Hiç ölümle burun buruna geldinizmi?

Hiç ölümle burun buruna geldiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    159
ölüm ve ben çok kez karşılaştık....
ama beni yanına alamadı....
hep sevdiklerimi aldı götürdü...

şu hayatda bir kişi için yaşamayı göze aldım.... ölüm dediğin nedir ki....

yarim saatte 3 kez kaza yapiyoduk. kaza yapacakken son sn ile kurtuldugumuz oldu. zehrlenmistim son dk lari oynuyodum. gene olmedim. bunlar saymazsan. ciddi sekilde olumle burun buruna gelmedim.

motorsiklet kazasi gecirmisdim, motorla hizz yapiyordum yerde kaygan oldugundan feci 1 sekilde dusmusdum, allahdan arkada araba yokdu araba olsaydi garanti arabanin altinda kalmisdim.

1 seferindede mersin ankara yolculugunda kaza yapmisdik otobusle, ondeki kamyon frene sert 1 sekilde bassaydi en onde oturuyordum kesin 1 hasar gorurdum :) ama allahin sevilen kuluymusum, 1 cam parcasi bile ustumde yokdu ama mavin ve soforun eli kolu kaniyordu, sanirim mavinin bacagida kirilmisdi

Ben çok olay atlattım hemde ölüme ramak kala...

evet bir kaç kere oldu.:biggrin

sonuncusu çok kötüydü ama. üç gün arayla iki kere mide kanaması geçirdim:clap

10 gün boyunca hiç bir şey yiyemedim. günde iki serumla hayatta kaldım ve 15 kilo verdim:saskin ve Allah a şükürler olsun hala hayattayım. muhahahha kötüye bir şey olmaz

çok küçük yaştayken kullanılmayan ve içinde büyük çiviler olan havuza atıldım..

çivilerden biri karnıma denk geliodu.. çırpınışımı hiç bi zaman unutamam..

ben bir elektrik ustasıyım 3 defa bayıldığımı biliyorum öldürmeyen allah öldürmüyor

Çokk var bende de, motor kullanıdığım zamanlarda çok göz göze geldim ölümle...

evet geldim. hemde 1 ay önce. yaklaşık 15metrelik ağaç kırıldı, ben üstündeyken tabi. bende onunla beraber aşağııı... ufak hasarlarla atlattım ama nasıl oldu bende bilmiyorum. :)

bacagıma demır gırmıstı dııs falan attılar doktor antıbıyotık verdı bana kulllandım sonra o hapta 1000 kısde 1 kısının kan degerlerını 0 larmıs nemımde 1 e dusmus bu olay annemın gece saat 2 de uyurken kalkıp su ıcmesı ıle ortaya cıktı evde atesıme batı soguk sguk terlemısm hastaneye gıddk kan tahlılı yaptı doktor eger 3 saat daha gec kalsaymıstım sabaha yatakta olunu bulurlardı dedı doktor

benim başıma bi kaç defa geldi küçükken daha 4 yaşındaydım trafik kazası geçirdim o zamn renault 9 kafamın yanında durdu lastiği yani sonra elimi meraktan ampulün girdiği duy a soktum apartmanda orda bi çarpıldım ondan sonra bi yaz tatilinde yüzme bilmiyorken simit kaydı boğuluydum ama o zamn hakketten ölecem sandım ama Allah razı olsun Kuzen Elimden son anda çekti çıkardı! baya bi macera yaşadım yani!:Dama çok şükür hayattayım öldürmeyen Allah öldürmüyo be!:D

evet geldim üzerimden araba geçiyordu ... :D

coooook :D bi kere silah la yanımda oynayan bi ark. yanlıslıkla ates aldı allahtan 10cm fln la kurtardım tabi kulaklarımın yerine gelmesi biraz uzun zmn aldı bi kez denizde boguluyodum :D bi kez elektrik kablosunu takarken tuttugum yerden 1metre geride temasdan dolayı kablo yandı :D bide küçükken komşunun ağaçlara dalarken :D sırt üstü taşın üstüne düşdüm ağaçtan felç olcakdım az daha :D daha var da aklıma gelmiyo :)

trafik kazası geçirmiştim,bu yüzden ölümle burun buruna geldim.

1:yarım şişe viskiyi tek basıma içmişim alkol komasına girdim doktorlar kurtardı
2:bir gün moralim çok pis bozuk 70 lik rakıyı çaktım çıktım yola tren raylarından geçiyom ne olduysa rayların ortasında durdum acı bir tren düdük sesi bir baktım 2 metre war aramızda neredeyse kendimi karşı tarafa zor attım...
sonuç:alkolü bıraktım :D

Evet geldim hem de onlarca kez :D

meşrutiyet caddesine küt diye dalıyorum bi gün araba çarpacak :D

bi de şey var 5. kattan aşağıya uçuyordum :D

hepsi kendi maceraperestliğimden oluyo yakında metronun önüne atlayacam :D:D

Geri