Herkes Okusun...Umarım Kapatmazsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

KONU AÇILMASI VE KAPATILMASI
Ben üç beş aydır foruma takılıyorum.En azından sömürücü bi insan değilim katkım olduğuna da inanıyorum. Ancak ;
Böyle giderse foruma takılmayı da düşünmüyorum .Takılıp takılmamam da hiç kimsenin umurunda değildir biliyorum.....

Gelelim meseleye ;
Sevgili admin ler, modlar yöneticiler neyse...ilgililer !

1-)Konu açıldığı zaman verildi diyosunuz.----Closed--- verildiğin dair link bile göstermediğiniz oluyo.tabi ki gösterilenler de var..

2-)Kendiniz bi konu açarsanız verilse bile konuyu kapatmak yok teşekkürler mesajlar, pof poflar vs..aynen devam çünkü sizler modsunuz adminsiniz ya......!
3-)ForUMa yeni katılan biriyse eğer birde daha önce benzer veya aynı konu verildiyse anında kapatmalar......
4-)Özellikle bazen bakıyorum.Konu verildi denldiği halde(bakabilisiniz dünkü mesajlarıma) araştırmıyosunuz .verilmiş konuyu kapatmıyosunuz tabi ki sizden biri herhalde.mutlaka (gözünüzden kaçıyodur yani) konuya devam.....
5-)Hakkınızı da yemeyelim bazan da şaşırıyorum sizden biri de olsa kapattığınzda oluyo....

Forum kirliliği açısından veya verilmiş olan bi konuyu tekrar açmanın bi anlamı olmadığından konuyu kapatmak en doğal olanı itiraz edende yok zaten şahsımca da geçerli..Yapılması gereken de bu...

Unutmayın adalet herkese eşit olmalı.Kimse kimseyi kayırmamalı .demek istediğimi anlamışsınızdır

Benim düşüncelerim bunlar siz ne düşünüyosunuz özellikle paylaşımda bulunan forumda bi yer edinmek isteyen üyelerin görüşleri benim için daha önemli ..fikirlerinizi bekliyorum...

BU KONU KAPANIRSA Bİ DAHA BU SİTEYE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM..

ben çok f azla girme şansına sahip değilim siteye zamanım kısıtlı. oluyo. ancak dediklerine kısmen de olsa katılıyorum.yeni üyelerin konuları kapatılyo verildiyse ..ancak geçenlerde bi fıkra okumuştum.verildiği halde kapatılmadı.çünkü dediğin gibi hayatın her alanında adalet olmalı ama maalesef kayırılanlar da var .Benn versem aynı fıkrayı milletin görmesne fırsat bile belki kalmazdı..
teşekkürlerr dostum

Evet Arkadaşın Dediğine Katılıyorum... 1 kaç aydır bu durum böyle ..
özellikle mod ve süper modlar normal bir üyenin msjına hiç bir şekilde tşk yok..Ama kendileri bir konu açtığında hemen hemen tüm mod ve süper modlar tşk ediyor.. inanmayan araştırsın...

Birde Modlar Bile Tşk İçin Konu Açıyor ...

Sevgili Dark_Angel Gözönünde lütfen bulundur bunları... senden ricam..

Bir de Bu arada Hiç bir Moda Veya Süper Moda Birşeyim Yok Yanlış Anlamayın

hangi konu gereksiz ere kapatılmış hangi yönetici ayrım yapmış örnek gösterebilirsin çünkü bu çok ağır bir suçlama.. ha birde sanki şikayetlere açılan her başlık kapatılıyo gibi lanse etmişsin olayı çok merak ettim söylermisin ?

özellikle mod ve süper modlar normal bir üyenin msjına hiç bir şekilde tşk yok..Ama kendileri bir konu açtığında hemen hemen tüm mod ve süper modlar tşk ediyor.. inanmayan araştırsın...

Forumu Taikp Etmediğiniz Her Halinizden Belli :)
Dark_Angel Şu An Askerde Zaten
Gerekli Şiikayetlerinizi Modlara Pm Atabilirisiniz Arkadaşlar

Forumda geyik -mizah bölümünde olduğu kadar arama yapılmadan konu açılan bir yer yoktur. Dolayısı ile ben herkesten daha çok konu kapatıyoum. Fakat bu güne kadar verildiğini kanıtlamadan bir tane bile konu kapatmadım.

2. Konuya gelelim. Yönetimde de iyi anlaşamadığımız arkadaşlar var. Ne onlar gelir benim konuma post atarlar, Nede ben onların konusuna. Mesela ben kendime çok yakın olan kişilerin konularına mutlaka post atarım. Üyelerin hepsinin konularına bakmam imkansız bunu herkes bilir. Ayrıca herkesin ilgi alanı farklı. Hiç bir zaman uğramadığım bölümler var.

Ben başarılı paylamlaşımların herkesin dikkatini çekeceğine inanıyorum.

cevap

Gєηco;3128489' Alıntı:
hangi konu gereksiz ere kapatılmış hangi yönetici ayrım yapmış örnek gösterebilirsin çünkü bu çok ağır bir suçlama.. ha birde sanki şikayetlere açılan her başlık kapatılıyo gibi lanse etmişsin olayı çok merak ettim söylermisin ?

al sana bi örnek "günün fıkrası"ymış bu üç ay önce verilen fıkra

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=397731&page=2&highlight=amerikal%FD+%FDrakl%FD
dün yazdım verildi diye niye kapatılmıyo konu bal gibi kayırmaca

Ama benim verdiğim bi konu verildi diye dün kapatıldı.gayet normal kapatılması (niye kapatıldı demedim).yukarıda verdiğim örnekle karşılaştırın anlarsınız

hem ben konular gereksiz kapatılmış demedim..yanlış anlaşılmasın lütfen açık ça yazdım..

Örnek isterseniz en az 10 tanede bulucam kaptılmayan adminlerin konuları ........konuyu sapıtmayalım adalet diyoruz....

ark verildi die senide kapatırlaar şimdi

eet askerde ben kız biliodum erkekmiş meğer

ark verildi die senide kapatırlaar şimdi

sağlık olsun dünyanın sonu mu geldi...medeni bi şekilde sorunları izah ediyorum..Öneriler ve şikayetler diye bi bölüm var. seviyeli kırıcı olmadan meseleyi izah etmeye çalışıyorum

o kadar sağlık olsun deriz....

sorunun yok böyle post atıyosun sorunun olsaydı kimbilir neler yazardın..
herkesin senin konuna giripte tşk etmesini bekleyemezsin..
birinin hoşuna gider diğernin gitmez iyi sen konu aç ben sana tşk etmedim diye gel beni şikayet et biraz daha mantıklı olalım..

al sana bi örnek "günün fıkrası"ymış bu üç ay önce verilen fıkra

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=397731&page=2&highlight=amerikal%FD+%FDrakl%FD
dün yazdım verildi diye niye kapatılmıyo konu bal gibi kayırmaca

Ama benim verdiğim bi konu verildi diye dün kapatıldı.gayet normal kapatılması (niye kapatıldı demedim).yukarıda verdiğim örnekle karşılaştırın anlarsınız

hem ben konular gereksiz kapatılmış demedim..yanlış anlaşılmasın lütfen açık ça yazdım..

Örnek isterseniz en az 10 tanede bulucam kaptılmayan adminlerin konuları ........konuyu sapıtmayalım adalet diyoruz....

niye bunu hemen adam kayırmaca gibi anlıyosun. ılımlı yaklaşmak yerine herkesi karalıyosun.. pm attınmı sorunun olan modlara....
herkes insan dimi herkesi hatası olabilir sen sadece kendi konunla ilgileniyosun ama bir mod 100 lerce konuyla ilgileniyor hepsini aratmak gibide bir lüksü yok sende bunu biliosun.. o yüzden ara sıra böyle hatalar olabiliyor. tabi bizde elimizden geLdiğince bu sorunu düzeltmeye çalışıyoruz. ama böyle ayrım yapıosunuz sözü hiç hoş olmamış

link'ini verdiğin fıkralar bölümünün yöneticileri online olamamışlardır. Her bölümün şikayet ve ihbar başlığı var. Yönetici online olduğunda şikayetinizi görür ve önlem alır.

kardeş bende yeniyim forumda adminlere modlara teşekürlerimle berber dediklerinede katılmıyor değilim çok haklısın,ayrıca gececiyim sabahlıyorum bunun başında dün gece dediğin gibi en az 3 tane verilmiş konu buldum en bile.ama yıldızı bol olanlardandı.konuya önem verdiğin için tşkrler dostummm...

arkadaşım her bölümde sayfalarca bölüm var ve ne yazık ki her üye robot gibi konu açarken aynı başlığı kullanmıyor.

biri geliyor aynı videoya başlık olarak;
* kopacaksınız garanti yazıyor,
bir diğeri,
* böle bi video görmedin, gülmek garanti yazıyor,
başka biri geliyor
* kedi çıldırmış yazıyor...

bi moderatör o konuyu bölümünde daha önce gördüyse kesin hafızasında o konu yer eder. ama koskoca bölümden de o konuyu sana çekip - çıkarıp link veremez. her konu için link aramaya kalksak.....

biraz hoşgörülü olun. adam verildi diyorsa verilmiştir. nedendir ki sıkıştırmak?...

ya arkadaşlar hiç bir mod ben şahit olmadım link vermeden konu kapatamaz.adam kayırmaca falanda asla olamaz.bir konu verildiyse link verilip kapatılıyor.bence isim ver kim böle bişey yapıyorsa.

benden sana tavsıyem bol bol konu payls yalnız acmadan once muhakkak arama yap tek sefer arama yapma farklı ısımlerle arama yap sonra uyelerle samımı sevıleyı dostluklar kur zmanla goreceksın ıstemedıgın kadar arkadasın ve konularına cvp veren tesekkur eden dostların olacaktır

benım dıkkatımı ceken tek sey bı bolunme gruplasma var sankı yonetımde bu benım gorusum tabı

ya birde artık kimse konuyu aratma zahmetine katlanmıyor.modun işi ne aratsın düşüncesinde çoğu.bazen bakıyorum adam bir sürü konu açıyor hepsi defalarca kez verilmiş oluyor.ya o kadar verilen şey arama sonucunda çıkmazmı aratılmıyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri