hh kızLarı ßuyrun ; )

liseden arkadaşımı gördüm barda onla laflayınca takılmıştır ağzıma derdim...... bi iki de nas bişi diyemesdii ehehehehheeeeee:D

Benden sonra ewe gelecek,ve alkol alacak bi kadınla zaten ewlenmem,farzet o haltı yaptım,bana baskasının adıyla seslenecek kadının son sözleri bu olur,değilki sabahı bekleyip sorucam...Oolee kuzen muzen ayaklarını yiyecek erkek yok walla,kimse o kadar salak diil...

arkadaşlar şimdi ben olayı anlamadım bi kadeh beyaz şarapla sarhoşmu oluos yoksa daha mı fasla içios ilk önce bu konuda hem fikir olalım:p
bi de ben şarap sevmem yani beni alacak koca bi kerem bunu bilir:p
hem bu kadar zaman sonra kendime bi koca bulmşuum hiç başka bi erkeğin adını sölermiyim ona hatta gerekirse kendi adıma bilem onun adını koyarım:p
:evdekalmışkızkurususmileyi:p

dilis_' Alıntı:
arkadaşlar şimdi ben olayı anlamadım bi kadeh beyaz şarapla sarhoşmu oluos yoksa daha mı fasla içios ilk önce bu konuda hem fikir olalım:p
hem bu kadar zaman sonra kendime bi koca bulmşuum hiç başka bi erkeğin adını sölermiyim ona hatta gerekirse kendi adıma bilem onun adını koyarım:p
tuttum bunu yav
:evdekalmışkızkurususmileyi:
sende eski EKK militanlarındansın heralde:p :)

dilis_' Alıntı:

:D :D :D Akşam akşam koptumm ,yaw gel aliim seni walla,bende kaldım evde,bari ayrı ayrı evde kalacağımıza beraber kalalım :D

iSpiYonCu' Alıntı:
cree belkı senı maymunken bırakmıstır lem bayıldıgın zaman o ara kacmıstır :p

Hadi Lam Ben ÇoK İçerim Ama Sarhoş Olmam :p

Yalan söylemem ki , nereye gittiysem zaten bilir...

Çok ciddiyim... :)

dilis_' Alıntı:
sana beyaz ewin artı gazoz alayımda gör sarhos oluon mu olmuon mu :p

saol ama ben sigara haricinde yeşilaycıyım:sigara:
hem bigün içersemde viski içerim yanınada çikolata: iyi gider :p
beyaz ewin de neymiş kardeş aslansütü, halis mulis türk rakısı dururken:p
gerçi o da yabancılara gidiyo ama neyse işin o boyutuna giripte siyaset yapmayalım ülkeyi ben mi kurtaracam sankim:p
hem bigün şu ewin dediğin içkiyide içersem sek içerim öle katkı maddeleri istemes:sigara:
ne demiş atalarımıs işlerni güçlerni bırakıp ;
DEMİRDEN KORKSAYDIK TRENE BİNMEZDİK
yani içki içersem ya sek ya içmem ama rakıda su olsa ii olur tabi ne de olsa onun bi nevi orjinali sayılır sulu olanı:p

dilis_' Alıntı:
saol ama ben sigara haricinde yeşilaycıyım:sigara:
hem bigün içersemde viski içerim yanınada çikolata: iyi gider :p
beyaz ewin de neymiş kardeş aslansütü, halis mulis türk rakısı dururken:p
gerçi o da yabancılara gidiyo ama neyse işin o boyutuna giripte siyaset yapmayalım ülkeyi ben mi kurtaracam sankim:p
hem bigün şu ewin dediğin içkiyide içersem sek içerim öle katkı maddeleri istemes:sigara:
ne demiş atalarımıs işlerni güçlerni bırakıp ;
DEMİRDEN KORKSAYDIK TRENE BİNMEZDİK
yani içki içersem ya sek ya içmem ama rakıda su olsa ii olur tabi ne de olsa onun bi nevi orjinali sayılır sulu olanı:p

Arkada$ım O kadar Cok Cewap wermı$ın qi hiCßiri SoruyLa ßaqda$mıyOr ama neySe qenede t$k ederik ; )

evin de türk malı :p kendi üzümlerimiz hea bu arada onun tadıda beyaz gazozla gidio be :p

sokiiim içkine ispik..
bi gün bişi göndercem iç diye.. sitrik asit+potasyum+kalsiyum zengini bişi..
fanta diye iç aq :D

freemitnick' Alıntı:
sokiiim içkine ispik..
bi gün bişi göndercem iç diye.. sitrik asit+potasyum+kalsiyum zengini bişi..
fanta diye iç aq :D

sen benı dayınla tanıstırda gerisini salla ;)

iSpiYonCu' Alıntı:
sen benı dayınla tanıstırda gerisini salla ;)
dayım ın senin taraflarda bezi olmaz.. :D DES mi sandın onu :D

senin dayın olm nede olsa :p

o karı bidaha ewe giremez gitsin nerde yatarsa yatsın artık ismini söylediği kişiyle mi yatar orasını bilemem

karıyı telefonla arar sebebini öğrenirim telefonda bidaha yapmaması gerektiğini ve affettiğimi söylerim sonra eve geldiğindede vururum:) çünkü diğer türlü zaten eve gelemez;)

Geri