HH Güncel Bölümde Görev Almak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim mod olduğum zamanda güncel bölümünde çok görüyordum seni.. (+)

BAzen kendini kayıp ediyorsun tartışma ortamı yaratıyorsun (-)

Senin İçin hayılır olsun ne (-) nede (+) benim için

önce werdiğin örneklere dikkat et düzceli, ne yazık ki forum içinde olduğun müddetçe yönetimin ne demek olduğunu kawrayamamışsın, bununla ilgili bende birkaç örnek wermek isterim ama senin werdiklerin çok hafif kalır yanlarında :goz:

konuyu bulandırmayın, oylamaya dewam edin sadece ..

çok aşırı tarafsın.tarafsız olabileceğine inanmıyorum. -1453

ayrıca madness e, "buda pkk nın sözcüsü" diyen pastella82 ye teşekkür ettin.üyelere iftira ve hakaret eden birine teşekkür etmen senin moderatör olamayacak kadar taraflı olduğunun göstergesidir.

İlk mesajımda sana artı oy vermıstım . Sebebı ıse sıyaset boLumundekı tartısmaları normal karsılamamdı. Ama gordumkı olayın boyutu farkLı sıyasetten baska herseyı yapmışsın . Çok agresifsin Herşeye tek taraflı bakıyorsun ve aşırı fanatiksin ve bugun bı kac konuna baktım gercekten sana + oy verdım dıye kendımı sucladım . kusura bakma ve kısısel algılama ama degıstırmek zorundayım .Belkı yapını ve Fıkırlerını vatandan mılletten uzak tuttugun zamanlar ve tekrar boyle bır konu actıgında senı yonetıme onaylayabılırım ..

ıLk mesajım sılınmıstır . Ve oylamada dıkkate alınmaması rıca edıyorum ..

(-)
yolun acık olsun..

hak etmiyorsun yönetimi benim oyum (---)

üye olarak foruma düşüncelerini yazmak başka, yönetici olup yazılanlara müdahale etmek çok başka birşey..

yönetici olursan adil davranma olgunluğunu göstereceğinden en ufak kuşkum yok..

benden sana ( + )

umarım hakkında hayırlısı olur..

evet mi desem hayır mı acaba EVET olsun bakalım.....

kişilerin siyasi ve dünya görüşleri sadece beni değil kimseyi ilgilendirmez, bu bağlamda hiçbir zaman görüşlere göre oy kullanmam fakat ne kadar olgun olursan ol yöneticiliği objektif bir şekilde başarabileceğini düşünmüyorum, geçmişte banlanmış olman ve bu kadar çok karşı çıkan da varken bence üye olarak kalman en hayırlısı ( - )

:eek:
------------------------------------------------------------------------------------------
( - )

:eek:ut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri