HH'de Olmazsa Olmaz Unsur Sizce Nedir ?

HH'de Olmazsa Olmaz Unsuz Sizce Nedir ?

• Arkadaşlık Ortamı

Kullanılan: 39 32.5%
  • PC Teknik Destek

Kullanılan: 16 13.3%
  • Tartışma Ortamı

Kullanılan: 20 16.7%
  • Görsel Medya İçeriği

Kullanılan: 7 5.8%
  • Yazılı İçerik

Kullanılan: 10 8.3%
  • Öylesine Giriyorum

Kullanılan: 16 13.3%
  • Diğer

Kullanılan: 12 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    120
her kesimden 1 milyondan fazla insan var ve herkesin ayrı düşünceleri var...herkesten bir şeyler öğrenebiliyor ve sanal da olsa sıcak bir arkadaşlık ortamı kurabiliyorsun........

seçeneklerde infatuate'i göremedim :hhmanD

paylaşımdan yararlandıktan sonra herhangi bi sorunla karşılaşıldığında hemen geri dönülüyo, sorun çözülüo, neyi nerden indirdiğini biliyosun güvende hissediosun ... =)

Sürekli güncel bir anasayfanın olması. Daha doğrusu bir anasayfanın olması, neyin ne olduğunu rahatça görebilmek.Her forumda anasayfa bulunmuyor biliyorsunuz.

Yeni bilgiler öğrenmeye olanaklar verilmesi, yeni yeni insanlar tanımak, netten de olsa insanı huzurlu edebilecek bağların kurulması.

Nedendir bilinmez ama bu forumdaki herkez foruma birşeyler katmak ister, konu açmak ister, konusunun yorum ve teşekkür almasını ister.Ha bugün bi, konu açtım bakalım ne kadar teşekkür gelecek diye bir heyecanın olması.

Gerçekten işi bilen ve kaliteli adamların olması.

Nedendir bilinmez ama çok önemli bir engel yoksa insan bu forumdan kopamıyor.

Kısacası her anımızı sevinçle, neşeyle, bazen de üzüntüyle yaşadığımız güzel bir platform Hackhell.

İtiraf etmeliyim ki ilk önce ihtiyacım olan bir programı indirmek için üye olmuştum, böyle bağımlılık yapacağını bilmiyordum. Şimdi ise MSN mi bile bu kadar açmıyorum.
Ana sayfadaki son yazılan mesajlar bölümü çok güzel, ben Galatasaray bölümünden sonra en çok orayı seviyorum.

Bizde Spor modLarı oLarak buLuştuğumuzda yıLLardır birbirmizi tanıyor gibi
Çok sıcak ve samimi idik.Çok güzeLdi.BöyLe dostLukLar varken bir miLyon değiL
10 miLyonda oLuruz =)

Geri