HH'ye uyarı !!!

YoUcAnCall911' Alıntı:
melih mi? Enterasan! Ulem çocuk lem o daha! :p O küfür etse ne olur! Haahhahaa!!

Bu arada X, deface yapacaksan şöyle güzel bir index yap bari havamızı bulalım olmaz mı? :D Hanım da yok ortalarda...

olm ramazan ramazan tobe tobe :S

buarada sen ne zaman evlendin a.g en son nişanlı biliyodum :eek:

chamfer' Alıntı:

nası lan evlendimi :D hayırlı olsun kanka darısı başıma :p

Konu yanlış yerde açılmışşşş.Kahkaha bölümüne açılması gerekiyorrrrr:):):)

chamfer' Alıntı:
hahahah korkmayın sabaha kadar burdayım adam banlamak çok zevkli bide özenle mesajlarını editliyom lamerlerin oda ayrı bi zevk :D

şuana kadar bu gece yaklaşık 7 kişi sınırsız aldı benden :alkol:
ustat işini bılyo elinidee koymuş korkmayın arkadaşlar

chamfer' Alıntı:

evlenmedim daha ama az kaldı... haber vermem mi dostlarım benım??? :D :D

ahahahahaha bebelerrr! mama zamanı geldi hadi mucuks :D

vay bebeler vay demek uyarı yapmışlar HAHAHA

abi sizde adamları ciddiye alıp bu kadar yazmışınız .. bakınız tikime taktığım yok... bırakın laf etmeye değmezler..

o degılde sanırım deface ıle ddos u karıstırmıslar msj da :eek: suan saglam ddos yapıyolar bunu nasıl deface e cevırıcekler merak edıyorum :) ddos ıle ındex atıldıgını ılk defa gorucem sanırım :eek:

Dark_Angel' Alıntı:
o degılde sanırım deface ıle ddos u karıstırmıslar msj da :eek: suan saglam ddos yapıyolar bunu nasıl deface e cevırıcekler merak edıyorum :) ddos ıle ındex atıldıgını ılk defa gorucem sanırım :eek:

hahahaha lamerler olm işte çoluk cocuk :)

abi hackhell in mod larına smod larına hele dark a kim karsı koycak kac kisi kac lamer mi deseydim acaba napcak :D D: cok meraklandım sincik

3-4 tane velet toplanmış konu açıolar işte ya ne bekliosunuz ki :D:D:D

Cash_13' Alıntı:
peki hersey iyi hos yazılar süper bunu hackhell ın içinden birinin yapmadıgı ne malum ? belki içten bize sokulup sonra çürütcekler belki cok güçlü bi hacker grubu var karsımızda bunlardan eminmiyiz ???
güzell hehehe:p

Cash_13' Alıntı:
peki hersey iyi hos yazılar süper bunu hackhell ın içinden birinin yapmadıgı ne malum ? belki içten bize sokulup sonra çürütcekler belki cok güçlü bi hacker grubu var karsımızda bunlardan eminmiyiz ???

:) ee kimin ne oldugunu anladık artk. mrk etmeyin yapacaqsa varsa buyrun biz meydandayız gelen gelsin. Kimseye düşman deiliz kimseye saldırmıyoruz ama bu her zmn boyle kalıcaq diyemeyiz sınırları fazLa zorladıklarında neler olucagını herkez gorur. tekrar ediorum biz burdayız buyursunLar...

Cash_13' Alıntı:
walla gülmeyin hayatta hersey olablir ya rus hacker grubu ise ??
cash arkadasım vallahi yanlıs anlamada sabahdan berı kahkaha bölümünde de cok bulundum bu kadar gülmemişdim. beni güldürdün ya ya allahda seni güldürsün :):)

Geri