HH Güncel Bölümde Görev Almak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptığın Paylaşımlarla Foruma Renk Kattığın Ortada
+1979

Gece ogrendim modluk basvurunu. Eskiyi goz onune getirmeden biraz dusundum. Birkac soru sormaya karar verdim. Umarim sonrasinda ne kastettigimi anlarsin.

Birisi CHP aleyhinde yazi yazarken diger AKP aleyhinde yazi yaziyor. Bunlara esit davranabilecekmisin?
Ben sinirli birisiyimdir, bi basligin basindan tuttum yaziyorum surekli kufur etmiyorum ama inceden inceden laf vuruyorum mesela. kurallar cercevesinde kaldigim surece bunu gormezden gelebilecekmisin yoksa tepki gosterip uyaracakmisin.
Usttekini sormamin nedeni benim icin boyle yapacaksin ama ya baskalarinda nasil yapacaksin bunu merak etmemdendi.

- veren + veren arkadaslar ya yanindakiler ya karsindakiler. cogu neden bile belirtmemis. arkadasim - diyorsunuz sebep sunun degilmi yonetim de gorsun bunlari.
+ diyenleride hic anlamiyorum sana oyum sonuna kadar +..
peki arkadasim sonuna kadar arti verirsinde sen adamin kisiligine oy veriyosun. oy vermen gereken kriter adamin bu isi yapip yapamayacagidir degilmi. gozun kapali + oy verecegine mumkunse gozlerini acarak ver..

hackhellde cok sey degisti. benim icinde cok sey degisti.
eger yapabilecegine inaniyorsan, adil olurum diyebiliyorsan, herkese yeni bir sayfa aciyorum dusunceleri beni ilgilendirmez diyorsan benim oyum +1

ama aksi durumda oyumun ne olacagini biliyorsun. once sen kendine inanmalisin ki baskalarini da inandirabilesin kendine.

birde burdan tum arkadaslara yaziyorum. birakin forumda siyaset kavgasini artik. hicbirsey degismiyor.
daha bir hafta bile olmadi haydarabad da 2 ogrenci olduruldu sirf bu olaylar yuzunden.

herkesin biraz daha ozverili olmasi dilegiyle + - (1)

- MozoLe ;)

(+) diyorum

bahsi geçen böLümün siyaset böLümden aşağıya kaLır kısmı yok..konuLar ağırLıkLı oLarak siyasi ve tartışmaLar da bu yüzden çıkıyor..zamanında siyaset böLümüne karşıt görüşLü forum kuLLanıcıLarı tarafından konu açıLarak fanatik mod istemiyoruz denmişti..bu tutumLarında hakLı da oLsaLar bu yönetici adayLı konusunda çeLişkiye düşüLmektedir..yönetici adayı oLan kişi de beLLi bir görüşü oLan ve rengini forumda beLLi eden biri..ben bu konuda samimi oLanLarın bu adayLığa da aynı şekiLde yakLaşarak,siyasi görüşü uçLarda oLan birisinin böyLe bir böLüme yönetici oLamayacağını savunmaLarını bekLerdim..insan sormadan edemiyor,siyaset böLümüyLe bu kadar paraLeL oLan bir böLüme neden aynı kişiLer aynı şekiLde yakLaşmıyor..bu ne perhiz bu ne Lahana turşusu..

özetLemek gerekirse günceL böLümün bana göre siyaset böLümünden farkı yoktur ve daha önce konu açaraken fanatik yönetici istemiyoruz diyen arkadaşLar gibi düşünerek bu böLüme de siyasi görüşü uçLarda oLan birisinin yönetici oLmasının uygun oLmayacağını düşünüyorum..

oyum negatiftir..
hakkınızda hayırLısı oLsun..iyi forumLar

hh la verdiğin değer aşikar...hayatta herşeyi en ince noktasına kadar düşünüp öyle karar verirsin .. hh da vereceğin kararlarda da aynı titizliği göstereceğinden eminim..bazı üyeler tarafsızlıktan bahsetmiş ama GÜNCEL bölümünün siyasetle alakası olmadığı kanısındayım bu yüzden bir yön sözkonusu olacağını sanmıyorum ....

benim oyun elbette + 1071

hakkında hayırlısı neyse o olsun....

önemli olan bir tarafı tutmak degil adil bir yönetim sergilemektir.

daha önce herhangi bir modlugun olmadıgından taraflı davranıp davranmayacagını kimse bilemez tabi aramızda müneccim yoksa

önyargılar hic bitmez kendi basvuru konularında tekrar tekrar sanslar ısteyıp önyargılı davranmayın diyenler simdi onyargından daha beter davranmıs buda onların ne kadar sözlerinde dürüst olduklarının acık gostergesi

velhasılı kelam kisiligin olgunlugun sana artı vermeme yeter.

bence gorev verılmesı lazım zaten taraf tutarsan zaten hersey ortada gorevı tekrar alırlar.

oyum pozitif

hayırlı olsun

TarafSız Adam Boş Adamdır ... Tarafsırz Adam Zaten o Bölümde Takılmaz ! Oyum Sana Kesinlikle "+"

Hackhell'de binlerce aktif üye arasında yönetime hiç yakışmayacak, yönetimde olmasında büyük sakıncalar olan 2-3 kişiden birisisin.

İlahi adalete ve Hackhell üst yönetiminin adaletine güveniyorum. Daha önceki bir çok adaylık başvurusunda Hackhell üst yönetimi bu adil tutumudan asla taviz vermedi. 2.5 yılı aşkın üyeliğim süresince bunu hep takip ettim, gözlemledim.

İnşallah bu girişiminde muvaffak olamazsın . Olumsuz.

Forumla gerçekten ilgili ve alakalı ve kişiliğiyle örnek olacak bi insan.

Gözüm kapalı +1907 +8-0 :durdurun =)

senden öğreneceğimiz daha çok şey var abicim.
hakımmızdan hayırlısı olsun
(+) 1453

Kesinlikle adaleti orada sağlayabilceğini düşündüğümden +
Umarım gerçek bir örnek olursun ki görsünler bizim adetlerimize
göre adalet nedir.. Hayırlı olsun..

bana da bi görev verin lütfen en azında yerim belli olsun... fahri modluk bile olabilir :)

kalite katacağına inanıyorum.çok olumlu

uzun uzun yazacaktim fakat kisa kesiyorum

EKSi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri