hh buyuyormu kanmı kaybedıyor

hackhell i üye olmadan önce bayağı takip ettim arkasından sömürücü olarak devam ettim sorna hafif hafif aktiv üye olmaya çalşım. Bu geçen süre içinde haksız olarak kapanan tek bir konuya şahit olmadım ki online sürem öyle azımsanacak kadar değildir neredeyse hemen her bölümde her konuya bakmışımdır kapanan kapanmayan. Gereksiz yere kapatılan tek bir konu görmedim ben. Hatta en gereksiz paylaşımlar bile hala açık olarak beklemekte. Kapatılan konular neredese her arkadaşın vurguladığı gibi birbirimizi boğazlayabileceğimiz ince konular bunların içinde ben de bulundum çizgileri aştığım oldu ve cezamıda paşa paşa çektim. Öyle ince konularda tartışmayı yorum yapmayı bilmiyoruz. Tıpkı benim gibi herkes kendisinin haklı oldğunu göstermek için kişisel savaşlara girip küfür müfür ne denk geliyosa yazıyo tabi burda da bir el uzanması lazım. Görevliler tank die olay yerine gelip olayı inceleyip bilir kişi raporu ile Locked yazıp gereken cezaları suçlarıyla birlikte yazıyo. Walla benim ömrü hayatım da gördüğüm en iyi foruma sahibiz ve yöneticelere. Nerde her yerde zırt deyince bir görevli buluyosun. bir soru sorun olduğunda hemen ulaşıp hallediyosun. Wallahi çağırdığınız ambulans bile hackhell görevlilerinden hızlı yetişemez. Kendi adıma garanti veririm walla. Walla bu negatif şeyler sadece elimizdeki bolluktan meydana geliyo. Hani cebimizde çok para olurda öyle herşeyi alırız zıplarızya bu da onun gibi herşeyimiz var herşeye dınk die ulaşıyoruz. eee tabi böyle olması bazı arkadaşlara sıkıcı geliyo sürekli bir eksik yön arıyo..... walla boşuna kasmayın. Bundan ötesi 2080 yılında anca gelir. onuda görmeye ömrümüz yetmez o yüzden kıymet bilelim artık........ Çocuklaşmaktan da vazgeçelim. Yok ben neden banlandım yok bu neden banlandı ? Yok konu nie kapandı walla boş işler bak o kadar vakit harcadım bunları yazmaya şimdi irc.hackhell.com un hhoyun kanalında 10 15 soru bilip 1. sırada yer alabilirdim......... Neyse hadi kolay gelsin..........

Daha iyisini bulana kadar yada kendimiz yapana kadar Eleştirme Hakkımız yok bana göre :D

KaRma' Alıntı:
ßanLanan UserLerin ßan SeßepLeri tek tek açıkLanıyor.. ßi haksızLık oLsaydı ßu seßepLere söz ßuLunamazdı Zannetmiyorumki hiç ßir smod arkada$ta kafam esti ßanLadı desin... AduLt ßöLümü Mod'u oLarak.. hergün açıLan konu kadar daha önce veriLen konuLar oLuyor.. SürekLi Takip isteyen ßir ßöLüm.. KaLiteLi ßir hizmet vermeye çalışıyoruz.. Aynı üye uyarıLara Rağmen sürekLi veriLen konuLarı veriyor.. DoLaysıyLa uyarıLara uymadığı için ßanLatıyorum... ßir Çok User arkada$ımızada TöLerans gösterdim.. doLaysıyLada UserLerLe aramda en ufak ßir Sorun oLmadı ßöLümüm tarafındanda SeviLen ßir Yöneticiyim.. ßakıyorum HH göze çarpanLarı Konusuna en iyi modLar Kısmında her ßöLümün yöneticisinin ismi var Demekki ßi sorun yok UserLerLe Mod'Lar arasında.. Taßi Arada İstisnaLar çıkıyor.. Ama "kaide"yi ßozacak kadar güçLü değiL.. HackheLL haLen TR'nin en kaLiteLi ßi kaç forumundan ßiri.. üye sayısı iLe değiL ßunu içerik,yardımseverlik iyi yönetime ßorçLuyuz.. Sahipsiz ßir Site değiL SizLere en iyi hizmeti vermeye çaLı$an gecesini gündüzüne katan ßir yönetime Sahipsiniz Değerini biLin ßu mesajı yazdıgım saat gecenin 03:16 'sıdır umarım anLatmak istediğimi anLamı$sınızdır.... gün geLicek ßiz gidicez siz yöneticeksiniz.. $imdiden iyi $eyLer ekinki o ekinLeri ßiçip yediğinizde ağzınızda ßir tat kaLsın..saygıLar..

kanka gecenin 4.50 sinde sana katılıorum herşeyin sebebi belli bir kan kaybetme deil yaz tatili nedeniyle oluor bunlar bence aslında herkes daa çok zaman ayırıor ama nedense bi rehavet getirdi bu tatil havası hadi çalışma zamanı :)

yehovan' Alıntı:
hackhell i üye olmadan önce bayağı takip ettim arkasından sömürücü olarak devam ettim sorna hafif hafif aktiv üye olmaya çalşım. Bu geçen süre içinde haksız olarak kapanan tek bir konuya şahit olmadım ki online sürem öyle azımsanacak kadar değildir neredeyse hemen her bölümde her konuya bakmışımdır kapanan kapanmayan. Gereksiz yere kapatılan tek bir konu görmedim ben. Hatta en gereksiz paylaşımlar bile hala açık olarak beklemekte. Kapatılan konular neredese her arkadaşın vurguladığı gibi birbirimizi boğazlayabileceğimiz ince konular bunların içinde ben de bulundum çizgileri aştığım oldu ve cezamıda paşa paşa çektim. Öyle ince konularda tartışmayı yorum yapmayı bilmiyoruz. Tıpkı benim gibi herkes kendisinin haklı oldğunu göstermek için kişisel savaşlara girip küfür müfür ne denk geliyosa yazıyo tabi burda da bir el uzanması lazım. Görevliler tank die olay yerine gelip olayı inceleyip bilir kişi raporu ile Locked yazıp gereken cezaları suçlarıyla birlikte yazıyo. Walla benim ömrü hayatım da gördüğüm en iyi foruma sahibiz ve yöneticelere. Nerde her yerde zırt deyince bir görevli buluyosun. bir soru sorun olduğunda hemen ulaşıp hallediyosun. Wallahi çağırdığınız ambulans bile hackhell görevlilerinden hızlı yetişemez. Kendi adıma garanti veririm walla. Walla bu negatif şeyler sadece elimizdeki bolluktan meydana geliyo. Hani cebimizde çok para olurda öyle herşeyi alırız zıplarızya bu da onun gibi herşeyimiz var herşeye dınk die ulaşıyoruz. eee tabi böyle olması bazı arkadaşlara sıkıcı geliyo sürekli bir eksik yön arıyo..... walla boşuna kasmayın. Bundan ötesi 2080 yılında anca gelir. onuda görmeye ömrümüz yetmez o yüzden kıymet bilelim artık........ Çocuklaşmaktan da vazgeçelim. Yok ben neden banlandım yok bu neden banlandı ? Yok konu nie kapandı walla boş işler bak o kadar vakit harcadım bunları yazmaya şimdi irc.hackhell.com un hhoyun kanalında 10 15 soru bilip 1. sırada yer alabilirdim......... Neyse hadi kolay gelsin..........

Daha iyisini bulana kadar yada kendimiz yapana kadar Eleştirme Hakkımız yok bana göre :D

İlk başta sana tşk ederim yehovan...
Arkadaşlar olay nedir biliyormusunuz (kendimce)
olay şu yetinmeyi bilmiyoruz ya bana bi tane rakip forum söyleyeceq varmı
hackhell ın karşısında durabilecek online olaraq dosluk arkdaşlıq olaraq
söyleyemezsiniz çünkü öyle bişy yoq biz burda yemin ederim arasıra işyerimde işimi gücümü bırakıp burayla ilgileniyorum
ya bunu bana para verseler yapmam lakin burdaqi dostlarım bwni buraya bağlıyor
onun için kendinize dost edinin eleştiri demek birini aşağılamak demek deildir
bir sitenin kötü yanlarını eleştirirsin konuyu açan arkadaş gibi
birdegüzel yanlarını eleştirmeq vardır yehovan gibi hangi gözlükle baqmak istersen onla bakarsın

iyi forumlar...

Kaliteli forum demek bayrak yarışıdır hızlı koşan akıllı hareket eden her zaman ta en önlerdedir.Hackhell forumda forumların içinde gerek kaliteli paylaşım gerek üye sayısı açısından en yukarıda kalmayı başarabilimiş sayılı forumlardan biri ki reytingler onu gösteriyor.bazı arkadaşlar kalitesiz paylaşımlardan bahsetmiş arkadaşlar farkındasınızki hackhelin üye sayısı 100 binin üstünde elbette üye arakadaşlar paylaşım yapma adına birşeyler yayınlıyor onun kalite ayarını bizler yapamayız ve niye böyle bir paylaşım yaptın diyemeyiz herkesin akıl yaşı ve kültürü
denk olmayabilir...................

Ban olaylarına gelince özellikle güncelden yazmak istiyorum ban yiyen kardeşlerimiz neden ban yediğini gayet iyi biliyorlar bir kaç provakatörün gazıyla fikir dayatmacılığı içine girip olumlu tartışmasınıda bilmedikleri yorumlara baktığınız zaman gayet açık seçik belli oluyor...söylemesi ayıp pm saldırmak ta moda oldu artık. bu biraz duygusallıktan öteye gitmeyen hareketler

gelelim asıl meseleye sanki diğer forumlarda ban olayı mod olayı yokmuş gibi hele hele konu kapatma hiç yokmuş gibi buraya yansıtılması bana çok abes geldi
sonuçta 101,954 beşerin olduğu sitede her şeyin olması normal ama siz dersenizki
hackhell kan kaybediyor o dediğinizde yanlışlığın daniskası........

on line üye sayısının az olması yaz ayında olmamızdan ibarettir ulusal yayın yapan tv lerde bundan şikayetçi yaz ayı bitince herkes görecekki yapılan paylaşım sayısı ve yorum sayısı artacak.Herkesin damak tadı faklıdır her damağa uygun tad mutlaka hackhell de vardır olmamasının imkanı yok.aradığım tadı bulamadım diyen yalan söyler niyemi işte rakamlar top.üye sayısı 101,954 toplam konu sayısı 104,090 bu herşeyi açıklar ayrıca ırc.hackhell.com gibi bir ortamımız var......

neyse sevgilerimle

Eheh J@ck@l abim konu yine aldı başını gidiyor artık locked yazını görsek diyorum.Yoksa ana biritanika ansiklopedisi kadar kalın olacak mesajlar:)

İşin şaka yanı bir tarafa konu anlaşıldı galıba herkeş bişeyler yazdı gizemli abimizde kendini belli etmediğine göre artık başka konulara gecelim isterseniz...

yoq koununu kapanmasının gereği olmadığı gibi
ne olsa daha iyi olurdu ne yapsaq daha çok takdir ediliriz onun tartışmasını yaparsaq daha güsel olur kanaatindeyim...

isteklerinizi iyi veya kötü eleştirilerinize her zaman açığız kounuyu A şahısı veya B şahııs açmış olması bizi peq ilgilendirmiyor
eğer bir sorun görüyorsanız tabiqi bunu dile getireceksinizqi bide kendimizae çeqi düzen verelim
ama dedigim gibi birde iyi yönünden baqmayı deneyebiliriz..

Eh be aRkadaşım hh ye oLan bu yorumLarının samimeyetsiz oLdugunu başka nick kullanaraq yapmandan beLLi. kesin bu sitede bir şey yaptınqi banLandın.Sitedeki online sayısı 3000 yada 5000 bu hic önemLi değiL..önemli olan bizim bişeyler vermemiz vede bişeylere karşılık olaraq ediLen yorumLar

Benim senden anladığım teq şey sende diğer buraya sürekli hh yi kötüleyici konular açan arkadaşlar gibi çeqemeyenlerin içindesin.

hh kan kaybetmez hh sürekli kan dağıtıyor bunun farkında olaraq actın sanırım bu konuyu

Keşke sanada verebilsek bu kandan belki kendi pis kanın gider!

J@CK@L"a ediLen hic bir kelimeye ben dayanamıorum..cünqi ben nezaman girsem hh ye sabah 8 den gece 4-5e kadar online oLan üyelerin icinde .Nasıl oLuRDA J@CK@L"ı yargılarsın..

Bunu daha öncede sölemiştim..J@CK@L bitane onada hh sahip bizler sahipiz..

KıskananLar çatlasın ;)

Son ZamanLarda oqadr Çoq qonu AçıLdııq Yoq $u Kotu Yoq Bu oLmamıs Sanqi $öLe Baqıorum Adam Sırf eLe$trmeq İçin Uye oLmu$ Yane Benım Dü$üncem Forım Huzurunu Bozma aMaçLı YapıLan HareqetLer...Faqat Bu AçıLan konu İyi NiyetLice Bİ$iLeri bELirtmeq İçin aÇıLmı$ ama Yine BiriLeri Çıqıp Ortamı Bozuo...!
Bence Her$eyden ÖnemLisi Buna Kar$ı Çıqmaq...!
Ama $u 100 bin kusurLuq Sitede NasıL kar$ı ÇıqıLacaq onuda İdraq Etmi$ diiLim...: )

Arkadasım kendi nickinle konuyu acsaydın daha güzel olurdu.

JACKAL olayına bi yorum yazıcam:=) ARkadasım sitede online üye olarak belkide en fazla online olan JACKAL dır sen hangi hakla yargılıuyorsun anlamadım.2005 yılında üye olmussun acılmıs konun yok.Sömürmekten adam akıllı konusamıyorsun bile.Yetkisi icinde JACKAL herseyi yapar.Ki yapıyorda.Uzunefe eminimki kitapsız vs.vs. lafını JACKLA degilde baskasına solemıs olsa gereken ceza yine aynı olurudu.

Biribizidurdursun Biraz zor ama :=)

4.294.967.295 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi

Bune Ya NsL Yaparsın Bunu ..!
:mad:

Bende 2005 te üye oldum.ama laf olsun torba doldun gibisinden bi üyelikti benimkisi.nette gidecek biyer bulamazsam hh a takılıyordum.bigün farkına wardım ki ortam güzel,paylasımlar güzel.özellikle son 2 aydır falan elimden geldiği kadar ( özellikle geyik bölümüne ) katkıda bulunmaya calışıyorum.bu konuda 7.sayfaya kadar bütün mesajları okudum.herkes kendi fikirlerini gayet güzel yansıtmış.haksız bulduklarımda oldu ama sonuçta hepimiz özgürüz.haklı veya haksız bişeyleri söylemek zorundayız.Bu 2 ay zarfında benimde düşüncelerimden dolayı takıştığım arkadaslar oldu ama gayet saygılı hoşgörülü bi şekilde kapandı gitti.kimse banlanmadı.
Mod larada hak vermek lazım.yüz küsür bin kişiyle uğraşması tabiî ki zor.bu 100 bin kişinin 50 bini sömürücüdür belki.olsun geri kalan 50 bin yeterde artar bile önemli olan kaliteli paylaşım yapabilmek.
Demem oki herkes birbirine saygılı ve hoşgörülü olsa, ne tartışma çıkar,ne ban olayları.
Hadi bakalım herkes öpüşsün barışsın. :D
ii forumlar

arkadaslar yorumları okudumda..bazılarına cok sasırdım...
oncelıkle ben j@ck@l arkadasıma tek bır sey soylemedım.hatta en ıyı mod olarak gordugumu her zaman soyledım sagolsun kendısı ozelestırı yapan ve bu konuya yazan tek mod.bu bıle farkını ortaya koyuyor...arkadaslar saydıgın eskı modlar bıze ıhanet ettı sende onların oldugu yere gıt demıs bazı arkadaslar ..oncelıkle ben bıryere gıtmek degıl hh nın eskı halıne donmesını ıstedım.ayrıca gıden hıc kımseye ıhanet ettı dıyemeyız bır kontratmı yapıldı sankı kendılerıyle bu sadece bır tercıh meselesı ayrıca burda bunu soyleyen arkadaslar hh den once bulundukları sıteye hh ye katıldıktan sonra ıhanetmı etmıs oluyorlar...ben sadece onların tavırlarını paylasımlarını yardımlarını ve verdıklerı programların kalıtesını yaratıcılılarını ve sakalarını dusunerek bır daha boyle adamlar gelırmı dedım.mesela gıdın google ye bakın a r e s dedınmı onunla ılgılı 10 sayfa yazı cıkıyor turkıyenın en ıyı coderlerınden bıri dıye bahsedılıyor.acıkcası oyle modlar gormek ıstıyorum hh de .her userın kendısıne yalakalık edıp tesekkur butonuna basmasını bekleyen modlar degıl. bır konuda modla aynı fıkırde degılsenız ve fıkrınızde ısrarcı olursanız mod ne yapar tahmın edın son sozu soyler ve konuyu kıtler bu yalanmı?bırde cok kızmıssa tartısmanızı hakaret olarak alır banı yıyıverırsınız bu yalanmı?arkadasım boyle modlar tartısmaya fıkır belırtmesınler ben mecburmuyum aynı fıkırde olaya.bır arkadasımız demıs tartısma uzayınca ınsan sınırlenır tabı ..ne alakası var ben fıkrınden dolaya kımseyı banlayabılıyormuyum?j@ck@l harıka bır mod mesela dıger modların onu ornek alması lazım.gercek nıckım bende kalsın arkadaslar zaten bu son defa bu nıckle hh ye gırısım.sadece tek bır rıca mod arkadaslar lutfen bır kac kısını tartıstıgı konuya bırden gırıp de uzadı locked locked bu konu bıtmez locked vs vs gıbı kıtlemesınler.bır sevıyesızlık gormuslerse once bır uyarı gondersınler konuya devam ederse sevıyesızlık ondqan sonra kıtlesınler bunu yapmak cokmu zor???

hh büyüyüyor benim bile warım tşşkr butonu altta :D:D:D:D:D:D:D

bence sen hh kıskanan bi adamsın ve nasıl bi eski üyesin bence sen soytarısın...çünkü beni çok kızdırdın beğenmiyorsan çek git seni tutan yok yolun açık olsun

arkadasım diyorsun ki forum denen şey fikir alış veişi yapılan tartısılan bir yerdir... Doğru diyorsun ama bende sana şöyle bir şey söyleyeyim bu benim kendi düşiüncem tartışma ilerledikce tartısma olmaktan çıkıyor ve hakaretler küfürler başlıyor... Bu tür olayların yaşanmaması için konular kilitlenmektedir...

HH Bence kan kaybediyor

HH Bence kan kaybediyor sebebi son zamanlarda
yapılan stratejik hatalar ve tecrübesiz MODLAR
burada MOD 'dan ziyade DİKKAT ederseniz kraldan çok kralcı
dolu..
En ufak bişeyde kilit en ufak bişeyde BAN kardeşim ben
KÜBA'ya da gittim ama bu kadar dikta rejimi görmedim Beni diğer siteler ilgilendirmiyor ilk defa bir forum sitesine bu kadar müptela oldum fakat
son zamanlarda soğudum. Ben 43 yaşındayım buradakai yaş ortalamasının
küçük olduğunu da biliyorum ama ben hissettiğim yaşı yaşadığım için farketmiyor.

Lütfen HH yöneticileri bir çok insan aynı görüşte biz burayı seviyoruz ama geri zekalı bir kaç insanın buranın içine etmesine müsade etmeyin.. Şu içinizdeki YALAK takımını bi temizleyin... KRAL' dan çok KRAL' cılara PRİM vermeyin bir sürü PARAZİT dolu burası...

saygılarımla,

Öncelikle Merhaba !

Yaklaşık 7. Sayfa ya Kadar Yazılan Yorumları Tek Tek Okudum...

Bence Yorum Yazan Arkadaşların %97'si Gibi Büyük Bir Bölümünün De Söylediği Gibi Kendi Nickinle Yazmalıydın !

Eğer Kendi Nickimle Ban Yerim Diye Düşünüp Başka Bir Nickin Arkasına Saklanmışsan ( Ki Ban Yemedin, Yemessin de ) Gerçekten Yanlış Yapmışsın....

İnsanlar Ne Olursa Olsun Fikirlerinin Arkasında Durabilmeli....

Bazen Öyle Yorumlar Oluyor ki Kesin Ban Yiyecek Derken Uyarı Geliyor Yani Demek İstediğim Modlar S.Modlar Vs. Herkes Görevini Yapıyor Ban Yemesi Gerekiyorsa Çakıyor Banı ve Gereksiz Yere Ban Atmıyor
....

Modların Böbürlenme Konusuna Gelince Ben Hiç Bir Mod'dan Öyle Bir Davranış Görmedim,Göreceğimi de Sanmıyorum...

J@CK@L Konusuna Gelince Forumun Önde Gelen İsimlerinden Olarak Kolay Kolay Hata Yapmayacağını Düşünüyorum Her İnsanın da Hata Yapabileceğini Gerçeğini Kabullenerek Düşünürsen Daha Sağlam Fikirlere Sahip Olursun....

Son Olarak Bu Forumdan Atılan Şahıslar Atıldıysa Boş Yere Atılmamıştır. Şu Kadar Mesaj Yazmış Diyorsun Eminim ki J@CK@L Bundan Haberdardır....Ama Senin de Haberin Olması Gereken Birşey War !

Bu Demek Oluyor ki İster Mesajın 100 Olsun İster 100 Bin Olsun Eğer Forum Kurallarını İşgal Edersen....Banı Çakarlar....

Son Olarak RANGER Abim Yaşına Saygı Duyduğumu Belirtmek İstiyorum !

Önce Yalak Takımını Temizleyin Demişsin İzninle Birşey Sormak İstiyorum.

Yalak Takımının Kadrosunu Belirtirmisin Bize...

Herkese İyi Forumlar Dilerim...

SaYGıLar...

:hhman:​

Onlar Yada Bunlar DeĞİl Sorun..!!!

é@rt' Alıntı:
Öncelikle Merhaba !

Yaklaşık 7. Sayfa ya Kadar Yazılan Yorumları Tek Tek Okudum...

Bence Yorum Yazan Arkadaşların %97'si Gibi Büyük Bir Bölümünün De Söylediği Gibi Kendi Nickinle Yazmalıydın !

Eğer Kendi Nickimle Ban Yerim Diye Düşünüp Başka Bir Nickin Arkasına Saklanmışsan ( Ki Ban Yemedin, Yemessin de ) Gerçekten Yanlış Yapmışsın....

İnsanlar Ne Olursa Olsun Fikirlerinin Arkasında Durabilmeli....

Bazen Öyle Yorumlar Oluyor ki Kesin Ban Yiyecek Derken Uyarı Geliyor Yani Demek İstediğim Modlar S.Modlar Vs. Herkes Görevini Yapıyor Ban Yemesi Gerekiyorsa Çakıyor Banı ve Gereksiz Yere Ban Atmıyor
....

Modların Böbürlenme Konusuna Gelince Ben Hiç Bir Mod'dan Öyle Bir Davranış Görmedim,Göreceğimi de Sanmıyorum...

J@CK@L Konusuna Gelince Forumun Önde Gelen İsimlerinden Olarak Kolay Kolay Hata Yapmayacağını Düşünüyorum Her İnsanın da Hata Yapabileceğini Gerçeğini Kabullenerek Düşünürsen Daha Sağlam Fikirlere Sahip Olursun....

Son Olarak Bu Forumdan Atılan Şahıslar Atıldıysa Boş Yere Atılmamıştır. Şu Kadar Mesaj Yazmış Diyorsun Eminim ki J@CK@L Bundan Haberdardır....Ama Senin de Haberin Olması Gereken Birşey War !

Bu Demek Oluyor ki İster Mesajın 100 Olsun İster 100 Bin Olsun Eğer Forum Kurallarını İşgal Edersen....Banı Çakarlar....

Son Olarak RANGER Abim Yaşına Saygı Duyduğumu Belirtmek İstiyorum !

Önce Yalak Takımını Temizleyin Demişsin İzninle Birşey Sormak İstiyorum.

Yalak Takımının Kadrosunu Belirtirmisin Bize...

Herkese İyi Forumlar Dilerim...

SaYGıLar...

:hhman:​

TEŞEKKÜR EDERİM..

Sorun o veya bu onlar ayrılanlar kalanlar değil..
Sorun HH 'yi eleştiren bir grup var bu gurup HH yi çekemeyen grup değil
bu gurup HH SEVEN ve sahiplenen grup bende dahil... bir gurup daha var
pek okumayan olaylara sadece yüzeysel yaklaşan... HH sevipte eleştirien
biri çıkınca yöneticilerden önce savunmaya geçen YALAK takımından
bahsediyorum...
Kimseyi isim vererek rencide etmek istemiyorum sizler bu insanlara
prim vermeyin yeter...benim veya birinin afişe etmesine gerek yok zaten onların sizin adınıza verdikleri cevaplar ve gereksiz teşekkürler vıcık vıcık yağ yapıyor ortalığı.. Ben burayı seviyorum
benim gibi seven bir sürü arkadaşım var ve biz inanıyoruzki HH 'nin geçirdiği bu süreç tevrübelere vesile olup çok daha profesyonelce yönetilecek...

RANGER_' Alıntı:
TEŞEKKÜR EDERİM..

Sorun o veya bu onlar ayrılanlar kalanlar değil..
Sorun HH 'yi eleştiren bir grup var bu gurup HH yi çekemeyen grup değil
bu gurup HH SEVEN ve sahiplenen grup bende dahil... bir gurup daha var
pek okumayan olaylara sadece yüzeysel yaklaşan... HH sevipte eleştirien
biri çıkınca yöneticilerden önce savunmaya geçen YALAK takımından
bahsediyorum...
Kimseyi isim vererek rencide etmek istemiyorum sizler bu insanlara
prim vermeyin yeter...benim veya birinin afişe etmesine gerek yok zaten onların sizin adınıza verdikleri cevaplar ve gereksiz teşekkürler vıcık vıcık yağ yapıyor ortalığı.. Ben burayı seviyorum
benim gibi seven bir sürü arkadaşım var ve biz inanıyoruzki HH 'nin geçirdiği bu süreç tevrübelere vesile olup çok daha profesyonelce yönetilecek...

ben de bu sorunları bazı açılan konullarda dile getirdim ama bazı dört dörtlük(!) arkadaşalrımız yok açtığım bir konu yokmuş yok sömürücüymüşüm gibisinden mazeretlerin arkasına gizlenip eleştiri hakkımın olmadığını söylediler.bu kişiler genellikle senin de bahsettiğin gibi en ufak bir eleştiriye bile atlayıp mod olma sevdasında olan yalak takımı.konu açsam ne olacak,yarın öbürgün en ufak bir hatada banı yedikten sonra ne önemi kalacak.
Ayrıca hackhell yönetiminden olanların da başka bir nikle konu açıp yapılan yanlışlıkları eleştirdiklerine şahit oldum...

Geri