€rd@ls10
Altın Üye
- Reaction score
- 0
KONU AÇILMASI VE KAPATILMASI
Ben üç beş aydır foruma takılıyorum.En azından sömürücü bi insan değilim katkım olduğuna da inanıyorum. Ancak ;
Böyle giderse foruma takılmayı da düşünmüyorum .Takılıp takılmamam da hiç kimsenin umurunda değildir biliyorum.....
Gelelim meseleye ;
Sevgili admin ler, modlar yöneticiler neyse...ilgililer !
1-)Konu açıldığı zaman verildi diyosunuz.----Closed--- verildiğin dair link bile göstermediğiniz oluyo.tabi ki gösterilenler de var..
2-)Kendiniz bi konu açarsanız verilse bile konuyu kapatmak yok teşekkürler mesajlar, pof poflar vs..aynen devam çünkü sizler modsunuz adminsiniz ya......!
3-)ForUMa yeni katılan biriyse eğer birde daha önce benzer veya aynı konu verildiyse anında kapatmalar......
4-)Özellikle bazen bakıyorum.Konu verildi denldiği halde(bakabilisiniz dünkü mesajlarıma) araştırmıyosunuz .verilmiş konuyu kapatmıyosunuz tabi ki sizden biri herhalde.mutlaka (gözünüzden kaçıyodur yani) konuya devam.....
5-)Hakkınızı da yemeyelim bazan da şaşırıyorum sizden biri de olsa kapattığınzda oluyo....
Forum kirliliği açısından veya verilmiş olan bi konuyu tekrar açmanın bi anlamı olmadığından konuyu kapatmak en doğal olanı itiraz edende yok zaten şahsımca da geçerli..Yapılması gereken de bu...
Unutmayın adalet herkese eşit olmalı.Kimse kimseyi kayırmamalı .demek istediğimi anlamışsınızdır
Benim düşüncelerim bunlar siz ne düşünüyosunuz özellikle paylaşımda bulunan forumda bi yer edinmek isteyen üyelerin görüşleri benim için daha önemli ..fikirlerinizi bekliyorum...
BU KONU KAPANIRSA Bİ DAHA BU SİTEYE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM..