Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dark seni o yüzden mi kanaldan attı be maver ??? sonra özelden gelip bana küfreden sonra da kaçan kim ???? ben yine insaflı biriyim ki seni orada rencide edebilirdim . ama etmedim demekki kısmet bugüneymiş
aşık atma yarışına değil . hakaretlere cevap verme yarışmasına döndü jackal . 2-3 kişi ye karşı Uzunefe . ne kadar adil değil mi . gelelim maver arkadaşaaa . ben işimi şansa bırakmam . maver bana yazılarını gönül rahatlığıyla yazarken camfrog a ben onların hepsini kaydettim . hiçbir şekilde oynama yok aynen kaydettim eğer yalanım var sa değil foruma girmek , Allah bilgisayarı açmayı nasib etmesin . hepsi aynı gün olmamıştır , farklı günlerde de olmuştur . bir de öyle bi laf etmedim diyosun . bari delikanlıca yaptım de
benim amacım sadece her telden bölümünü düzene sokmak , bölümü temizlemek ve siteyi de yavaşlıktan kurtarmaktı . Beni destekleyen herkesten Allah razı olsun artık son söz kady nin....
uzun efe bu sefer gerçekten yaptıgın şey gerzeklik.yaptıgın su seye bak.hangi akla hizmt bunu yapabiliyorsun anlamıyorum.arkadasım bize ne onunla senin arandaki konusmalar.
bide mod olacaksın sözde ama yaptıgın su seye bak
Allah korkusu olan bir insanım . Hayatta yalan söylemem . birşey yapmışsam yaptım derim en azından bunu söyleyecek kadar yüreğim var . Ama inkar etmene hiç şaşmadım
50 tanede sevencloves olsa 50 side aynı şeyleri söyliiip karşı çıksa bile son söz yönetimin...
aLdırma orti - verende verir + verende verir çoğunluk ne derse o ve yönetim !
DeSaNTRaLiZaSYoN kardeşim etik olarak haksız yere banlamada olmamaLı yada tam araştırmadan banlama yada pm de tartışılan konuların site geneLindeki ceza larıda ban olmamalı ...
banlanan kişi mod olmamlı die bi görüş te olmamaLı ban cezasını verene göre : ban: hakedini bir daha yapmaması için ıslah etme yöntemidir
ban cezasını alana göre : ban : hatam varsa hatamı anladım bir daha yapmamaya çalışırım dır !
sevencloves arkadaşım orda yazan forum kurallarına 35 bin küsur üyeden kaç yüz ü uyuyor yada bi gayret gösteriyor açıkca söyliyim ben o sayfaya girip bi kere bile okumadım
kardeşim ne dediğini kendin bile anlayışla okuyabilirmisin olur veya olmaz o benim sorunum değil beni kıyas tutma bir daha ben sadece görüşümü söylerim gerisi senin problemin değil
ban sılah yoludur ama ıslah edilmeyecek arkadaşlarda var
artı sen okumadıysan forum kurallarını benim problemim değil oraya okunması için yazılmış isteyen oku isteyen okumaz beni ilgilendirmez hata yaptığında ben cezasını keserim yetkim varsa sonrada okumadım diye kimse karşıma çıkmaz ilgilendirmez çünkü
uzun efe bu sefer gerçekten yaptıgın şey gerzeklik.yaptıgın su seye bak.hangi akla hizmt bunu yapabiliyorsun anlamıyorum.arkadasım bize ne onunla senin arandaki konusmalar.
bide mod olacaksın sözde ama yaptıgın su seye bak
50 tanede sevencloves olsa 50 side aynı şeyleri söyliiip karşı çıksa bile son söz yönetimin...
aLdırma orti - verende verir + verende verir çoğunluk ne derse o ve yönetim !
DeSaNTRaLiZaSYoN kardeşim etik olarak haksız yere banlamada olmamaLı yada tam araştırmadan banlama yada pm de tartışılan konuların site geneLindeki ceza larıda ban olmamalı ...
banlanan kişi mod olmamlı die bi görüş te olmamaLı ban cezasını verene göre : ban: hakedini bir daha yapmaması için ıslah etme yöntemidir
ban cezasını alana göre : ban : hatam varsa hatamı anladım bir daha yapmamaya çalışırım dır !
sevencloves arkadaşım orda yazan forum kurallarına 35 bin küsur üyeden kaç yüz ü uyuyor yada bi gayret gösteriyor açıkca söyliyim ben o sayfaya girip bi kere bile okumadım