Hiç ölümle burun buruna geldinizmi?

Hiç ölümle burun buruna geldiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    159
2 kere geldim birinde çok küçükmüşüm hatırlamıom 2.sinde ucurumdan düşüodum :saskin son anda tası tuttum

15 gün öncee kan kaybından gidiodumm ama herkezin yaşamasını isteriim süperdi :) ( cama vurdm bileiim kesldi damarlar snrler falann hala alçıda :(...)

evet geldi :( hatırlamak istemiorum :(

parmakların kıpırdamaması gerekiooomuş.. tam alçı deil zaten yarım aydınlandınmı?

7-8 yaşlarındayken denixde boğuluyordum. Nefes alıyor fakat ciğerim suyla doluyordu. Aniden adamın teki çıkardı beni... Kısacık hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçmişti...

kac kere yav ben guccukgene okula giderken birden kamyon cikti zor durdu tam da dibimde hastanede yatarkende duy kapali diye ampul yuvasina elimi soktum bir elektrik carpti her yerimde hissettim aksam vakti oldugu icin hemsireler tansiyon ve derece olcumu yaparlardi derecem ve tansiyon yuksek cikti benzim atti bisikletten dustum dislerimin ustune saglam ciktilar 1veya 2 ay sallandilar ama birsey olmadi otobusu gormedik arkadasla birlikte zor atladik

allaha sukur gelmedim ben

ben ölümle burun buruna çok geldim ama bitanesinde bisikletten kamyonun tekerleğinin yanına düşmüştüm kamyon kalkış yapıodu o sırada 1cm daha ileri düşsem saçlarım tekerlee deycekti 30cm ileri düşseydim beynimi asfalttan kazicaklardı heralde

kayıkla acılmıstık gemi cigniodu bizi :D kendi kendime dedim o gun ölmediysek daha olmeyiz :)

çok kez =)

Yaş 15e az kaldı 2 kere başıma geldi.Birincisinde pamukkalede o insanların sabah çıplak ayakla gezdiği yanında uçurum olan yerde gece karanlığında ayakkabıyla sular içinde yürümek..
2.si bu birinci olayı yaşamadan birkaç sene önce abim ve ben denizde şişme botun(2 ayrı) üstünde uzanıyorduk.Annem bizi gezdiriyordu(yüzme bilmiyor =) sadece ayağının değdiği yere kadar.)Sonra bi ara annemin ayağı yere deymemiş zor kurtulmuşuz.

Geri