Hikaye oluşturma

sirine

New member
Reaction score
0
birbiriyle bağlantısı olmayan beş kelime veriyoruz
o kelimeleri sırayla kullanarak hikaye oluşturuyoruz.

örnek:halı,çay,kazak,telefon,kapı

cevap:halının üstünde oturup çayımı içerken çay kazağıma döküldü onu yıkarken telefon çaldığını sandım ama çalan kapıymış...gibi
saçmalamak serbest.

kelimeleri veriyorum:
forma
sopa
polis
hackhell

seni görünce ağladım gözlerinin içine baktım sevindim gereksiz çüphelenmişim senden anladım sonra zil takıp oynadım... :)

göbek
kel
kısmet
lahana
koca

çok şaşırdım gözlerime inanamadım çok komikti ve de çok itici senin pijamalı haline bebekler bile gülerdi görselerdi

bilgisayar
kot
gazoz
hackhell
televizyon

bilgisayardan hackhell e girmiştim yanımda oturan çocuk kot pantuluma gazoz döktü sonra bir gün televizyon izlerken şunu gördüm gazoz cilde döküldüğünde kanser olma tehlikesi var mış...

yolda
polis
galatasaray
forma

hadi bul bakalım

adamın bırı yolda yururken polıs durdurmus. nereye dıye sormus. adamda mecidiyeköye gidiyorum demiş. polis ne işin var mecidiyeköyde diyince adam agzındakı baklayı cakarı vermıs.

ben bir topum galatasay forması alnalar bana b ıkere vuruyo demiş :D:D:D fıkra gıbı oldu :D:D

kelımeler

fotoğraf
bilgisayar
kuaför
digital
photoshop :D

meslegım ıcabı bole oldu :D

FOTOĞRAF çektirmek icin gittiğim fotografcıda BİLGİSAYARIN basında oturan kadın aslında bir KUAFORmus ve DİJİTAL fotograf makinasıyla cektigi fotografları PHOTOSHOP kullanarak duzeltıyordu

araba
reklam
müze

NEDEN KİMSE YAZMIYOR YA COK EĞLENCELİ BİR OYUN

arabayla reklam çekimlerine giderken bir müze gördüm bu şehirdeki çoğu insan orayı gezmiş görmüş

zor
fatura
borç
bıçak
aşk

ZOR gecen gunun ardından gelen FATURA BORCUnu gordugumde elımdekı BICAK yere dustu ve tam bu sırada AŞKım aradı.

kabuk
acele
iyi
kırmızı
tren

Kırmızı pabuçlarımı giydim Tren istasyonuna yetişmek için çok Acele ettim İyi oldu erken çıktım yetiştim canım Kabuklu fıstık çeki ama artık çok geçti :))
kumanda
bulut
cola
gülme :))) benim kelimelerden hikaye yapan olursa elinden öperim:)

giydim yeni Kırmızı papuçlarımı yetişmek için Acele ettim Tren istasyonuna İyi oldu erken çıktım evden yetiştim ama benden önce seyehat edenler yerlere hep Kabuk atmışlar çekirdek yiyip :))
bulut
cola
kumanda
bardak
ayna
bu benim verdiğim kelimekerden cümle kuran olursa ellerinden öperim tabi saçmalamicak:)

giydim yeni Kırmızı papuçlarımı yetişmek için Acele ettim Tren istasyonuna İyi oldu erken çıktım evden yetiştim ama benden önce seyehat edenler yerlere hep Kabuk atmışlar çekirdek yiyip :))
bulut
cola
kumanda
bardak
ayna
bu benim verdiğim kelimekerden cümle kuran olursa ellerinden öperim tabi saçmalamicak:)

bulut
cola
kumanda
bardak
ayna

bulut
cola
kumanda
bardak
ayna

BULUTLARI izlerken COLAmı yudumluyordum KUMANDAyı almak icin ayağa kalktığımda kolum BARDAĞA çarptı ve masanın üzerinde duran kücük AYNAnın kırılmasına sebep oldu.

bence güzel bir hikaye oldu.umarım beğenmişsindir ASETİN KIZ

cok özür diliyorum.kusura bakma

odun
araba
kalem
çamur
cocuk

Eee Abi Sende Bir Kac Kelime Verseydinde Bende Bi Hikaye Yazsaydim ??

NeRoN_64' Alıntı:
Eee Abi Sende Bir Kac Kelime Verseydinde Bende Bi Hikaye Yazsaydim ??

özür dilerim kardeş.unutmuşum.kusura bakma

odun
araba
kalem
çamur
cocuk

odunun ustune oturup araba suren adama kalem Ve çamur atan çocuga bakıyordu

Bilgisayar
Fotograf makinası
kalem
gazete
yemek

BİLGİSAYARdaki FOTOĞRAF MAKİNASI resminin aynısını KALEM ile GAZETEye çizerken YEMEK yiyordu.

cam
defter
buzdolabı
telefon
makas

karşı binada oturan cocuk camın karşısında defterine buzdolabi resmini ciziyordu
ardindan
telefon caldı ve konusmaya basladı uzun uzun konustuktan sonra
cizdigi resmi makasla kesip cam a astı

çorap
okul
mause
tarak

gs_hacker cok iyiydi.tebrikler

ÇORAPlarımı giyerek OKULA gitmek için yola cıkmıştım.okulda biligisayarın karşısına gectim fakat MAUSE yoktu.arkadaşıma mause yok dediğimde cevap vermedi ve benden TARAK istedi.

SİGARA
LİMON
KAĞIT
BARDAK
TAKVİM

sigaramın külünü içi boş bardağa atiym derken kağıda düşürdüm kağıtta takvi yağrağıymış ve arka sayfasını çevirdiğimde limonun faydalrı isimli bi başlık vardı
elma manav uganda sinir mendil

Geri