XShoOt
Banned

- Reaction score
 - 0

εگмεя' Alıntı:ewet profesyonel oldum artık hergün içip içip eve sarhoş gidorum ya obakımdan![]()
heLe heLe artiste ßaqh ProfosyoneL oLmu$.İcki Senin neyine iCmeyi ßiLin mi
εگмεя' Alıntı:ewet profesyonel oldum artık hergün içip içip eve sarhoş gidorum ya obakımdan![]()
pek inandırı gelmedi banaмεяvεм' Alıntı:senin bilmediğin bir kuzenimi gördüm yolda aklımda kalmıştı yalnuş anlama kocacım derim![]()
![]()
tuttum bunu yavdilis_' Alıntı:arkadaşlar şimdi ben olayı anlamadım bi kadeh beyaz şarapla sarhoşmu oluos yoksa daha mı fasla içios ilk önce bu konuda hem fikir olalım
bi de ben şarap sevmem yani beni alacak koca bi kerem bunu bilir
hem bu kadar zaman sonra kendime bi koca bulmşuum hiç başka bi erkeğin adını sölermiyim ona hatta gerekirse kendi adıma bilem onun adını koyarım
:evdekalmışkızkurususmileyi![]()
dilis_' Alıntı:arkadaşlar şimdi ben olayı anlamadım bi kadeh beyaz şarapla sarhoşmu oluos yoksa daha mı fasla içios ilk önce bu konuda hem fikir olalım
hem bu kadar zaman sonra kendime bi koca bulmşuum hiç başka bi erkeğin adını sölermiyim ona hatta gerekirse kendi adıma bilem onun adını koyarım
iSpiYonCu' Alıntı:cree belkı senı maymunken bırakmıstır lem bayıldıgın zaman o ara kacmıstır![]()
sana beyaz ewin artı gazoz alayımda gör sarhos oluon mu olmuon mudilis_' Alıntı:arkadaşlar şimdi ben olayı anlamadım bi kadeh beyaz şarapla sarhoşmu oluos yoksa daha mı fasla içios ilk önce bu konuda hem fikir olalım
dilis_' Alıntı:saol ama ben sigara haricinde yeşilaycıyım:sigara:
hem bigün içersemde viski içerim yanınada çikolata: iyi gider
beyaz ewin de neymiş kardeş aslansütü, halis mulis türk rakısı dururken
gerçi o da yabancılara gidiyo ama neyse işin o boyutuna giripte siyaset yapmayalım ülkeyi ben mi kurtaracam sankim
hem bigün şu ewin dediğin içkiyide içersem sek içerim öle katkı maddeleri istemes:sigara:
ne demiş atalarımıs işlerni güçlerni bırakıp ;
DEMİRDEN KORKSAYDIK TRENE BİNMEZDİK
yani içki içersem ya sek ya içmem ama rakıda su olsa ii olur tabi ne de olsa onun bi nevi orjinali sayılır sulu olanı![]()
freemitnick' Alıntı:sokiiim içkine ispik..
bi gün bişi göndercem iç diye.. sitrik asit+potasyum+kalsiyum zengini bişi..
fanta diye iç aq![]()
dayım ın senin taraflarda bezi olmaz..iSpiYonCu' Alıntı:sen benı dayınla tanıstırda gerisini salla![]()