HH'de Olmazsa Olmaz Unsur Sizce Nedir ?

HH'de Olmazsa Olmaz Unsuz Sizce Nedir ?

• Arkadaşlık Ortamı

Kullanılan: 39 32.5%
  • PC Teknik Destek

Kullanılan: 16 13.3%
  • Tartışma Ortamı

Kullanılan: 20 16.7%
  • Görsel Medya İçeriği

Kullanılan: 7 5.8%
  • Yazılı İçerik

Kullanılan: 10 8.3%
  • Öylesine Giriyorum

Kullanılan: 16 13.3%
  • Diğer

Kullanılan: 12 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    120

Öylesine giriyorum dışındaki tüm şıklar hh de olmazsa olmaz ayrı ayrı değerleri olan unsurlar diye düşünüyorum tşk.

Tabi Burda SayıLan Her Sebep Hackhelle Girmek İçin Bir Neden. Birbirnden Ayırmak Çok Zor. Ama İLerLeyen Zamanlarda OLuşan ArkadaşLık Ortamı, Bu SebepLerin Bir Adım Önüne Geçiyor.

Bu forumda en az reel hayattaki kadar sıkı dostLar edindim,
BenimLe sohbeti oLan,Samimiyeti olan herkesin yeri ayrıdır ama Bi Themetaor'a bi MozoLe Mirach'a bi ReaList'e bi eRDem'e vs evimi dahi gözüm arkada kaLmadan tesLim edebiLirim,
Zaten HH'yi HH yapanda budur,
Güvendir,ArkadaşLık ortamıdır,GeçiriLen iyi kötü zamanLardır,
Burada o tadı aLmayan herkes yakınLarım anLamıyorLar,
Ama aLışınca onLarında fikirLeri değişiyor,Bazı şeyLer formaLite oLamaz asLa,
Olması gerektiği için değil,Olmaya müsait oLduğu için bazı şeyLer bu kadar farkLı Hackhell,
Hackhell'den birine ''abi'' birine ''kardeşim'' diyebildiğimiz için güzel....

burda herşey zıttıyla kaim ve asıl önemli olanda belkide çekici gelende bu durum... güzel&çirkin,seviye&seviyesizlik, sağlam dostluklar&dostluk adına yalakalıklar,paylaşma derdinde olanlar&emeğe düşmanlıklar,Allah için birbirini seven dostlar&Sırf montajlama sırıtan dostluklar,,, falan falan diye uzatılabilir, önemli olan sonuçta mutlumusunuz yada değilmisiniz? mutluyuz ve seviyoruzki burdayız. )) sorun yok ozaman.. herkes ne amaçla olursa olsun keyf alıyorsa mesele yok demektir..

arkadaslik ortami ilk bastam gelen birsey ama HH artik cok buyuk ve yeni üyeler bu arkadaslik olayini tadamiyorlar

Öylesine Giriyorum

birbiriyle yüzyüze görüşmüş olanlar istisna, buradaki herkes kendini bu pencereden tanıtıyor..bir bakıma ben buyum diyor..yazdıklarıyla seviyesini, karakterini, huyunu suyunu belli ediyor..hh ye girmediğim zamanlar bi eksiklik hissediyorum desem yalan olmaz..benimkisi galiba alışkanlık oldu...sanal ortam yalan derler ya, bu söz hh yi bağlamıyor... dostlukları, paylaşımı,esprileri,üzüntüleri,mutlulukları,kırgınlıkları, kızgınlıkları yani insana dair tüm duyguları dolu dolu yaşıyoruz...üzülenin üzüntüsüne ,sevinenin sevincine ortak oluyoruz..boşuna biz bir aileyiz demiyoruz..buradaki ortama dair yazacak çok şey var aslında..ama zaten benim düşündüğümü eminim tüm üyelerde düşünüyordur..sözün özü iyiki varsın hh..saygılar..

kocaman bi HH dıyorum warmı otesı :cool: burada hersey herkez kusursuz butun guzellıklerı bı arada toplamıs bunyesınde HH : ))

Arkadaşlık Ortamı; henüz yeni üyeyim o yüzden yok. Ama inşallah ilerde sağlam dostluklarım olur.

PC Teknik Destek; öyle birşey mi var. :D:D:D En son programlar bölümü kurallarını okuduğumda program istek'e artık sadece program ad versiyon vs yazıp isteyebiliyormuşuz. Bu da çok kısıtlayıcı.

Tartışma Ortamı; varsa güzel bir unsur ancak nadiren tanık oluyorum...

Görsel Medya İçeriği; usta bu ne?.. :D:D Video vs ise o bölümlere ilgi çok az. ilk sayfadaki konularda max 4-5 mesaj var.

Yazılı İçerik; Sitede sağlam dökümanlar var. Gerekli ilgiyi görmüyor veya güncellenmiyor. Aslında içerik olarak Türkiye'nin en zengin sitesi. ama işte ben hep bardağın boş tarafına bakıyorum.

Yani HackHell çok üst seviyede bir forum, aslında neden girdiğimi bilmiyorum. Forum işte neden girilir? Vakit geçirilir, yaz tatili sıkıntısını alır. Kendini yanlız hissettirmez. Paylaşım ruhunu arttırır, bazı güvenilir forumlar çok değerli dostluklar kazandırır. İşte bu yüzden giriyorum sanırım. Kısaca öylesine giriyorum... =)

hack cehennemine selamlar arkadaşlık ortamı önemli ama en önemlisi görsel içerik bence cazibe olayı yani

HH hayatın ta kendisidir. bazı şeyler olmazsa olmazı değildir hepsi birbirini tamamlıyo. hiç bişeye diyemiyosun şu olmasaydı da olurdu. ya da iyi ki bu var yosa hh çekilmez diye.
Burda konulara yazılan yorumlarından tanımaya çalışıyoruz insanları ve inanın bana herkes o kadar samimi ki normalde reelde açıklayamadığı görüşlerini düşüncelerini burda çekinmeden açıklayabliliyo ve kendisini bu görüşlerine bağlı kalarak savunabiliyo.
HH çok fena alışkanlık yapıyor.

Geri