HH'ye uyarı !!!

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
15 dakıka once telefonuma gelen bır msj'ı paylasmak ıstedım :cool:

Gonderen:
dark Kanka saat 1:30 da toplu deface var hh ye haberin ola bir dost.

yorumsuz bekleyıp gorelım bakalım 20 dakıka gectı suan ıcın

Server Load 0.55 (1 cpu)
Memory Used 14.4 %

sabaha kadar sabırsızlıkla beklıycem kusbeyınlıler nekadar zorlayabılıcek bızı :)

:D gelsinler gelsinler :D:D boş boş konuşurlar ancak hell e hiç bşy olmaz çeken de kesin bu nokia açıklarını kullanarak çekmiştir:D

Ben tahmin ediyorum bu şerefsizin kim olduğunu...

bence melihbakir dir :D eskiden adam foruma resim eklemeyi bilmiyodu büyümüşte tehdit ediyor:D

CaKıR_X' Alıntı:
dark olabilir siteye bir sürü yeini adam geldi ve olur olmaz şeyler yazıyorlar ::önlemö almıştırız umarım : :hackhell bişi olursa:( gerçi bize bişey yapacak adam ın taaaaaaa ..

hahahah korkmayın sabaha kadar burdayım adam banlamak çok zevkli bide özenle mesajlarını editliyom lamerlerin oda ayrı bi zevk :D

şuana kadar bu gece yaklaşık 7 kişi sınırsız aldı benden :alkol:

dark bende katılayım bu defaceye istersen walla bağlantı daha bi hızlandı bugunlerde :)

CaKıR_X' Alıntı:
devil_my_cry karizma1713 bunlar dikkat edelim :: bir de üsteki hehehehe diye mesaj atan CANIM KARDESIME

ne dion lan sen olm ben kac aylık uyeyim ne diyosun sen.

En sevdigim sensin canım kardesim..

Toplam zaman: 10 Saat 52 Dakika 39 Saniye

EDIT911: IKINIZ DE TOPUN AGZINDAN DONDUNUZ AKILLI OLUN!!!

Xfiles' Alıntı:
dark bende katılayım bu defaceye istersen walla bağlantı daha bi hızlandı bugunlerde :)

hahaha güsel olur... bakalım sağlam bi bağlantıyla nasıl kasılıyo bence iki hedef var dene biraz.. biri w diğeri asım ipnası...

Thestion' Alıntı:
bence melihbakir dir :D eskiden adam foruma resim eklemeyi bilmiyodu büyümüşte tehdit ediyor:D

melih kucuk bir cocuk. Bunlara cesaret etmez + boyle seylere de curret etmez bence..

Dark, yine HH olarak kendimizi kanıtladık dıyorsun yanı... Aksiyon olarak boyle bır sıte de yoktur herhalde.... FRP oyun gibi valla... HH degil bir tane olan bizleriz... :clap: :clap: :clap:

bir yanlış anlaşılma oldu sanıyorum... need ve çakır umarım bu tarışma uzamaz.. bir daha uyarmak istemiyoruım...

chamfer' Alıntı:
hahaha güsel olur... bakalım sağlam bi bağlantıyla nasıl kasılıyo bence iki hedef var dene biraz.. biri w diğeri asım ipnası...

yok ben hackhell a saldıracaktım : D

YoUcAnCall911' Alıntı:
melih kucuk bir cocuk. Bunlara cesaret etmez + boyle seylere de curret etmez bence..

Dark, yine HH olarak kendimizi kanıtladık dıyorsun yanı... Aksiyon olarak boyle bır sıte de yoktur herhalde.... FRP oyun gibi valla... HH degil bir tane olan bizleriz... :clap: :clap: :clap:

abi girdi foruma ne kfürüler etti ben ondan şüpheliyim deminde c**hell de oydu

bişe yapamıyolar sonra foruma üye olup saçmalayarak bişeler yapmaya çalışıyolar,
ban ı yiyip oturuyorlar :D

okke yanlıs anlasılma oldu ama uzamadan bitmesi güzel..

melih mi? Enterasan! Ulem çocuk lem o daha! :p O küfür etse ne olur! Haahhahaa!!

Bu arada X, deface yapacaksan şöyle güzel bir index yap bari havamızı bulalım olmaz mı? :D Hanım da yok ortalarda...

Geri