naser
Forum Aslanı
- Reaction score
- 0
hadı herkes cıddı olsun beyler yeter bukadar geyıkkkkkkk pasaklı ablamız kızdı
KiZiLaKReP' Alıntı:
peki bundan şikayetçimisin ? bende 4 günde 1 uyuyoruminternette dolayı bozulmuştur çoğu insanda oluo ama yinede pasiflorayı öneririm
![]()
not: pasaklı uyku ilacı demişde birdaha kalkamayabilirsin
evet biraz rahatlatır seni hem reçeteye de gerek yok git eczaneden al hemen denemvardar' Alıntı:aplacım bi yerde düşüp kalcam die korkuom gündüzleri ölü yürüyen cenaze gibiyim pasiflora ne ilaçmı ?
KiZiLaKReP' Alıntı:
evet biraz rahatlatır seni hem reçeteye de gerek yok git eczaneden al hemen dene
KiZiLaKReP' Alıntı:
evet cehennemde yanıcan
sorunun yoksa ne yazıosun?
evet ben kullandım sonuç olumlu bu da burda bitsin sonucunu sölersinmvardar' Alıntı:sen kulandın mı sonuç aldın mı her hangi bi yan etkisi var mı çok oluorum ama ksra bakma ilgin için teşekkürler
parfüm ya da incik bonncukemakin' Alıntı:tamam söz bidaha dalga yok
ama bana da bişey de
yakında sevgililerimin doğum günü yaklaşıyo onlara ne alsam yani bi bayana ne alınır onu söle plsssss :boks:
mvardar' Alıntı:sen kulandın mı sonuç aldın mı her hangi bi yan etkisi var mı çok oluorum ama ksra bakma ilgin için teşekkürler
emakin' Alıntı:Bu konuyu ben açsaydım banlanırdım![]()
squ sen yaz denerizSQULACHİ' Alıntı:benim derdime çare olacak kimse yok.. maalesef. dert büyük 1 tane de deil :s
snn işin yokmu ozaman buraya BOŞ bi msj yazıosun :lol:dogu' Alıntı:yaw işiniz yok mu yawzaten tvlerde kıyamet kopuyo yok kim kimin karısı kim kimi aldatmış kim kime napmış
yaw kimse kimseyi ilgilendrmez ki alla alla
![]()
işinize bakın yaw
şimdi yöntemi bulmuşsun bizden ne istiosun bizmi gidip sölicez ''çok önemli bişi dicem'' die ? naz yapıosa barışır yakında sen ona direk gidip fazla naz aşık usandırır deKeViN NasH' Alıntı:Ya Kız ßana Küstü { iLayda }
NedeN KüstÜ ßiLemiyoruM... ( Adı Gibi Su Prensesi DeiL o GönLümün Prensesi )
NedeN KüstüN Diyorum NazLanıyo![]()
{ Annesİ ßencE AdınA NazLı Koysaymışya}
Ama Kız Harika Ya DeLiLer Gibi Seviyorum...
Ona En PahaLı HediyeLeri aLdım...
Onun GönLünü aLmak İçin ßir Yöntem ßuLdum & Bu YöntemLe ßarışacağımıza Eminim!!!
{ MeseLa Onun En İyi Arkadaşına Diğinki " Çok ÖnemLi ßişi Diecem " Diin OnLArda Meraktan ÇatLasınSizde Onun Arkadaşına SöyLeyin... " SevgiLim ßenLe ßarışırsa o Çok ÖnemLi Konuyu Size SöyLiecem Diiin...
( Diiin Demesinede O ÖnemLi Konu Ne oLacak... )
KıZıLaKReP & P@S@KLI KIZ YardımLarınızı DestekLiyorum...
( Sadece O ÖnemLi Konuyu SöLeyin O Yeter Gerisi KoLay)
arkadaşım biraz etrafına bakarsan görüceksin cvpını verdik önceki sayfaya dönemakin' Alıntı:ya benim kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyo ne alsam bi yardımcı olum lütfen