HH ailesi hepbirlikte dertlerinizi dinliyo:)))))))))))

uyuyamıorum evet geceleri uyuyamıorum gündüz saat 8 de işe gitmeme akşam 5 ten saat 9,30 a kadar ünide olmama rağmen yani delice yorulmama rağmen gece saat 3 e 4 e kadar uyuyamıorum aplacım bi çare göster

ChAcMooL.cK' Alıntı:

ben bunu istiyorum arkadaslar ismi kristina :) nası yacez bu isi yaw :) asık oldum yaaws :)
ben bisey diyemiycem kiz guzel asik olman normal Allah sahibine bagislasin
senin durumun cok vahim:(

naser' Alıntı:
ya su hatuna bende hasta oldum sımdı neyapcaz bul caresını :p ben de kacırmak ıstıyorum
arkadas asik olmus ona yuh yani sen baska bi kiz bul :p

mvardar' Alıntı:
uyuyamıorum evet geceleri uyuyamıorum gündüz saat 8 de işe gitmeme akşam 5 ten saat 9,30 a kadar ünide olmama rağmen yani delice yorulmama rağmen gece saat 3 e 4 e kadar uyuyamıorum aplacım bi çare göster
uyku ilacini denesen:lol:

arkadaslar ayıp oluyo ama yengeniz hakkında öle konusulmazki yaws :D cok kınadım walla sizi :)sen güzel kınıyon pasaklı bide sen kına istersen :)

emakin' Alıntı:
bence uraşma o kız kötü yoldadır şimdi kim bilir kaçıncı filmi çekiliyordur :D:D:D

olsun töbe etsin ben gene alırım onu :D

mvardar' Alıntı:
peki bundan şikayetçimisin ? bende 4 günde 1 uyuyorum :D internette dolayı bozulmuştur çoğu insanda oluo ama yinede pasiflorayı öneririm :D:cool:
not: pasaklı uyku ilacı demişde birdaha kalkamayabilirsin:D

isterseniz birde başlığa emakin'i ekleyin oda cok meraklı:lol:

ask acısı cekmiyorum cunku asık degilim para sıkıntısı cekmiyorum cunku param kalmadı hastalıkta yok allaa sukur.ama telefonum bozuldu iki dakkada.bana bi careeee:)

ChAcMooL.cK' Alıntı:
arkadaslar ayıp oluyo ama yengeniz hakkında öle konusulmazki yaws :D cok kınadım walla sizi :)sen güzel kınıyon pasaklı bide sen kına istersen :)

napyım yawwww

neyse pasaklı sagol ama cok kotu bır durum bu askerlık

KiZiLaKReP' Alıntı:

ozaman salla ya bunumu dert ediosun :D arasıra çalarsın :p sen hukuk bölümünü bitir daha neler neler alırsın :D

hukuktan vazgeçtim :D

bu ay başvurularının yapılacagı bir askeri sınav varmıs sınav tarihi falan belli değilmiş yaa yok öyle şey diyenler ankara askeri merkez şubeye tel açıp sorabilirler :) ona basvuru yaptım kebap o çok kolay...hemde en çok istedigim şeydir TÜRK SİLAHLI KUVVET'LERİNDE GÖREV ALMAK

sorunuma gelince evt onu sorun ediyorum arabayı görsen sende sorun edersin kaçırma zor olur çünkü alman plaka araç hiçbir şeyden çevrilmesem kırmızı ısık ihlalinden çevrilirim arabanın ruhsat olarak kullanılacak kagıt parçasının üstünde aracı kullanabilecek 4 kişinin resmi var orda ben yogum onu gördüklerinde bana 750 Ytl kitleyecekler hemde araç baglanacak olmaz o :)

emakin'de dünden beri aramısda ama tanımayan yok onu hadi emakin bir kaç konu daha aç neşemiz yerine gelsin :D:D

Ramazan Ayında Arkadaşımın 10 Kontörünü Yedim. Orucum BozuLurmu? :D

dalga gectiginiz surece yazmiycam biraz ciddi olun ne buya her konuda geyik yapiyosunuz...

eeeeveet bu konunun da icine etmiş bulunuyoruz :D HAYIRLI OSSUN :)

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
dalga gectiginiz surece yazmiycam biraz ciddi olun ne buya her konuda geyik yapiyosunuz...

tamam söz bidaha dalga yok :D
ama bana da bişey de :D
yakında sevgililerimin doğum günü yaklaşıyo onlara ne alsam yani bi bayana ne alınır onu söle plsssss
:boks:

Geri