Her Telden Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hojam sen olmayacan da kim olacak +1905

bencede hakediyorsun çünkü
çok eskisin ve paylaşımların faydalı +1

sevencloves un sözleri
doğrultusunda - 1
uzun. ayrıca forumdan
banlanan birinin mod
olması etik değil bence.

-1

kişisel görüşüm.

50 tanede sevencloves olsa 50 side aynı şeyleri söyliiip karşı çıksa bile son söz yönetimin...
aLdırma orti - verende verir + verende verir çoğunluk ne derse o ve yönetim !

DeSaNTRaLiZaSYoN kardeşim etik olarak haksız yere banlamada olmamaLı yada tam araştırmadan banlama yada pm de tartışılan konuların site geneLindeki ceza larıda ban olmamalı ...
banlanan kişi mod olmamlı die bi görüş te olmamaLı ban cezasını verene göre :
ban: hakedini bir daha yapmaması için ıslah etme yöntemidir

ban cezasını alana göre :
ban : hatam varsa hatamı anladım bir daha yapmamaya çalışırım dır !

sevencloves arkadaşım orda yazan forum kurallarına 35 bin küsur üyeden kaç yüz ü uyuyor yada bi gayret gösteriyor açıkca söyliyim ben o sayfaya girip bi kere bile okumadım

çok konuştum okuduysanız saolun !

sorunsuz +1 başka bir şey sölenemezhakında hayırlısı olsun gardaşım

aslan cimbomluya aslan gibi destek destek destek ...

Uzunefe' Alıntı:
madem burada her şeyi açıklıyoruz . Mavercik arkadaş camfrog da ses fazla çıktı diye " atın şu efeyi " " kafamı ............. " gibi şeyler yazdı . ama ben ona 1 laf bile etmedim . gayet saygı çerçevesi içinde bir söz söyledim ama o da cevap yazında o atıldı kanaldan . daha sonra bana ertesi gün küfür yazdı . benim verdiğiim cevap ise : " Adam Gibi Soru Sor , Adam Gibi Cevap Veriim " . ama daha bu söz ona iletildi mi bilmiyorum kapatmış . yani küfür edip kaçmış . ama ben onu kanalda rencide ederdim etmedim .

senin yada diğer arkadaşların açtıkları konuların hiçbirisinde ters birşey yazmadım . benim , senin konuna yazdığım dini bir yazıdan sonra sen bana laf etmeye başladın ben yine bişey anlamamıştım . sen bana msn de " Başlıklarıma cevap yazma " dedin ben de sana " Sen de benimkilere yazma " dedim . sonra bana bir sürü yazı yazdın onlara sesimi çıkarmadım ama küfür ettikten sonra sana da cevabını verdim . Bu arada adam olup olmayacağım bana bağlı . ama üstüne alınma lafım sana değil . fakat çok kişiden daha adamım

farkındamısın efe senin başlattığın bişi hep tartışmaya dönüyo suçlı kim sen

seven orda yorumu yapmış sana cvp yazmak düşmek bence git özelden ver cvp ın burası oyların verildiği yer tartışıldığı yer değil

sölediklerine gelince ben kimseye atın şunu kafamı bilmem ne yaptı demedim

seni 3 kere uyardım ses bozuk dedim tabi duyan yok efeyi atın demedim mik den alın şunu dedim ve haklıyım

sonra ordan atılma nedenim senin dediğin gibi değil bazılarının görüşünce orda istenmememdi

yani atıldı cezasını buldu die sewinme

özelden sna istediğimi derim bunu foruma yansıtma gibi bi lüxs ün yok

küfür ettim ancak sen o ettiğim küfürü değil bence o olayın yaşamdığı an daha fazlasını hak ediyodun çünkü haksızdın hala üste çıkmaya çalışıyodun

---------------G_Host laz

kimsenin sölediğini senin yorumlama hakkın yok konuyu açanında dediğim gibi oyların verildiği biyer...

sanırım efe gereken cvp ı aldın küçüklüğüne vuruyorum...

-1 demiştim bence - bile fazla.........

MaVeRcİk' Alıntı:
farkındamısın efe senin başlattığın bişi hep tartışmaya dönüyo suçlı kim sen

seven orda yorumu yapmış sana cvp yazmak düşmek bence git özelden ver cvp ın burası oyların verildiği yer tartışıldığı yer değil

sölediklerine gelince ben kimseye atın şunu kafamı bilmem ne yaptı demedim

seni 3 kere uyardım ses bozuk dedim tabi duyan yok efeyi atın demedim mik den alın şunu dedim ve haklıyım

sonra ordan atılma nedenim senin dediğin gibi değil bazılarının görüşünce orda istenmememdi

yani atıldı cezasını buldu die sewinme

özelden sna istediğimi derim bunu foruma yansıtma gibi bi lüxs ün yok

küfür ettim ancak sen o ettiğim küfürü değil bence o olayın yaşamdığı an daha fazlasını hak ediyodun çünkü haksızdın hala üste çıkmaya çalışıyodun

---------------G_Host laz

kimsenin sölediğini senin yorumlama hakkın yok konuyu açanında dediğim gibi oyların verildiği biyer...

sanırım efe gereken cvp ı aldın küçüklüğüne vuruyorum...

-1 demiştim bence - bile fazla.........

dark seni o yüzden mi kanaldan attı be maver ??? sonra özelden gelip bana küfreden sonra da kaçan kim ???? ben yine insaflı biriyim ki seni orada rencide edebilirdim . ama etmedim demekki kısmet bugüneymiş .

forumun b*ku cıkmaya başladı !!!!!!

evet efe bu başlıgındada oldugu gibi bu işide eline yüzüne bulaştıracagına inandıgımdan dolayı sana

-100000000000000000000000000000000000000000000000000

madem gerçekler söyleniyo eee bizim de gerçeklerimiz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri