Herkes Masaüstünden bir Screenshot çekip koysun arkadaşlar

akın super bir şey bu ya ben senin iş arkadaşınmıyım :D:D neyse gerçekten çok gusl masaüstünv ar

Blacksymbian' Alıntı:
akın super bir şey bu ya ben senin iş arkadaşınmıyım :D:D neyse gerçekten çok gusl masaüstünv ar
Demekki iş arkadasimsin kiymetini bil ;)

ahmetcan' Alıntı:
Abi bence çok fazla karanlık sevmedim :)
yav seninde masa usutun pek aydinlik sayilmaz ama Birtek sevdiğim yani Bobmarlay dinlemen :D delisiym ben

Ne bileyim hocam benimkinde yine oyun moyun bişiler var insan görünce rahatlıyo :D

Xfiles' Alıntı:
ahmetcan o maüstündeki resim ne öyle renkli pk gibi

angel o herif kim bakalım administor da dikkatimdn kaçmadı herhalde outlok kullanan nadir kişilerdensin hackhell uzantılı mail kullandığın kesin

ahuahaua o herif deil len aa öle denirmi hiç bu kadar yakışıklı bi çocuğa :p Fredie Prinze Jr.... Len bi baktım herkes hatun resmi koymuş dedim birde kız pc si görün :D

hı hı hackhell uzantılı mailım için kullanıom outlook ama bomboş çünkü kimse bilmio :p

likablex ahau baska sölük yokmuydu yükleyeegin. maşallah hepsi masa üstünde hali hazırda duruyor :D

Likables Bence En Anlamlısı Senin ki ..! Hepsi Çok Güzel Ama Likables in ki En Güzeli..!

Whspr' Alıntı:
Likables Bence En Anlamlısı Senin ki ..! Hepsi Çok Güzel Ama Likables in ki En Güzeli..!

saol dostum utandırdın beni :p

X-Files Mas üstün süper ( nede olsa Liv var olmaması olanaksız )
Evren senin masa üstündeki Bayanda güzel . ( masa üstü için aynısını söylemek zor :) )
Sorunlunun bir teması vardı xp ama onu değişmiş kartal koymuş oda iyi .

Sorunlu ben Bir Gta Ve Ace Off hayranıyım olsun o kadar Knight Zaten birlikte oynadığımız bir oyun..Diğerleride Strateji zaten Ace gibi :) Nerde Strateji orda ben

ahuha olum bunlar neki birde siz oynadığım online oyunları görün :D kavgam ogame vs vs :)

yok yok kimse bişi dememiş ama en güsel masa üstü bende :D gördünüs dünyanın en yakışıklı adamını kıskandınız dimi :p

SiLvErGhOsT kardeş tek msn neye yetmiodu 2 tane açmışsın :D

benden kaçmas yakalarım ama neydi yengenin msn adresi pm atsana sen bi bana :D

buarada millet benim masa üstüne bişi diemio kıskandılar ahauhaua.. normalde pc berbat durumda kasıo ondan herşey sıfır pc de ama o anlık öle geyik olsun die paintte birleştirdim resimleri :p

Geri