Herkes Masaüstünden bir Screenshot çekip koysun arkadaşlar

Yesil yesil gösleriii yorulur insanin (yada benim) :p Kiskanmayinn bii defaa ennn cool benim masaüstü ...pasaklilaar pc niz bile düzenliii deil :D

everen bosver hatunu napcann irc gelin bissuru hatuun getirdim

everen elisa çatırt geldi sende gell paris hilton bile ordaa

aaaa yeniii fark ediorummmm
unutmusuuumm napiiimm silmeyii
evreenn hem sen kendi masaüstüne bak :p bisi dicem ama burda demiiim :D

messenger 7.5 ne zaman çıktı yaws. Çıktıysa link bilen var mı :p

Baris, bu forumdaa buldum valla ;) ama tamm hangi konularinda hatirlayamiyorum Yaslandik iste ya bunadik :p

HellsAngelx' Alıntı:
aaaa yeniii fark ediorummmm
unutmusuuumm napiiimm silmeyii
evreenn hem sen kendi masaüstüne bak :p bisi dicem ama burda demiiim :D

iyi gel söyle bakalım içinde kalmasın buarada senin pc de ya trojan war ya keylogger ı harflerin 1 olarak çıkıyo :p büyük ihtimalle temporaryde bişey war nası sitelere girdiysen artık :rolleyes:

Ahanda benim masa üstü turuncu diye dalga geçmek yok :p Bi turuncu bide maviyi seviyorum :)

adsz2ri.jpg

ne şeker kızmış öyle o gözlere bayıldım ve buda benim masaüstüm hep aynı kalcak değilki tamamen bir active desktop harikası flash ile hazırlanmış bir masaüstü Linkin Park hayranları için özel

masastm9mj.jpg

buda benim masamın üstü muhaha:D

BUDA BENİM MASAM COK KARIŞIK DİMİ GECELEYİN BU KADAR OLUYO DERS NOTLARI FİLAN :( CUMA GÜNÜ SINAV VAR NE YAPICAZ BAKALIM

benimmasam0027px.jpg

:D Masaüstüü çook dağınıkmışş hakkatennn

odayı hiç cekmedim cekersem hackhel girmezsiniz :D tiksinirsiniz vidalar ayama batıyo sigaradan halıflex deli deşik sinirlenince duvara tornavida atıyom berbart , duvarın bir kısmı aria reklamında el ele tarifesi vardı ben işi abartım amamı boyadım duvara bastım filan kış olsa daha makara cam buhar yapar araba sileceginle silerim filan :D cuma günü sınavım var millet veremezsem kazandıgım ünv. gidemem dua edin mu yakın bnele olun kardeşlerim dananın kuyrugu kopucak cuma

krefters7hc.jpg

bu da benimki, sade olan guzeldir tabe ;)

Geri