Her Telden Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir kişinin başlığına bu kadar cevap varsa olmalı bence.burda hiçkimseyle bura dışında bir yakınlık şansım olmadı.sanırım ben gibi herkes herkesi mesajlarında tavrından,uslubunden ,nezaket veya agressifliğinden tanıyıp karar veriyor.
ben oldukça seviyeli ve samimi buldum mesajlarını.kısmet diyelim efem.

arkadaşım bence hakediosun +1

daha yenisin uzunefe erken :p:p yaw sana +1905 vermicez de kime vercez dostum?:D

bence o bölümün kesinlikle ihtiyacı var yeni bir arkadaşa
bu senmi olursun, açıkçası kararsızım

o bölüme ihtiyac var react0run dedigi gibi
bence bu sen olmalisin..+

bendende + çoktannnnnn hakettin sen orayı :)

uzun efe benden sana -1 nedenlerini açıklayayım
1. forum açıldığından beri bizimlesin ama öğrenemediğin en önemli şey forum kuralları
2. 1. seçenekten kaynaklanan olaylar yüzünden epey kez banladın
3. haksız yere başkalarına hakaret ettin (beni banlatmışlar diye ama alakası yokmuş)

Yani bence daha çok pişmen çok şey alman lazım

-1

dee hayırlı ugurlu olsunnn eefe kardeşş +1:))

SevencLoves' Alıntı:
uzun efe benden sana -1 nedenlerini açıklayayım
1. forum açıldığından beri bizimlesin ama öğrenemediğin en önemli şey forum kuralları
2. 1. seçenekten kaynaklanan olaylar yüzünden epey kez banladın
3. haksız yere başkalarına hakaret ettin (beni banlatmışlar diye ama alakası yokmuş)

Yani bence daha çok pişmen çok şey alman lazım

-1

o zaman şöyle söyliyeyim
1- Sizinle aynı ortamda bulunmam yaklaşık 1 sene oldu . ( eski siteden beri )
2- 4 Defa banlandım ve 4 ü nün sadece 1 i en azından benim için geçerli sebep oldu. o da bir maç tartışması
3- ben kimseye haksız yere bir laf etmem eğer benim damarıma basmışsa birisi sonuna kadar hakkımı savunurum . ama bu savunmam sana göre hakaret etmekse , söyleyecek laf bulamıyorum .
4- ve bana küfür eden kim olursa olsun ben ona sadece alması gereken cevabı veririrm ve onu da rencide etmem . camfrog da başıma bi olay gelmişti . bunu belirtmek istedim de ve olayı çok değer verdiğim bikaç arkadaş biliyo .

ben de senin sözlerine karşı savunmamı yaptım sevencloves , arkadaşlar sağolsun destek olmuşlar , destek olmayanlar da sağolsun . bakalım karar ne olacak

Uzunefe' Alıntı:
o zaman şöyle söyliyeyim
1- Sizinle aynı ortamda bulunmam yaklaşık 1 sene oldu . ( eski siteden beri )
2- 4 Defa banlandım ve 4 ü nün sadece 1 i en azından benim için geçerli sebep oldu. o da bir maç tartışması
3- ben kimseye haksız yere bir laf etmem eğer benim damarıma basmışsa birisi sonuna kadar hakkımı savunurum . ama bu savunmam sana göre hakaret etmekse , söyleyecek laf bulamıyorum .
4- ve bana küfür eden kim olursa olsun ben ona sadece alması gereken cevabı veririrm ve onu da rencide etmem . camfrog da başıma bi olay gelmişti . bunu belirtmek istedim de ve olayı çok değer verdiğim bikaç arkadaş biliyo .

ben de senin sözlerine karşı savunmamı yaptım sevencloves , arkadaşlar sağolsun destek olmuşlar , destek olmayanlar da sağolsun . bakalım karar ne olacak

buraya koymak burada belirtmek istemezdim ama bana ettiğin küfürüde sayarsak eder sana iki neden değilmi kardeşim yoksa ordada mı haklıydın yada haklı olmana rağmen yine gelip özürmü diledin ?

ama sevencloves bana önce kim küfür etti ??? tek suçum senin mesajlarına cevap yazmamdı ama senin için . ben sadece dark'a söz verdiğim için ve en azından büyüğüm olduğun için özür diledim . hatırlıyorsan sen bırakmıştın burayı ve yeni nick almıştın ben de geldim senden haklı olmama rağmen özür diledim . eee yanlış mı yapmışım burada şimdi . adını şimdi açıklamak uygun düşmez ama beni haklı gören bir mod arkadaş vardı . sonra ben çok kişiye durumu izah ettim . dark la da konuştum o da bana durumu anlattı yapmayın etmeyin sitenin eski kişilerisiniz siz diye ben onun hatırı ve dediğim gibi büyüğüm olduğun için özür diledim

al sana 180 derecelik bir dönme daha aslında sana laf anlatanda buraya yazı yazanda kabahat ilk konuların sataşma başkalarının konularına sataşma başkalarının arkasından küfür ( küfürü gelip bana direk söylesen neyse utanmadan başkasına arkamdan söyle) sen adam olmayacaksın efe son cevabım bu threada aferim devam et

madem burada her şeyi açıklıyoruz . Mavercik arkadaş camfrog da ses fazla çıktı diye " atın şu efeyi " " kafamı ............. " gibi şeyler yazdı . ama ben ona 1 laf bile etmedim . gayet saygı çerçevesi içinde bir söz söyledim ama o da cevap yazında o atıldı kanaldan . daha sonra bana ertesi gün küfür yazdı . benim verdiğiim cevap ise : " Adam Gibi Soru Sor , Adam Gibi Cevap Veriim " . ama daha bu söz ona iletildi mi bilmiyorum kapatmış . yani küfür edip kaçmış . ama ben onu kanalda rencide ederdim etmedim .

SevencLoves' Alıntı:
al sana 180 derecelik bir dönme daha aslında sana laf anlatanda buraya yazı yazanda kabahat ilk konuların sataşma başkalarının konularına sataşma başkalarının arkasından küfür ( küfürü gelip bana direk söylesen neyse utanmadan başkasına arkamdan söyle) sen adam olmayacaksın efe son cevabım bu threada aferim devam et

senin yada diğer arkadaşların açtıkları konuların hiçbirisinde ters birşey yazmadım . benim , senin konuna yazdığım dini bir yazıdan sonra sen bana laf etmeye başladın ben yine bişey anlamamıştım . sen bana msn de " Başlıklarıma cevap yazma " dedin ben de sana " Sen de benimkilere yazma " dedim . sonra bana bir sürü yazı yazdın onlara sesimi çıkarmadım ama küfür ettikten sonra sana da cevabını verdim . Bu arada adam olup olmayacağım bana bağlı . ama üstüne alınma lafım sana değil . fakat çok kişiden daha adamım

ihtiyaç varsa kesinlikle +sonsuz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri