uyuyamıorum evet geceleri uyuyamıorum gündüz saat 8 de işe gitmeme akşam 5 ten saat 9,30 a kadar ünide olmama rağmen yani delice yorulmama rağmen gece saat 3 e 4 e kadar uyuyamıorum aplacım bi çare göster
ben bisey diyemiycem kiz guzel asik olman normal Allah sahibine bagislasinChAcMooL.cK' Alıntı:
arkadas asik olmus ona yuh yani sen baska bi kiz bulnaser' Alıntı:ya su hatuna bende hasta oldum sımdı neyapcaz bul caresınıben de kacırmak ıstıyorum
uyku ilacini denesen:lol:mvardar' Alıntı:uyuyamıorum evet geceleri uyuyamıorum gündüz saat 8 de işe gitmeme akşam 5 ten saat 9,30 a kadar ünide olmama rağmen yani delice yorulmama rağmen gece saat 3 e 4 e kadar uyuyamıorum aplacım bi çare göster
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:arkadas asik olmus ona yuh yani sen baska bi kiz bul
uyku ilacini denesen:lol:
emakin' Alıntı:bence uraşma o kız kötü yoldadır şimdi kim bilir kaçıncı filmi çekiliyordur![]()
biraz daha ciddi olsan diyorum...emakin' Alıntı:bence uraşma o kız kötü yoldadır şimdi kim bilir kaçıncı filmi çekiliyordur![]()
peki bundan şikayetçimisin ? bende 4 günde 1 uyuyorummvardar' Alıntı:uyuyamıorum evet geceleri uyuyamıorum gündüz saat 8 de işe gitmeme akşam 5 ten saat 9,30 a kadar ünide olmama rağmen yani delice yorulmama rağmen gece saat 3 e 4 e kadar uyuyamıorum aplacım bi çare göster
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:biraz daha ciddi olsan diyorum...
ChAcMooL.cK' Alıntı:arkadaslar ayıp oluyo ama yengeniz hakkında öle konusulmazki yawscok kınadım walla sizi
sen güzel kınıyon pasaklı bide sen kına istersen
![]()
KiZiLaKReP' Alıntı:
ozaman salla ya bunumu dert ediosunarasıra çalarsın
sen hukuk bölümünü bitir daha neler neler alırsın
alish' Alıntı:Ramazan Ayında Arkadaşımın 10 Kontörünü Yedim. Orucum BozuLurmu?![]()
evet cehennemde yanıcanalish' Alıntı:Ramazan Ayında Arkadaşımın 10 Kontörünü Yedim. Orucum BozuLurmu?![]()
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:dalga gectiginiz surece yazmiycam biraz ciddi olun ne buya her konuda geyik yapiyosunuz...