hh nin ankara üyeleri

28 haziran - 7 temmuz arası gelebilirim gibi ama 7 temmuzdna sonrası zor gibi nese daa var gün herkes görsün 25 kişi olmasına gerek varmı geldiğimiz kadar yateriz ben burdan otobüs kaldırıımmı:Dama hiçbiri hhci deil :p

muhahahahaaa yok kaldırma pasta yetmez :) :)

leagrace' Alıntı:
muhahahahaaa yok kaldırma pasta yetmez :) :)

pasta neli ona göre:p ben avakadolu istiorum:D:D kimse yiyemesin pasta savaşı yaparız:) bu arada hangi mekanı kapatmayı düşünüorsun karanfilden kapatında karizmamız olsun :)

baq karanfilde çilek var biliondur oranın üst katı ideal bence 25 kişi falan için yeterli yani eski mekanım :eek:

istanbuldayım üzgünüm :(

SıpA' Alıntı:
pasta neli ona göre:p ben avakadolu istiorum:D kimse yiyemesin pasta savaşı yaparız:) bu arada hangi mekanı kapatmayı düşünüorsun karanfilden kapatında karizmamız olsun :)

baq karanfilde çilek var biliondur oranın üst katı ideal bence 25 kişi falan için yeterli yani eski mekanım :eek:

ortasına avakado dikeriz :p
zaten görüşme yaptığım yer karanfil sokakta herkes rahat gelebilsin istedim

eğer orası olmazsa alternatifleri konuşuruz :) oki olumlucumle çok saol

sevgili arızalı moderatörümüz ne demek senin için de ii vakit geçiririz :goz:

ankaralılar adına çook hoş olur bende Nevşehir yapacam da Nevşehirden kimse yokki

memoli50' Alıntı:
ankaralılar adına çook hoş olur bende Nevşehir yapacam da Nevşehirden kimse yokki

memeoli bende karamandan gidicem atla gel sende zor bişey deil :goz:

ben kendi tarihimi 27hazirandan sonra sölicem beklerseniz gelcem ama kesin gelebileceğim tarihi 27haziranda söliyebilirim daa öncede belirttim

valla bi arkadaş daha varda nedense hiç mesaj atmadı gelmek istemiyo heralde :p :)

crazyboy_9999' Alıntı:
valla bi arkadaş daha varda nedense hiç mesaj atmadı gelmek istemiyo heralde :p :)
kim ki o :eek:
bu arada SıpA 1 Temmuz a kadar olsun oki tatile felan gidicez :goz:

27 sinden sonra tarih belirleyelim dedik ya kaçlık aylıksınız yaws:) majesteye inat yapmamaız lazım arkadaşlar her engele rağmen:)

eheh gaza gelmiş ankara :p

ewt bir tarih belirleyelim artık diorum :)

güzel bi organizasyon katılım olucaktır resimleri bekliyoruz =)

bende warım :)
halı saha maçını ayarlayamadım özel sorunlarım wardı nete bile giremiyordum am bende bu tanışmaya katılmayı çok isterim ;)

arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum tam anlamıyla perfect bir site. temmuz 1-2 si hariç hergün bana uyar.. 1-2 sinde kpps sınavım var...

Geri