HH ailesi hepbirlikte dertlerinizi dinliyo:)))))))))))

arkadaşlar burası hackhell girls bölümü geyik bölümü değil.alakasız mesajlar yazmayın lutfen!

KiZiLaKReP' Alıntı:

peki bundan şikayetçimisin ? bende 4 günde 1 uyuyorum :D internette dolayı bozulmuştur çoğu insanda oluo ama yinede pasiflorayı öneririm :D:cool:
not: pasaklı uyku ilacı demişde birdaha kalkamayabilirsin:D

aplacım bi yerde düşüp kalcam die korkuom gündüzleri ölü yürüyen cenaze gibiyim pasiflora ne ilaçmı ?

mvardar' Alıntı:
aplacım bi yerde düşüp kalcam die korkuom gündüzleri ölü yürüyen cenaze gibiyim pasiflora ne ilaçmı ?
evet biraz rahatlatır seni hem reçeteye de gerek yok git eczaneden al hemen dene​

KiZiLaKReP' Alıntı:

evet biraz rahatlatır seni hem reçeteye de gerek yok git eczaneden al hemen dene​

sen kulandın mı sonuç aldın mı her hangi bi yan etkisi var mı çok oluorum ama ksra bakma ilgin için teşekkürler

KiZiLaKReP' Alıntı:

evet cehennemde yanıcan :D
sorunun yoksa ne yazıosun?​

Sağol İmam Efendi.. :D

ArkadaşLar Yazacak Bişey BuLamadım. Latife Yapayım Dedim.. Özür DiLerim

emakin' Alıntı:
tamam söz bidaha dalga yok :D
ama bana da bişey de :D
yakında sevgililerimin doğum günü yaklaşıyo onlara ne alsam yani bi bayana ne alınır onu söle plsssss
:boks:
parfüm ya da incik bonncuk :) olmadı gül al severis biz kıslar öle şeyleri :D

mvardar' Alıntı:
sen kulandın mı sonuç aldın mı her hangi bi yan etkisi var mı çok oluorum ama ksra bakma ilgin için teşekkürler

Pasiflora Bı cesıt antıdepresan olarak gecer..genelde Uyku porblemı yasayan ınsanlar kullanır..Yan etkısı sadece uyumak

yaw işiniz yok mu yaw :D zaten tvlerde kıyamet kopuyo yok kim kimin karısı kim kimi aldatmış kim kime napmış :D yaw kimse kimseyi ilgilendrmez ki alla alla :D :Dişinize bakın yaw

dogu' Alıntı:
yaw işiniz yok mu yaw :D zaten tvlerde kıyamet kopuyo yok kim kimin karısı kim kimi aldatmış kim kime napmış :D yaw kimse kimseyi ilgilendrmez ki alla alla :D :Dişinize bakın yaw
snn işin yokmu ozaman buraya BOŞ bi msj yazıosun :lol:​

pohahaha harbi boşsunuz la siz :D allah akıl fikir versin ama hangi allah :Dneise salla yaw siz takılmanıza bakın bişi demedim

Ya Kız ßana Küstü { iLayda } :)
NedeN KüstÜ ßiLemiyoruM... ( Adı Gibi Su Prensesi DeiL o GönLümün Prensesi )
:D
NedeN KüstüN Diyorum NazLanıyo :D
{ Annesİ ßencE AdınA NazLı Koysaymışya :D }
Ama Kız Harika Ya DeLiLer Gibi Seviyorum...
Ona En PahaLı HediyeLeri aLdım...
Onun GönLünü aLmak İçin ßir Yöntem ßuLdum & Bu YöntemLe ßarışacağımıza Eminim!!!
{ MeseLa Onun En İyi Arkadaşına Diğinki " Çok ÖnemLi ßişi Diecem " Diin OnLArda Meraktan ÇatLasın :D Sizde Onun Arkadaşına SöyLeyin... " SevgiLim ßenLe ßarışırsa o Çok ÖnemLi Konuyu Size SöyLiecem Diiin...
( Diiin Demesinede O ÖnemLi Konu Ne oLacak... )
KıZıLaKReP & P@S@KLI KIZ YardımLarınızı DestekLiyorum...
( Sadece O ÖnemLi Konuyu SöLeyin O Yeter Gerisi KoLay :D )

KeViN NasH' Alıntı:
Ya Kız ßana Küstü { iLayda } :)
NedeN KüstÜ ßiLemiyoruM... ( Adı Gibi Su Prensesi DeiL o GönLümün Prensesi )
:D
NedeN KüstüN Diyorum NazLanıyo :D
{ Annesİ ßencE AdınA NazLı Koysaymışya :D }
Ama Kız Harika Ya DeLiLer Gibi Seviyorum...
Ona En PahaLı HediyeLeri aLdım...
Onun GönLünü aLmak İçin ßir Yöntem ßuLdum & Bu YöntemLe ßarışacağımıza Eminim!!!
{ MeseLa Onun En İyi Arkadaşına Diğinki " Çok ÖnemLi ßişi Diecem " Diin OnLArda Meraktan ÇatLasın :D Sizde Onun Arkadaşına SöyLeyin... " SevgiLim ßenLe ßarışırsa o Çok ÖnemLi Konuyu Size SöyLiecem Diiin...
( Diiin Demesinede O ÖnemLi Konu Ne oLacak... )
KıZıLaKReP & P@S@KLI KIZ YardımLarınızı DestekLiyorum...
( Sadece O ÖnemLi Konuyu SöLeyin O Yeter Gerisi KoLay :D )
şimdi yöntemi bulmuşsun bizden ne istiosun bizmi gidip sölicez ''çok önemli bişi dicem'' die ? naz yapıosa barışır yakında sen ona direk gidip fazla naz aşık usandırır de :cool:

emakin' Alıntı:
ya benim kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyo ne alsam bi yardımcı olum lütfen
arkadaşım biraz etrafına bakarsan görüceksin cvpını verdik önceki sayfaya dön​

Geri