HitLerden YahudiLere SeLamLar.. ;)

Din kardeşim diye kastettiklerin filistinli müslümanlarsa
Öncelikle Dinini iyi bi araştır öğren ondan sonra din adına ahkam kesmeye kalkış

Senin dinin yapılan bir günaha destek vermeyi hatta içten bile olsa oh iyi olmuş demeyi o yanlışı yapmak ile bir tutan bir dindir

Haksız yere bir cana kıyanı tüm dünyayı katletmiş sayan bir dine mensup insanlardan kardeşim diye bahsedip sonrada bu görüntülere insaniyetli demek
Cehalettir .

Sittiret hitleri falan kendi dinini oku önce kendi savunmaya çabaladığın değerleri öğren önce kendini aydınlat
İslamiyetin kurallarını bi ezber et

Allah'ın cc. haksız yere bir insan ~Müslüman yada gayrımüslim~ öldüren kişiye ne açık tehditler bildirdiğini bi gör

Sonrasında hala becerebilirsen gel burda katliamların savunuculuğunu yap.

Aynen hocam katılıyorum . o sözleri sarf ettikten sonra hitlerden farkı ne oluyor insanın ..

Öncelikle Dinini iyi bi araştır öğren ondan sonra din adına ahkam kesmeye kalkış

Senin dinin yapılan bir günaha destek vermeyi hatta içten bile olsa oh iyi olmuş demeyi o yanlışı yapmak ile bir tutan bir dindir

Haksız yere bir cana kıyanı tüm dünyayı katletmiş sayan bir dine mensup insanlardan kardeşim diye bahsedip sonrada bu görüntülere insaniyetli demek
Cehalettir .

Sittiret hitleri falan kendi dinini oku önce kendi savunmaya çabaladığın değerleri öğren önce kendini aydınlat

Allah'ın cc. haksız yere bir insan ~Müslüman yada gayrımüslim~ öldüren kişiye ne açık tehditler bildirdiğini bi gör

% 100 sana katılıyorum bizim dinimiz insanı öldürmeyi hic bir zaman tasvir ve destek vermez oh iyi olmus demez Anca Senin dinine sömürü ve saldırı olursa onu savunmanı tasvir eder Git öldür demez ilk anlat der sora anlamaz ve sana karsı güc kullanırsa aynı gücle karsılık ver der bunun adınada Cihat derler dini yayma ve koruma propagandası ;)

Şuana kadar duydunuz mu bilmiyorum ama Hitlerin bir sözü varmış. "İlerde öldürmediğim her yahudi için arkamdan küfredceksiniz." Demiş. Ki gerçekten de haklıymış.. Yahudilerin yapmadığı kalmadı. Kardeşlerimize ne eziyetler çektiriyorlar...

ülkesini kurtarmak adına aklına ne geliyorsa yapmış bir insandır hitler..

genede böyle şeylerden tiksiniyorum..

din,dil,ırk, cinsiyet en fark eder hepimiz adem ile havvanın cocukları degilmiyiz..

yada belki hepimizde ayni tek hücreliden üredik..

önemli olan hepimizin insan olduğu gerçeği..

Arkadaşlar bu tartışmanın sonu yok. Ama islamiyetin konu ile ilgili yorumları ve kaynaklarda açıklamaları vardır. En büyük kaynakta kuran-ı Kerimdir. Ve malesef bahsedilen O topluluk Lanetlenmiştir. Tarihte Hep Peygamber Katletmekle meşhur bir kavimdir. islam peygamberinede aynı dümeni çevirmeye çalışmışlardır..yani Öldürmek bunların kanında var arkadaşlar. Filistin meselesi ise Apayrı bir derttir. Çünkü Geçmişi Aynı topluluk iken İki kardeşin Çocukları ancak bir taraf yahudi ise böyle katledilebilir. Çünkü Hiç bir topluluk Kardeşini Böyle Doğramaz. Ama yahudiler ne yapsınki: tahrif edilmiş kutsal kitapları öldürmeyi emrediyor ve arz-ı Mevut dedikleri bir anlayışla Türkiyeninde bir parçasının içinde bulunduğu vadedilmiş toprakları sonucu ne olursa olsun almayı emrediyor.Dolayısı ile bunların değişmesini beklemek güneşin batıdan doğmasını beklemek gibi bir şey.Ama Allah Belalarını Topluca Verir diye bir ümit olabilir.

Cehalettir .

dogru diyorsun dostum eline saglık

böylesine korkunç bir olayı nasıl olurda konunun başlığına "gülücük" simgesi koyarak yorumlarsın ?

şöyle konuları görünce nasıl haz alıyorum anlatamam yaw :D

bu adam niye hepsini kesmediyse ...

hem kesseydi elimizde paylaşacak daha fazla resim olurdu :durdurun

bu resimleri buraya koyanın ve bu resimleri onaylayanların bazı duygularından şüphe etmemek işten değil.

hitler yahudileri isayı çarmıha gerdiği için bu hale getirdi.

peki 2000 yıl önce bu katledilen insanlardan kaçı yaşıyordu?

kaçı isanın çarmıha gerilişinde rol oynadı?

peki hangi çocuk 2000 yıl önce işlenen bir cinayetin müsebbibi olabilir ve bu suçtan dolayı öldürülebilir?

bence önce şu soruyu sorun kendinize: ben insan mıyım?

yanıtınız evetse lütfen vicdan denilen şeyi bir kere daha kontrol edin. bir yerlerde düşürmüş olmaysınız?

ve hala inatla bu rasimlerdekileri onaylıyosanız avatarıma bakın.

follow your leader
(liderinizi takip edin)

Sonuna kadar hakedilen bir sondu bu. Tartişmak yada haklıyı aramak bize düşmez.
Destekleyende destekler. Çocuklar katledilir, insanlar ölür.
Herhangi bir pkk lının cocukları yada bebeklerıne kadar kesip soylarını kuruturum. Soykırım budur.
Böylede olacaktır.
Hitler kendi değerleri için savaştı. Ne İsa için ne de başka bir din için, sadece vatanı için.

Şu insanız , hepimiz kardeşiz vb. cümleleri yazan hümanist arkadaşlara birşey demek istiyorum.

Yahudi için biz ne kadar kardeşsek onlarda bizim için o kadar kardeş.

Dolayısıyla kardeş değiliz.

Hem bir kere kendinizi Filistinde (en gözönünde olanı orası ) ve yahut dünyanın çeşitli ülkelerinde bu köpeklerinin zulmüyle yananların yerine (din kardeşlerinizin yerine) kendinizi koyun empati kurun.

Ya o katledilen bebeler sizin olsaydı? Ya ırzına el uzatılan hanımız,anneniz,yengeniz olsaydı napardınız?

İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN! BIRAKIN VURMAYI , BIRAKIN KESMEYİ DİŞLEYEREK

ÖLDÜRÜRDÜNÜZ!

O vakit vazgeçin hepimiz insanız hepimiz kardeşiz gibi havada kalan cümleler kurmaktan arkadaşlar.

Geri