ςคﻮคtคא_кђคภร khans
New member
hojam sen olmayacan da kim olacak +1905
Uzunefe' Alıntı:madem burada her şeyi açıklıyoruz . Mavercik arkadaş camfrog da ses fazla çıktı diye " atın şu efeyi " " kafamı ............. " gibi şeyler yazdı . ama ben ona 1 laf bile etmedim . gayet saygı çerçevesi içinde bir söz söyledim ama o da cevap yazında o atıldı kanaldan . daha sonra bana ertesi gün küfür yazdı . benim verdiğiim cevap ise : " Adam Gibi Soru Sor , Adam Gibi Cevap Veriim " . ama daha bu söz ona iletildi mi bilmiyorum kapatmış . yani küfür edip kaçmış . ama ben onu kanalda rencide ederdim etmedim .
senin yada diğer arkadaşların açtıkları konuların hiçbirisinde ters birşey yazmadım . benim , senin konuna yazdığım dini bir yazıdan sonra sen bana laf etmeye başladın ben yine bişey anlamamıştım . sen bana msn de " Başlıklarıma cevap yazma " dedin ben de sana " Sen de benimkilere yazma " dedim . sonra bana bir sürü yazı yazdın onlara sesimi çıkarmadım ama küfür ettikten sonra sana da cevabını verdim . Bu arada adam olup olmayacağım bana bağlı . ama üstüne alınma lafım sana değil . fakat çok kişiden daha adamım
MaVeRcİk' Alıntı:farkındamısın efe senin başlattığın bişi hep tartışmaya dönüyo suçlı kim sen
seven orda yorumu yapmış sana cvp yazmak düşmek bence git özelden ver cvp ın burası oyların verildiği yer tartışıldığı yer değil
sölediklerine gelince ben kimseye atın şunu kafamı bilmem ne yaptı demedim
seni 3 kere uyardım ses bozuk dedim tabi duyan yok efeyi atın demedim mik den alın şunu dedim ve haklıyım
sonra ordan atılma nedenim senin dediğin gibi değil bazılarının görüşünce orda istenmememdi
yani atıldı cezasını buldu die sewinme
özelden sna istediğimi derim bunu foruma yansıtma gibi bi lüxs ün yok
küfür ettim ancak sen o ettiğim küfürü değil bence o olayın yaşamdığı an daha fazlasını hak ediyodun çünkü haksızdın hala üste çıkmaya çalışıyodun
---------------G_Host laz
kimsenin sölediğini senin yorumlama hakkın yok konuyu açanında dediğim gibi oyların verildiği biyer...
sanırım efe gereken cvp ı aldın küçüklüğüne vuruyorum...
-1 demiştim bence - bile fazla.........
bu laf niyekine?acun_karo' Alıntı:forumun b*ku cıkmaya başladı !!!!!!