Hiç ölümle burun buruna geldinizmi?

Hiç ölümle burun buruna geldiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    159
Evet geldim

bende denizin ortasında motorla kaldık büyük gemi gecti yanımızdan saten yüzme bilmıorum bi sigara yaktım eşhedü cektim motor bi sallanıodu denize düsmedik ii

1)_bir kere trafik kazası yaptım

2) 15 metrelik bir yerden düştüm ama altında karton kutuar vardı bişey olmadı

3) araba çarptı çocukken bayagı bi darbeli

4) bigün eve geldim susamıştım buzdıolabını açık su içim dedim kulupdan tuttum an çok fena bi şekilde çarpıldım bu olay da 10 sene oluyor olalı megersem bizim eve gelen elektirik telinin topraklı olanı kopmuş ondan çarpılmışım

şimdilik bu kadar aklıma gelirse eklerim =)

1)_bir kere trafik kazası yaptım

2) 15 metrelik bir yerden düştüm ama altında karton kutuar vardı bişey olmadı

3) araba çarptı çocukken bayagı bi darbeli

4) bigün eve geldim susamıştım buzdıolabını açık su içim dedim kulupdan tuttum an çok fena bi şekilde çarpıldım bu olay da 10 sene oluyor olalı megersem bizim eve gelen elektirik telinin topraklı olanı kopmuş ondan çarpılmışım

şimdilik bu kadar aklıma gelirse eklerim =)

anaaaaaaaaa kemalll bende diyorum sendeki bu pozitif enerji nerden geliyo.farklı oluşunda şu kazarlardan olsa gerek.
bad_boys_20.gif

birini unutmuşsun hani yeni yaptığın kaza vardıya,lastikler uçmuştu
bad_boys_20.gif

be hiç ölümle burun buruna gelmedim.ama panikatak olunca o ortam oluşuyor :vur

bir kaç kere başıma geldi...
en sonuncusunda elektrik çarptı. Elimi kurtaramadım. Zıplayıp duruyorum. Kurtulduktan sonra (nasıl kurtuldum hatırlamıyorum) 2 saat ayağa kalkamadım. 1 hafta kalbim ağrıdı.

İstanbulda ikamet ettiğimiz sıralarda gece balkonda dışarıyı izlerken birinin diğer bir kişiye silah verdiğini diğerinin ise para verdiğini gördüm yani bu alışverişe şahit oldum,tabi o karanlıkta balkon korkuluklarına pısıp kalmış ben onları izlerken farkedildim ve bana doğru bir el ateş edildi apartmanın duvarına isabet etti kurşun...çok şanslıydım çoook...

çok şükür bşy olmadı şuana kadar yaa

bizim memlekette tarihi bi kale var üzerinde geziyorduk bi baktım tam uçurumun kenarındayım yani ileri ve ya geri bi adım atsam kesin paramparça olacaktım olduğum yerde 2 dakka falan kıpırdamadım ne saqıma bakabiliyom ne soluma .sonra bi arkadaşı çaqırdım arkadaşta şaka yaptıqımı sandı ama sonra geldi. elini ver dedi verdim beni bi çekti 2 metre zıpladım :D ama gerçekten bi ara kendimi uçurumdan atmayı bile düşündüm .belki kendim atlarsam kurtulurum diye .buraya kadarmış dedim. ama hala devam ediyoz işte......... bu kadar !!!!!!!

yolda otostop cekmek icin dururken....yanlış şerittten giden muhtemel ickili bi denyo :) yaklaşık 150 ile benim 5-10 cm yanımdan gecmişti...o zamn azraili gormuştum :)

bir de daga tırmanırken 10 metrelik bi ucurumdan duşmuştum :) duştugum yerde kaya falan olmadıgı icin kurtulmuştum...:biggrin

denizde boğuluyordum dibe battım 5 metre allahtan amcamın oğlu son ana kurtardı bayılmıştım ondan beried olmadı

birkac kere olduda ilk Aklima geleni yazim bmw yi ilk aldigimiz gündü kardesimle hiz denemesi yapmak amaci ile düsseldorf otobanina cikmistik kisa kesim tam daha 240 civari iken önden bir kamyon sollamaya cikti üc seritli yolda allahdan arabanin frenleri ve viraja girme kabileyeti yüksek oldundan zorda olsa kurtardik.hic unutamadim bir animdir

Geri