HitLerden YahudiLere SeLamLar.. ;)

Herşeyin bi sebebi vardır emin olun yahudilerde şu an bizim din kardeşlerimizi katlediyolar
kızlarımıza babalarının yanında tecavüz edip öldürüyolar düşünün bunları bence hitler daha insaniyetliymiş​

Din kardeşim diye kastettiklerin filistinli müslümanlarsa
Öncelikle Dinini iyi bi araştır öğren ondan sonra din adına ahkam kesmeye kalkış

Senin dinin yapılan bir günaha destek vermeyi hatta içten bile olsa oh iyi olmuş demeyi o yanlışı yapmak ile bir tutan bir dindir

Haksız yere bir cana kıyanı tüm dünyayı katletmiş sayan bir dine mensup insanlardan kardeşim diye bahsedip sonrada bu görüntülere insaniyetli demek
Cehalettir .

Sittiret hitleri falan kendi dinini oku önce kendi savunmaya çabaladığın değerleri öğren önce kendini aydınlat
İslamiyetin kurallarını bi ezber et

Allah'ın cc. haksız yere bir insan ~Müslüman yada gayrımüslim~ öldüren kişiye ne açık tehditler bildirdiğini bi gör

Sonrasında hala becerebilirsen gel burda katliamların savunuculuğunu yap.​

İnsan olan bakınca acır.Acımasına acıyorum bende yahudi ırkı lanetli bi ırk çok masum öldü ama kurunun yanında da yaş yanıyo işte yapcak bişi yok

zor konuda kolay konuşmak olmaz...

Hitler'in yaptıkları, bu ırkın ezelden beri çektikleri çektirdikleri, neyin sınavı?...

ben doğru sitede miyim, uzun zamandır internete giremiyorum da. sitenin görünümü değişmiş onu bi yadırgadım da dakika bir gol bir bu ne, böyle sadistçe paylaşımlar yoktu böyle üyeler de yoktu

ben doğru sitede miyim, uzun zamandır internete giremiyorum da. sitenin görünümü değişmiş onu bi yadırgadım da dakika bir gol bir bu ne, böyle sadistçe paylaşımlar yoktu böyle üyeler de yoktu

bölüme bakmadın heralde +16 korku yazıyo bölümde biraz dolaş görürsün vahşetin kralını:D

evet insan olanın kanını donduruyor bu görüntüler. fakat yahudiler bunu hakettiler.

burda hitleri savunan kaç kişi açıp doğru düzgün bu adamın amacını okudu? onun tek amacı amacı milleti arı ırk olan bir almanya yaratmaktı.yani bu demek oluyor ki yahudiler bitince sıra diğerlerine gelecekti.yani türklere de.bu ırkçılığı nasıl savunabiliyorsunuz anlamıyorum.

ne olursa olsun hiç kimse bu kadar zülmü hak edemez bu insanların hepsimi suçlu bunca çocuk çokmu canilik yapmış yazık ya birde bu tablodan memnun olanlar var.

Din kardeşim diye kastettiklerin filistinli müslümanlarsa
Öncelikle Dinini iyi bi araştır öğren ondan sonra din adına ahkam kesmeye kalkış

Senin dinin yapılan bir günaha destek vermeyi hatta içten bile olsa oh iyi olmuş demeyi o yanlışı yapmak ile bir tutan bir dindir

Haksız yere bir cana kıyanı tüm dünyayı katletmiş sayan bir dine mensup insanlardan kardeşim diye bahsedip sonrada bu görüntülere insaniyetli demek
Cehalettir .

Sittiret hitleri falan kendi dinini oku önce kendi savunmaya çabaladığın değerleri öğren önce kendini aydınlat
İslamiyetin kurallarını bi ezber et

Allah'ın cc. haksız yere bir insan ~Müslüman yada gayrımüslim~ öldüren kişiye ne açık tehditler bildirdiğini bi gör

Sonrasında hala becerebilirsen gel burda katliamların savunuculuğunu yap.

insaniyet açısından dediğin doğru. İnsaniyetli değil. Adil değil. ama şuda bi gerçek madem araştır diyorsun sen bu konularda bilgilisindir. eğer bilgiliysende yahudilerin Peygamberimiz (S.A.V) tarafından kavimden kovulduğunu. İki kavim arasında iki yüzlü davranıp arayı bozmaya çalıştığını. Tüm dünya tarafıdan sürekli yerleştikleri yerden adi şerefsiz yapıları yüzünden kovulduklarını ve buyüzden göçebe olup bütün coğrafyayı iyi tanıdıkları için ticarette bukadar iyi olduklarını oyüzden şuan tepemizde olduklarını biliyorsundur. Ben şunu biliyorum Hitler ileriyi görmüş ve buna kendi yöntemiyle son vermeye çalışmış. Keşke daha iyisini yapabilseydi. Keşke dünyadan silebilselerdi tamamen.

keşke hepsini yaksaydı birazcık kaldı onlarda dünyanın basına bela oldu neyse sorun yok geri kalanlarıda ahir zamanda biz yakarız biter:

Bir yahudi dilenci,iki yahudi tefeci,üç yahudi uluslararsı bir bankadır.O yüzden napıyoruz?Bu lanetli ırka hiç acımıyoruz...

küfür tek millettir

yahudisi , hr,stıyanı farketmez

gebersinler az bile ...

yeryüzünde tek yahudi kalana kadar cihad ...

hitleri severim düşüncelerimiz örtüşüyor bende yerinde olsam aynen böyle yapardım yahudi köpeklerine
o fırınlara birkaç odunda ben atmak isterdim doğrusu

doğru veya yanlış yaptığı tartışılır. Ama onun derdi yahudilerleydi. Almanyada sadece yahudiler yaşamıyordu veya ele geçirdiği diğer ülkelerde. bu muameleye sadece yahudiler maruz kaldı. Acaba neden.? Hitlerle ilgili birsürü belgesel var ama çoğu abd ve ingiliz menşeyli kanallarda yapıldığı için bu konuya deyinmezler hiç. Neden yahudiler hitlerin aklında veya bildiği ne vardı? Aslında bunu biraz kurcalamak gerek.

ayrıca yahudi soykırımınıda fazla abartıyorlar rusların kafkaslarda, fransız ve ingilizlerin arap yarımadasında yaptığı soykırımlar bunları misliyle katlar...neyse birazda bilineni değilde bilinmeyeni tartışmak gerek...bilgisi olanlar açsın bir konu tartışalım güzel olur bilgileniriz bence...

*Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

*Diktatör, bisikletle giden adama benzer durursa devrilir.

*Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir

*Zayıfa acımak doğaya ihanettir

***Bir gün gelecek, yahudileri tamamen ortadan kaldıramadığım için bana küfredeceksiniz.***

Adolf HİTLER

başarılı olsaydı bu sözler belki büstlerinin altında yazıyor olurdu. Ama şuda bir gerçek liderler başarılarıyla hatırlanır. Başarısızlıklarıyla değil. Yoksa ben de yazim hitlerin sözlerini..

* Dünyanın altını üstüne getiren büyük olayların tamamı yazı ile değil sözle meydana getirilmiştir.

* Düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır.

* Eğer bir millet özgür olacaksa; gurura, irade gücüne, meydan okumaya, nefrete, nefrete ve yine nefrete ihtiyaç duyar.

* Eğer savaş kaybedilmişse halkı da kaybetmenin hiç bir önemi yoktur.

* Hayat güçsüzlüğü affetmez.

* Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.

* İnsanlığın bir gün büyük mücadelelere neden olacağı kuşkusuzdur. Sonunda varolma içgüdüsü galip çıkacaktır. Budalalık, korkaklık ve kendini beğenmişlikten oluşan insanlık bu içgüdü karşısında eriyip gidecektir.

* İşgal altındaki topraklarımız anavatana ateşli protestolarla değil, kılıcın indirdiği zafer darbeleriyle katılabilir.

* Liderlik insanları tek bir düşman üzerinde toplamak ve bu dikkatin bozulmadan devam etmesini sağlama sanatıdır.

* Mustafa Kemal; bir millet, bütün vasıtalarından mahrum edilse dahi, kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini ispat eden adamdır.

* Politika, yapılan tarihtir.

* Savaşta her zaman kaybeden taraf suçludur, haklı olsa bile.

* Siyasi kuruluşlar birbirleri ile karşılıklı çıkarlarından dolayı göstermelik anlaşırlar. Benim felsefi doktrinim dünyayı tekrar mutlu bir şekilde yaşatacak güce sahiptir. Böyle bir idealde elbetteki geçici anlaşmalara yer yoktur.

* Şeref ve namustan yoksun milletler er geç hürriyet ve bağımsızlıklarını kaybederler.

* Yalan ne kadar büyükse, inananı da o kadar çok olur.

* Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır.

* Zayıfa acımak doğaya ihanettir.

* Milletler hayasızlıklarla değil, fedakarlıklarla kurtarılır.

birşeyi değiştirmez..açıkcası benim ilgilendiğim kısmı .......neden yahudler???

sözlerinden bazılarında değinmiş bu konu tartışmaya değer.....

Geri