yehovan
Banned
hackhell i üye olmadan önce bayağı takip ettim arkasından sömürücü olarak devam ettim sorna hafif hafif aktiv üye olmaya çalşım. Bu geçen süre içinde haksız olarak kapanan tek bir konuya şahit olmadım ki online sürem öyle azımsanacak kadar değildir neredeyse hemen her bölümde her konuya bakmışımdır kapanan kapanmayan. Gereksiz yere kapatılan tek bir konu görmedim ben. Hatta en gereksiz paylaşımlar bile hala açık olarak beklemekte. Kapatılan konular neredese her arkadaşın vurguladığı gibi birbirimizi boğazlayabileceğimiz ince konular bunların içinde ben de bulundum çizgileri aştığım oldu ve cezamıda paşa paşa çektim. Öyle ince konularda tartışmayı yorum yapmayı bilmiyoruz. Tıpkı benim gibi herkes kendisinin haklı oldğunu göstermek için kişisel savaşlara girip küfür müfür ne denk geliyosa yazıyo tabi burda da bir el uzanması lazım. Görevliler tank die olay yerine gelip olayı inceleyip bilir kişi raporu ile Locked yazıp gereken cezaları suçlarıyla birlikte yazıyo. Walla benim ömrü hayatım da gördüğüm en iyi foruma sahibiz ve yöneticelere. Nerde her yerde zırt deyince bir görevli buluyosun. bir soru sorun olduğunda hemen ulaşıp hallediyosun. Wallahi çağırdığınız ambulans bile hackhell görevlilerinden hızlı yetişemez. Kendi adıma garanti veririm walla. Walla bu negatif şeyler sadece elimizdeki bolluktan meydana geliyo. Hani cebimizde çok para olurda öyle herşeyi alırız zıplarızya bu da onun gibi herşeyimiz var herşeye dınk die ulaşıyoruz. eee tabi böyle olması bazı arkadaşlara sıkıcı geliyo sürekli bir eksik yön arıyo..... walla boşuna kasmayın. Bundan ötesi 2080 yılında anca gelir. onuda görmeye ömrümüz yetmez o yüzden kıymet bilelim artık........ Çocuklaşmaktan da vazgeçelim. Yok ben neden banlandım yok bu neden banlandı ? Yok konu nie kapandı walla boş işler bak o kadar vakit harcadım bunları yazmaya şimdi irc.hackhell.com un hhoyun kanalında 10 15 soru bilip 1. sırada yer alabilirdim......... Neyse hadi kolay gelsin..........
Daha iyisini bulana kadar yada kendimiz yapana kadar Eleştirme Hakkımız yok bana göre
Daha iyisini bulana kadar yada kendimiz yapana kadar Eleştirme Hakkımız yok bana göre