cz5
New member
yahudide olsa zülüm yapmak insanın tabiatına yakışmaz
ki hiç haz duymam yahudilerden
ki hiç haz duymam yahudilerden
evet insan olanın kanını donduruyor bu görüntüler. fakat yahudiler bunu hakettiler.
başarılı olsaydı bu sözler belki büstlerinin altında yazıyor olurdu. Ama şuda bir gerçek liderler başarılarıyla hatırlanır. Başarısızlıklarıyla değil. Yoksa ben de yazim hitlerin sözlerini..
* Dünyanın altını üstüne getiren büyük olayların tamamı yazı ile değil sözle meydana getirilmiştir.
* Düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır.
* Eğer bir millet özgür olacaksa; gurura, irade gücüne, meydan okumaya, nefrete, nefrete ve yine nefrete ihtiyaç duyar.
* Eğer savaş kaybedilmişse halkı da kaybetmenin hiç bir önemi yoktur.
* Hayat güçsüzlüğü affetmez.
* Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
* İnsanlığın bir gün büyük mücadelelere neden olacağı kuşkusuzdur. Sonunda varolma içgüdüsü galip çıkacaktır. Budalalık, korkaklık ve kendini beğenmişlikten oluşan insanlık bu içgüdü karşısında eriyip gidecektir.
* İşgal altındaki topraklarımız anavatana ateşli protestolarla değil, kılıcın indirdiği zafer darbeleriyle katılabilir.
* Liderlik insanları tek bir düşman üzerinde toplamak ve bu dikkatin bozulmadan devam etmesini sağlama sanatıdır.
* Mustafa Kemal; bir millet, bütün vasıtalarından mahrum edilse dahi, kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini ispat eden adamdır.
* Politika, yapılan tarihtir.
* Savaşta her zaman kaybeden taraf suçludur, haklı olsa bile.
* Siyasi kuruluşlar birbirleri ile karşılıklı çıkarlarından dolayı göstermelik anlaşırlar. Benim felsefi doktrinim dünyayı tekrar mutlu bir şekilde yaşatacak güce sahiptir. Böyle bir idealde elbetteki geçici anlaşmalara yer yoktur.
* Şeref ve namustan yoksun milletler er geç hürriyet ve bağımsızlıklarını kaybederler.
* Yalan ne kadar büyükse, inananı da o kadar çok olur.
* Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır.
* Zayıfa acımak doğaya ihanettir.
* Milletler hayasızlıklarla değil, fedakarlıklarla kurtarılır.
birşeyi değiştirmez..açıkcası benim ilgilendiğim kısmı .......neden yahudler???
sözlerinden bazılarında değinmiş bu konu tartışmaya değer.....
keşke hepsini yaksaydı birazcık kaldı onlarda dünyanın basına bela oldu neyse sorun yok geri kalanlarıda ahir zamanda biz yakarız biter:
Yanlış anlama olmasın ben sadece konuyla alakalı bikaç sözünü paylaşmak istedim..Öyle yada böyle çok geniş bi konu hee doğrumu yanlışmı yapmış o baktığın yöne göre değişir ...
birşeyi değiştirmez..açıkcası benim ilgilendiğim kısmı ....... neden yahudler???
sözlerinden bazılarında değinmiş bu konu tartışmaya değer.....
almanlar 1. dunya savasındakı yenılgısını yahudılere baglıyorlardı.savastan sonra bavyera da toplanın almanlar savas esırlerının donmesınden sonra bu fıkrı yucelttıler.bu fıkırle kurulan nazı partısı turlu duzmecelerle sayısını cogaltı,bırıncı dunya savasında onbası olan hıtlerde bu partıye katıldı ınsanları etkıleme ustalıgı ıle bu partının basına gectı.
bırıncı dunya savasında alman hukumetınde bı cok yahudı bulunuyordu yıne alman sermayesının coguna yahudıler hukmedıyordu.ısın daha ılgı cekıcı ve arastırılması gereken yerı hıtlerın cevresındede yahudılerın bulunması ıdı...sıyonızm karsıtı olan tarıhcıler ve cevreler her zaman bu katlıamın yahudılerın oyunu oldugunu soyler bununla beraberde gecerlı sayılacak bıcok delıllerı vardır....mesela bırıncı dunya savasının sonrasında osmanlının yıkılma surecıne gırmesı ve ekonomısının tamamıyla yahudı ellere gecmesı sonrasını bılıyorsunuz zaten..hele kı ıkıncı dunya savasından sonra ısraılın kurulması ve dunyaya yahudılerın ezgınlıgı ıla alakalı propaganda yapıp yahudılerı ıste sızı olduruyorlar buraya gelın demelerı...tabı sadece bu kadar degıl daha neler var neler...
ilginç teoriler. ama dikkat çekici. bu anlamda gösterebleceğin herhangi bir kaynak varmıdır.?
ben yazından bu özeti anladım...
( bu ''soykırım'' yahudilerin bilgisi ve desteğiyle yapıldı.)