Hitlerin katlettiği yahudilerin resimleri +16

hitler hiçte zeki bir adam degil ama insanları katlederek ismini duyurmuş bir psikopat zaten zeki biri olsa 2. dünya savaşında tüm avrupayı ele geçirirdi bir kez daha kınıyorum hitleri

abi bunlar insan azmanı yaaaaaaaaaaaaaa

O köpeklere az bile yapmış, helal olsun diyorum. Niye mi ?

Filistin'de öldürülen her çocuk için, dökülen tek damla kan için bütün Yahudiler sorumludur. Keşke intihar etmeseydi de bu şerefsizlerin kökünü tamamen kazısaydı. Şu anda dünyayı bu itler yönetiyor. Kim yalan diyebilir söyleyin.

eğer hitler olmasaydı şimdi uğraştığımız israil'ilin 2-3 katıyla uğraşırdık bence az bile yapmış hitler, bu insanlara acıyan arkadaşlar yahudi lobisinin dünyada ne vahşetler yaptığını bilmiyor galibaa.

katliam katliamdır, çok zulmetmiş; şimdi hali vahim...
hiçbir din katliamı emretmez...

Ölen yahudiler ise bence hak ediyorlar bu dünyada en aşağılık insan varsa onlardır ama insan olarak değer verilirmi orası tartışılır

dogrulama: hitler katletmedi katlettirdi!

not: yahudiler simdiki yaptiklari katliamlarda, nazilerin atalarina yaptiklari katliamlari hic akillarini getirmiyorlar mi ?

islam dini, hangi ırk olursa olsun insanlığa yapılan işkence ve zülüme karşıdır.IRKLARIN BİRBİRLERİNDEN HİÇ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ YOKTUR . hepimiz insanız aynı şartlara ve haklara sahibiz. İNSANLIĞA YAPILAN BÜTÜN ŞİDDET VE İŞKENCEYİ YAPANI LANETLİYORUM VE NEFRETLE KINIYORUM.

Helal olsun adama az daha vakit ti olsaydı dünyayı bütün yahudilerden kurtaracaktı ellerine saglık :)

hitler bu boru diil.

değişik egoları olan iç dünyasında tamamen içler savaşlar vermiş tam bir yahudi düşmanı çok değişik bir insan gerçekten...

onlar insan yığınımı yoksa..................... garipleri aç bırakmışlar bi deri bikemik kalmışlar yaaa...

Geri