Herkese Selamlar , Saygılar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Psikoloji ve Edebıyat bölümüne Mod olmak istiyorum.Eğer ıkısıne bırden olma şansım yoksa herhangı biri de olabilir..
Herkesin olumlu veya olumsuz düşüncelerını beklıyorum. Her düşünceye saygım sonsuz. yeterki + yada - lerınızı benı sevıp sevmemenıze göre değil , benım gercekten görevımı yapıp yapamayacagıma göre verin.Kimseye alınmam ..Bu bir görev.. ve + larınızı yapabılecegıne ınandıgınız kişilere vermenız en dogrusu
Bir kısmınız belki daha kaç ay oldu gelelı görev almak istiyorsun diyebilir..Birşey diyemem..
Ama kendi düşüncelerıme göre Mod olma şartlarını okudum .Hepsinin bende mevcut olduğuna inanıyorm . Daha önce farklı yerlerde S.Modluk ve Mod luk deneyımlerım var ..Ayrıca kendımı yeni üye olarak hissetmıyorum. Hackhell artık benim bir parçam. Son duragım.Burayı sevıyorum . Site ve bırcok üye bana burayı evım gıbı hıssettırıyor nerdeyse ...Fırsat verilirse görevımde başarılı olacagıma inanıyorum..

Şimdiden - yada + veren herkese konuya ilgisinden dolayı tek tek teşekkürler

Forumdaki Duruşun Ve Çalışkanlığın İşin Üstesinden Gelebileceğini Gösteriyor
Biraz Daha Zaman Geçirebilirsin Bence Ama Hakediyorsun.. +1903

edebiyat bölümünü bilmem ama psikoloji bölümünde gerçekten güzel paylaşımlarını gördüm olumlu(++)

Erken olduğunu düşünüyorum.

Olumsuz (-)

Merhabalar ;

Şöyle bir üyelik bilgilerine bakıyorumda ;

Teşekkürleri: 4,783
1,915 mesajına 4,177 kere teşekkür edildi

Aslında pek eski üye durmuyorsun ( Üyelik Tarihi hariç.. ) ,, Gerek sitenin belli bölümlerine yaptıgın öneriler ,, gerek sitedeki duruşun ,, gerekse bazen esprili bazense ciddi cevaplarınla...
Bölümleri bir nebze canlandıran ve www.hackhell.com sitesinde en fazla online gördügüm üyelerdensin..
Paylaşımlarına biraz daha özen gösterip ,, her konuyu degilde sayılı ama kaliteli konu paylassan ve paylastıgın konulara daha fazla önem versen gerçekten sitede online oldugun kadar elle gösterilicek nâdir üyelerden olucagına inanıyorum.Edebiyat ve Psikoloji bölümü senin icin bir dönüm noktası olabilir.Bir çok üye eksi (-) verebilir ,, unutmaki bu sitede kimse kişisel kin gütmüyor,, herkes site için birşeyler yapmak istiyor ,, verilen eksiler seni daha cok inançlandırsın ve siteye daha cok kaliteli konu paylasımı yap.Bu kadar konusmanın ardından bunları yapacagına inanıyorum ,, + (artı) veriyorum,, Başarılarını devam ettirecegine güveniyorum...

forumda dikkat çeken üyelerdensin nedeni ise bana göre ağırbaşlı,saygılı ve çalışkan olman.

bence görevin üstesinden fazlası ile gelebilirsin ki zaten smod ve mod luk deneyimin varmış.

benden + çalışır =)

BöLümLe iLgiLisin onun haricinde sırf mod oLmak için oLmuyorsun.. İstedigin arzuLadığın bi böLüm yani..

Bana destekLemekten başka bişey kaLmıyor..

++ oLiver pascaL nouma { Pozitif }

Başarılı bir üyesin ancak biraz erken olduğunu düşünüyorum.

Bence çok erken. Şuan için ;[-]ℓσя∂

üyeliğinin yeni olması bence sorun teşkil etmiyor..önemli olan o bölümle ilgileneceğini yaptığın paylaşımlarla ispat etmiş olman..başka forumlarda edindiğin tecrübeleri de buraya da doğru aktaracağın kanısındayım..umarım hakkında hayırlısı olur..destekliyorum..

+1903

BiLiyosun ata kızı yönetici oLarak görmek istediğim bikaç kişiden birisin.SorunLara yakLaşım biçimin,çaLışkanLığın,iyi niyetin bunu fazLasıyLa gösteriyor..KesinLikLe hak ediyorsun

+1881

Ne yaLan söyLiyim İki böLümde de takıLmam
Ama Forum içindeki çaLışkanLığını görmemek imkansız
Bensana veriLen işi başarıyLa yapabiLceğini düşünüyorum...
[+]

Aktif ve caliskansin hayirli olsun +

Hayırlısı Olsun (+) :)

yanLış saymadıysam 5 ayLık bir üyesin ve ben forumda,sadece başvuru konusu 6 ay sonuca bağLanmasını bekLeyen arkadaşLar hatırLıyorum..bu süre ne denLi erken oLduğu konusunda fikir sahibi oLmamızı sağLar sanırım..şimdiLik oLumsuz oyum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri