HitLerden YahudiLere SeLamLar.. ;)

evet insan olanın kanını donduruyor bu görüntüler. fakat yahudiler bunu hakettiler.

Bunu diyerek katliamlara ortak oluyorsunuz. Hiçbir insan bunu hakketmez, hiçbir insan da bunu alkışlayamaz, mazur göremez. Nedeni ve motivasyonu ne olursa olsun!

başarılı olsaydı bu sözler belki büstlerinin altında yazıyor olurdu. Ama şuda bir gerçek liderler başarılarıyla hatırlanır. Başarısızlıklarıyla değil. Yoksa ben de yazim hitlerin sözlerini..

* Dünyanın altını üstüne getiren büyük olayların tamamı yazı ile değil sözle meydana getirilmiştir.

* Düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır.

* Eğer bir millet özgür olacaksa; gurura, irade gücüne, meydan okumaya, nefrete, nefrete ve yine nefrete ihtiyaç duyar.

* Eğer savaş kaybedilmişse halkı da kaybetmenin hiç bir önemi yoktur.

* Hayat güçsüzlüğü affetmez.

* Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.

* İnsanlığın bir gün büyük mücadelelere neden olacağı kuşkusuzdur. Sonunda varolma içgüdüsü galip çıkacaktır. Budalalık, korkaklık ve kendini beğenmişlikten oluşan insanlık bu içgüdü karşısında eriyip gidecektir.

* İşgal altındaki topraklarımız anavatana ateşli protestolarla değil, kılıcın indirdiği zafer darbeleriyle katılabilir.

* Liderlik insanları tek bir düşman üzerinde toplamak ve bu dikkatin bozulmadan devam etmesini sağlama sanatıdır.

* Mustafa Kemal; bir millet, bütün vasıtalarından mahrum edilse dahi, kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini ispat eden adamdır.

* Politika, yapılan tarihtir.

* Savaşta her zaman kaybeden taraf suçludur, haklı olsa bile.

* Siyasi kuruluşlar birbirleri ile karşılıklı çıkarlarından dolayı göstermelik anlaşırlar. Benim felsefi doktrinim dünyayı tekrar mutlu bir şekilde yaşatacak güce sahiptir. Böyle bir idealde elbetteki geçici anlaşmalara yer yoktur.

* Şeref ve namustan yoksun milletler er geç hürriyet ve bağımsızlıklarını kaybederler.

* Yalan ne kadar büyükse, inananı da o kadar çok olur.

* Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır.

* Zayıfa acımak doğaya ihanettir.

* Milletler hayasızlıklarla değil, fedakarlıklarla kurtarılır.

birşeyi değiştirmez..açıkcası benim ilgilendiğim kısmı .......neden yahudler???

sözlerinden bazılarında değinmiş bu konu tartışmaya değer.....

Yanlış anlama olmasın ben sadece konuyla alakalı bikaç sözünü paylaşmak istedim..Öyle yada böyle çok geniş bi konu hee doğrumu yanlışmı yapmış o baktığın yöne göre değişir ...

Kimse böyle katledilmeyi hak etmez...

Yanlış anlama olmasın ben sadece konuyla alakalı bikaç sözünü paylaşmak istedim..Öyle yada böyle çok geniş bi konu hee doğrumu yanlışmı yapmış o baktığın yöne göre değişir ...

yanlış anlaşılma yok. Dediğim gibi işin insani yönü, doğruluğu yanlışlığı tartışılır. o ayrı..

ama bana soracak olursanız insanlara anlatılmayan çok yönleri var. yahudiler yanlış zamanda yanlış yerde değildi. Planlı yapılan birşeydi ve ben konunda bilinmeyenleri, açıklayacak bilgide bir arkadaş var ise hem bilgilenmek hemde tartışmak isterim doğrusu..

Lanetli bir millet başlarına böle şeylerin gelmesi çok normal hiç üzülmedim desem yeridir.

Arkadaşlar İyi Hoş Diyorsunuzda neden Peki GeneL olarak yargı Yapıyorsunuz Nedne Biliyormusunuz Öfkeliyiz Çünki Bende Öfkeliyim Ama yeni Doğan Bir Yahudi Çocuğunun Yada Daha tüyü Bitmemiş Bir Yahudi Çocuğunun Suçuyok Baştakine Bakicaksın Sen Şimdi Farz Sayalımki Bizim Başımızdaki Devlet Büyükleride Bir Ufak ülkeyi Katletdi Diyelim Bunun Suçlusu Senin Anne baban Yada Benim Annem babammı ? Tabiki Hayır yargısız infaz Yapmicaksın Yaparsanda iyi Düşüneceksin Halkı Değil başındaki Şerefsizlere Bak Bence.

yormları falan okudum bence cok onyargılı olmamak gerekır...ırkı dini milleyetı ne olursa olsun katliamların her türlüsüne karsı gelmek insani bir özellik olsa gerek!!!!! önemlı olan sucluları bulup onlara gereken hakettıklerı cezayı wermektır!!!! kurunun yanında yaşta yanmasın!!!

önyargı değil gerçek. yaşanmış ve halen yaşanan. bunda bir anormallik yok. herkez ait olduğu amaca hizmet ediyor. insanlar ve milletler. Ayrıca istisnalar kaideyi bozmaz. bunun aksi hiç yaşanmadı.

hell hitler . bu hitlere hayranım. tüm avrupayı birbirine kattı . tek başına . helal olsun

ADOLF HİTLER: ''gün gelecek öldürmediğim 1 yahudi için bana kızacaksınız''

işini neden bitirmedin hitler

birşeyi değiştirmez..açıkcası benim ilgilendiğim kısmı ....... neden yahudler???

sözlerinden bazılarında değinmiş bu konu tartışmaya değer.....

almanlar 1. dunya savasındakı yenılgısını yahudılere baglıyorlardı.savastan sonra bavyera da toplanın almanlar savas esırlerının donmesınden sonra bu fıkrı yucelttıler.bu fıkırle kurulan nazı partısı turlu duzmecelerle sayısını cogaltı,bırıncı dunya savasında onbası olan hıtlerde bu partıye katıldı ınsanları etkıleme ustalıgı ıle bu partının basına gectı.

bırıncı dunya savasında alman hukumetınde bı cok yahudı bulunuyordu yıne alman sermayesının coguna yahudıler hukmedıyordu.ısın daha ılgı cekıcı ve arastırılması gereken yerı hıtlerın cevresındede yahudılerın bulunması ıdı...sıyonızm karsıtı olan tarıhcıler ve cevreler her zaman bu katlıamın yahudılerın oyunu oldugunu soyler bununla beraberde gecerlı sayılacak bıcok delıllerı vardır....mesela bırıncı dunya savasının sonrasında osmanlının yıkılma surecıne gırmesı ve ekonomısının tamamıyla yahudı ellere gecmesı sonrasını bılıyorsunuz zaten..hele kı ıkıncı dunya savasından sonra ısraılın kurulması ve dunyaya yahudılerın ezgınlıgı ıla alakalı propaganda yapıp yahudılerı ıste sızı olduruyorlar buraya gelın demelerı...tabı sadece bu kadar degıl daha neler var neler...

almanlar 1. dunya savasındakı yenılgısını yahudılere baglıyorlardı.savastan sonra bavyera da toplanın almanlar savas esırlerının donmesınden sonra bu fıkrı yucelttıler.bu fıkırle kurulan nazı partısı turlu duzmecelerle sayısını cogaltı,bırıncı dunya savasında onbası olan hıtlerde bu partıye katıldı ınsanları etkıleme ustalıgı ıle bu partının basına gectı.

bırıncı dunya savasında alman hukumetınde bı cok yahudı bulunuyordu yıne alman sermayesının coguna yahudıler hukmedıyordu.ısın daha ılgı cekıcı ve arastırılması gereken yerı hıtlerın cevresındede yahudılerın bulunması ıdı...sıyonızm karsıtı olan tarıhcıler ve cevreler her zaman bu katlıamın yahudılerın oyunu oldugunu soyler bununla beraberde gecerlı sayılacak bıcok delıllerı vardır....mesela bırıncı dunya savasının sonrasında osmanlının yıkılma surecıne gırmesı ve ekonomısının tamamıyla yahudı ellere gecmesı sonrasını bılıyorsunuz zaten..hele kı ıkıncı dunya savasından sonra ısraılın kurulması ve dunyaya yahudılerın ezgınlıgı ıla alakalı propaganda yapıp yahudılerı ıste sızı olduruyorlar buraya gelın demelerı...tabı sadece bu kadar degıl daha neler var neler...

ilginç teoriler. ama dikkat çekici. bu anlamda gösterebleceğin herhangi bir kaynak varmıdır.?

ben yazından bu özeti anladım...
( bu ''soykırım'' yahudilerin bilgisi ve desteğiyle yapıldı.)

ilginç teoriler. ama dikkat çekici. bu anlamda gösterebleceğin herhangi bir kaynak varmıdır.?

ben yazından bu özeti anladım...
( bu ''soykırım'' yahudilerin bilgisi ve desteğiyle yapıldı.)

hıtler katlıamını anlatan herhangı bır belgesel veya kıtab okursan bunun teorıden oteye gectıgını fark edersın...hıtler ve yaptıgı bu katlıamla alakalı gızlenen bıcok gercek var....kaldıkı daha dgecen haftaya kadar ıntıhar ettı denılen adama aıt kafatası baskasına aıt cıktı..ruslar bunu yenı acıkladı ..hıtler ve kafatası dıye aratırsan haberı bulursun.

Geri