'Hepimiz Ermeniyiz' sloganına tepki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rigal hadi "biz" bu dediklerini istiyoruz da, peki "sen" ve senin şahsında "siz";

hiç bu dunya üzerinde çıkar hesabına dayanmadan sadece dostluk üzerine

birbirine arka çıkan, kollayan iki ülke gördün mü?.. allah aşkına söyle, 3kıtada

dedelerinin topraklarını evvelden işgal ettiğimiz bu coğrafyada, hangi ülke bizi

sever?.. sen bir yunanın, bir ermeninin içinde bize duyduğu kini gerçekten

hissetmemişsin hiç.. diğer ülkeler de cabası.. bunu ilkokulda tarih kitaplarında

öğretmeye başlıyorlar dostum, istersen dönüp o konulara tekrar bak, ben

yazarım çekinmem ama çok uzun çook...

[ RigaL ]' Alıntı:
Siz= "türkün türkten başka dostu yoktur"diyenler..

Siz; türkün türkten başka dostu olmasın istiyorsunuz..

Siz; dostumuz olmasınki çevremizdeki ülkeler bizlere hep düşmanlık beslesin istiyorsunuz..

Siz; çevre ülkeleri dost yerine bir tehdit unsuru olarak görelim ki iktidarımız ayakta kalsın istiyorsunuz..

Siz; bitmek bilmeyen bir korku, yükselen bir tehlike içinde olalım ki; bundan bir milli birlik/beraberlik ideolojisi yaratalım istiyorsunuz..

Siz; birlik ve beraberliğimizin sadece bizlere düşmanlık besleyen milletlerin varlığıyla mümkün olabileceğine inanıyorsunuz..

Tamam abi siz bu sloganı atmayın..

Biz; bunlara inanmıyoruz ; )

hala attığım mesajı okumadığın kanaatindeyim

Türk'ün Türk'ten başka dostu yok diyenlerin hepsi aynı görüşte değildir!

Siz biz diyerek nereye kadar???

bence bir insan için en kötü şey tek bir fikre kapılıp gitmesidir!

milli birlik ve beraberlik yurtiçi ve de yurtdışında herşeyin üstündedir!
aynı şekilde Türkiye'nin tam bağımsızlığı da...

Ben kamplarda pkklıları besleyen Irak,İran,Suriye yi sevemem!

Türkiye'nin dostu görünüpte arkasından pek çok işler çeviren Yunanistanı sevemem

Bizi uluslararası arenada haksız yere soykırımla suçlayan onlarca diplomatımızı insanımızı terörle katleden Ermenistanı sevemem!

Türkiye'de birliği sağlamak için kuru söylemlere ihtiyaç yoktur
bu birlik Kuvay-ı Milliye yıllarından beri zaten vardır ve asla yokolmayacaktır!

Türk milletinin dostu da düşmanı da vardır
dostu az olduğu böyle bir söz vardır
söylenen ''Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur'' sözüne düz Aristo mantığıyla yaklaşırsan hata edersin.''Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur'' sözü;

Türk milletinin kendisi gibi yaşayan aynı evrensel değerleri paylaşan kendisi gibi bir davranan eşi yoktur ya da çok azdır anlamına gelmektedir.

Atılan sloganlara gelince.O sloganları atanların Türk vatandaşı olupta Ermeni kimlikleri ile ortaya çıkan Ermeniler olduğunu düşünüyorum.çokta uzatılacak bi mevzu değil.O sloganı atan Türk vatandaşlarının amacı da sayın Muhsin Yazıcıoğlu gibi çevrelerde aynen senin şu anda forumda yaptığın gibi olayı Aristo mantığıyla yorumlamışlardır.O sloganı atanlar düşünceye sıkılan kurşunlara karşıydılar.
konuyla ilgili Türkiye'deki insanların %90 ına yakının Türk kökenli olduğunu söylememe gerek yok sanırım.Bir kaç kişi ''Hepimiz Ermeniyiz'' dedi diye tüm Türk milleti Ermeni olucak değildir.

[ RigaL ]' Alıntı:
Siz= "türkün türkten başka dostu yoktur"diyenler..

Siz; dostumuz olmasınki çevremizdeki ülkeler bizlere hep düşmanlık beslesin istiyorsunuz..

Siz; çevre ülkeleri dost yerine bir tehdit unsuru olarak görelim ki iktidarımız ayakta kalsın istiyorsunuz..

Siz; bitmek bilmeyen bir korku, yükselen bir tehlike içinde olalım ki; bundan bir milli birlik/beraberlik ideolojisi yaratalım istiyorsunuz..

Siz; birlik ve beraberliğimizin sadece bizlere düşmanlık besleyen milletlerin varlığıyla mümkün olabileceğine inanıyorsunuz..

Seninle BİZ olmaktansa HİÇ olurum daha iyi..

Hepimiz TÜRK'ÜZ Bir Ermeni Öldü On Binler Yürüdü Her Yıl On Binlerce Şehit Veriyoruz Hanginiz Yürüdünüz...

Trabzon bizimdir bizim kalacak..!!!

FLeTCh®' Alıntı:
konuyla ilgili Türkiye'deki insanların %90 ına yakının Türk kökenli olduğunu söylememe gerek yok sanırım.Bir kaç kişi ''Hepimiz Ermeniyiz'' dedi diye tüm Türk milleti Ermeni olucak değildir.
Bu başlıktaki 73. mesajımı okursan benimde bunu savunduğumu görürsün..

Konu uzadıkça esas konudan uzaklaşıyoruz..

Tek bir cümle ile özetlemek gerekirse;

"hepimiz ermeniyiz" sloganın anlamı;

"hepimiz bir günlüğüne ermeni olmaktan gocunmayacak kadar has bir Türk'üz" dür..

tabi anlayana..

[ RigaL ]' Alıntı:

"hepimiz bir günlüğüne ermeni olmaktan gocunmayacak kadar has bir Türk'üz" dür..

tabi anlayana..

vay be, sen bunu anlıyorsan helal olsun ne diyeyim.. keşke bu sloganları

atanlar da senin anladığın gibi bir imada bulunsalar, ama nerdeee...

serseri-x' Alıntı:
kanım TÜRK soyum TÜRK dünüm TÜRK bugünüm TÜRK ruhum TÜRK duruşum TÜRK bakışım TÜRK TÜRK oğlu TÜRKüm Hepimiz ermeniyiz diyenlere duyurulur HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ BİR ERMENİ ÖLDÜ ONBİNLER YÜRüDÜ HER YIL ONBİNLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YÜRüDÜNÜZ

binlerce mesaj atıp post dolduran hangi düşünceyi kimlere karşı savunduğunu bilmeyen arkadaşlara kapak oLsun

msj ın tskler serseri ;)

Türke kefen biçenin ölümü korkunç olur!!!HEPİMİZ TÜRK OĞLU TÜRKÜZ !!!:angry

insan insandır ırkı ne olursa olsun,dini ne olursa olsun hepimiz ALLAHIN kuluyuz.YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ.KİMSE ÖLMESİN ÖLDÜRÜLMESİN.HELE BİR CAHİLİN ELİNDEN ÖLMEK İNSANA ACI VERİR.ALLAH HRANT DİNK'E RAHMET EYLESİN.

Sİz TÜrksÜnÜzde Sayin Demİrel Anadolu ÇocuĞumu

[ RigaL ]' Alıntı:
Bu başlıktaki 73. mesajımı okursan benimde bunu savunduğumu görürsün..

Konu uzadıkça esas konudan uzaklaşıyoruz..

Tek bir cümle ile özetlemek gerekirse;

tabi anlayana..

o mesajını okumuştum diğer tüm mesajlar gibi
belirli bir konuda aynı fikirde olabiliriz ancak!

[ RigaL ]' Alıntı:

böyle bir mesaja katılmam söz konusu değildir!!!hiç bir zaman

Türkün Türkten başka dostu oLmadığı tarihi bir tespit ve sonuna kadar da gerçektir

her veriLen fırsatta gerçek kişiLikLerini gösterdiLer bizim sözde müttefikLerimiz
hatta bunLarı kan uykusu beLgeseLLerinde biLe izLedik ve daha niceLerinde..

RigaL şimdi sen hangi mantıkta onLarı dost beLLememizi bekLiyorsun ki?
Denize düşen yıLana sarıLır diye onLardan imrenip ermeni oLacak ermeniye mi sarıLacağız?
Biz denizde değiLiz ama iş denize geLirse tarih tekerrür eder firavun gibi boğuLurLar metaL orduLarıyLa birLikte

KaRDEŞLERİM...HEPİMİZ TÜRKüz...Bunu BöyLe BiLsinLer...Bir ErMeni öLDÜrÜLDÜ 10binLer YüRüdü...SoRaRım O YüRüYenLERe Bu üLke ONBİNLERCE ŞEHİT WERDi...HaNGi Birisi için YüRüDüNüz...BöLücülük Yapılıyo Diye Yürüdünüz Siz AsıL BöLüCüLüğü Siz Yapıyorsunuz..Siz Önce Kendi TüRK EwLadınıza ŞEHiTLErİnze SaHip Çıkın Ondan SOnra Gidin Kimin İçin İsterseniz Yürüyüş Yapın..HEPİMİZ TÜRKÜZ ALAYINA GİDERİZ:::HEPİMİZ TÜRKÜZ TÜRK TÜRK TÜRK

yüzyıllardır onlarla birlikte içiçe yaşıyoruz belki en yakın arkadaşmz belki sevglmz belki karımız bir ermeni.fakat biz türküz onlara hoşgörüyle yaklaşmak saygı göstermek elinde pankartla 8km boyunca hepmz ermenyz die bağırmakla olmaz türk doğduk türk ölücez bu böyle biline...

arakadaşlar msn avatarımız yenı ilgi gozteren arakadaslarimiza tşk

Bakın canım ırkcı kardeşlerim.. sözün özünü yanlış anladığınızı görmüyorsunuz. Biraz daha derin düşünün..bu sözde sizin ırkçı düşüncenizi rahatsız edecek bir durum yok be kardeşim...

siz bir türk evladı olarak "büyüklük" yapıyorsunuz.
Ülkenizde yaşayan, size ve devletinin yasalarına sığınmış olan bir milleti kendi varlığınızla koruyorsunuz.. onlar, senin benim ismini almak, başka bir isimle yaşamak zorunda kaldılar yıllarca.. geçmişten kalan nedenlerden dolayı hep ezildiler.. ama birileri bu söylemle, bu cenazeyle efsane yarattılar.. ve sevinin diye söylüyorum, bu yapılan hareket türk ırkı ile beraber anılacak ileride... yani sizin evlatlarınız, torunlarınız bizler zamanında yurdumuzda yasayan bir ermeninin öldürülmesi sonucu "hepimiz ermeniyiz" diye sokaklara döküldük diye anlatacak...

siz kendi kafanıza göre türk ırkını, türk kimliğini koruma sevdasına girmiş olabilirsiniz, eywallah, bunlara zaten bir şey demiyorum. ama güzel kardeşlerim. bi dinleyin ya, bi görün, bu slogan ile türk kimliğinin çarpışması arasında bir bağ yok, bir ilişki yok. o çok sevdiğiniz kara murat serisinde, kara muratı korumak için "ben de , ben de" diyen ırkdaşlarınızın yaptığından bir farkı yok bu davranışınızın.. kimse türk kimliğini reddetmiyor ki? biz artık bundan sonra ermeni olalım, türk olmak çok kötü bir şey demiyor, güçsüz durumda olan insanlara yardım elini uzatıyor... ah be ırkcı kardeşlerim, bi anlasanız.. az biraz derin düşünseniz farkına varıcaksınız nasıl saçmaladığınızın.. "ben de ermeniyim o zaman" dediğiniz zaman ırkınıza nasıl güzel bir renk kattığını bir algılayabilseniz...

Arada bikaç kişide çıkmış “kimse Mehmetçik için slogan atmadı, hanginiz şehitlerimiz için yürüdü” falan fesmekan saymış bişeyler..
Ya benim ırkcı kardeşlerim yapmayın böyle.. Mehmetçik dediğimiz kahraman askerler de büyük fedakarlık yapıp canları pahasına hizmet ettiler bu topraklara... kimse bunu inkar etmiyor zaten.. ama bir kıyaslamaya girme .. bu bir ilk anla bunu.. yarın öbür gün elli tane ermeni bu şekilde öldürüldüğünde böyle bir fırtına kopmayacak.. ülkemizde asker, şehit, pkk yıllardır gündemden hiç düşmüyor zaten... kimse bu konuda duyarsız değil.. şimdi zıtlaşıp iki tarafı düşman ilan etmemelisin.
bu ölen hrant dink de "mehmetcik " olup görevini yaptı zamanında... kim bilir ki, askerlik görevinde vurulup ölen ermeniler bile vardır belki.. nerden bilebiliriz ve bu konuyla ilgisi nedir? her insan askere gidiyor görevini yapıyor.. yalniz bu adam , askere gitmeyi bi kenara bırak, kimliği yüzünden hor görüldüğü yetmezmiş gibi kimlik takıntılı insanlar tarafından güpegündüz sokak ortasında kurşunlanıyor...
ama bu arada bi çıkıp msj atan ırkçı kardeşlerimiz öyle bi bahsediyorlar ki, sanki ben, sen o askere gitmemişiz , bu ermeniler askerlik görevlerini yapmamış de yan gelip yatmış... öyle değil. Bunlarda da asker oldular, üstelik er olmadan başka bir konuma gelmelerine müsaade edilmeyerek.. demem o ki ırkcı arkadaşlarım, az biraz ırkınızı seviyorsanız; dur artik yahu.
Bi sloganla kafayı bozup da asaladan girip Mehmetçikten çıkmayın. asala yüzünden kendini yakan ermeni asıllı vatandaşımız var..
(bkz: http://www.youtube.com/watch?v=4hNdAZ9nzus)
bunları unutmayın. Saçmalamayı bırakın.. insanlığı filan geçtim, ırkımıza zarar veriyorsunuz. Kimliğimize... türk'e..

yani benim güzel ırkdaşlarım.... o sevdiğiniz ırkını lekelemeyin, ilerde pişman olacağın şeyler yapmayın, saçmalamayın benim güzel ırkçılarım..

ırkçısınız anladım.. ama hrant dink ırklara ait en ufak bir olumsuz düşünce sergilemedi. Adam gayet aklı başında yazılar yazdı.ama sonunda ne oldu.. aynen bugün forumda çoğu arkadaşın yaptığı gibi, neyin ne olduğunu anlamaya çalışmadan ırkları adına birileri saçmaladı.. Irkımıza tabiki sahip çıkmalıyız her şeyden üstün tutmalıyız ama bir insanın insan olduğunu unutacak kadar değil. Ama siz böyle demiyorsunuz..siz ayrı bişeysiniz..siz başka bi Türksünüz.. tek başınıza dünyaya bedel birisiniz.. çok yücesiniz.. türk olduğunuz için çoğu insanda olmayan mükemmel özellikleriniz var..
ve ben tüm kalbimle inanıyorum ki bu özelliklerin içinde şu yazdıklarımı anlayabilcek bir özelliğinizde var..

bir kez daha söyleyim ırkdaşlarım;

"hepimiz ermeniyiz” sloganında türk ırkına bir hakaret yoktur.."

bir daha tartışmamak, bu vb. konuların hiçbir alanında karşılaşmamak dileğiyle;

bu tarz tartışmaları takmayan, gülüp geçen kardeşiniz..

kanım TÜRK soyum TÜRK dünüm TÜRK bugünüm TÜRK ruhum TÜRK duruşum TÜRK bakışım TÜRK TÜRK oğlu TÜRKüm Hepimiz ermeniyiz diyenlere duyurulur HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ BİR ERMENİ ÖLDÜ ON BİNLER YÜRÜDÜ HER YIL ON BİNLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YÜRÜDÜNÜZ

Öldürdükleri Türkleri hiçe sayıp, gözümde bölücü örgütlerden farkı olmayan bir milletin ismini ağzıma bile almam, tanımam, kaldıki öldürülen bir gazeteci için gidip cenazesinde yürümem, kendi görüşümdür, ülkeme, milletime, hele hele dinime laf söyletmem.
aynen şunu söylüyorum geçmişte yaptıklarıyla ve bugünde milletimiz üzerinde yaptıklarıyla ermenilerin çoğunluğu şeref yoksunu insanlardır! ABD, ve israiloğlanlarının dahada kışkırttığı beyinsiz provakeye hazır topluluk yığınıdır.
Hepimiz ermeniyiz diyen zihniyetin soy un dan şüpheliyim, saddam asılırken hepimiz Iraklı değildik, Baseyev ler Mashadowlar Çeçenistanda öldürülürken hepimiz Çeçen değildik, Bosnalı değildik şimdi Ermenimi olduk?!?!!
Yazık o zihni bozuk evladın dedesine kemikleri sızlıyordur!

RigaL ırkçı mırkçı keLimeLerini boşver kendi ağzın var ise onunLa konuş..
Burda kimse ırkçıLık yapmıyor bir kişi öLdü diye onun kimLiğine bürünmemizi kimse bekLemesinde istemesin de

öLen her şehidin kimLiğine bürünürüm ama benden kimse yıLLardır kanımızı içen azeriLerinde dahiL oLmak üzere...Bu adamLarın soyundan oLmayı kabuL edenLer bizimLe aynı soyu payLaşmıyor..

Ve ermeniLeri savunur gördüm seni..Kendince ermeniLere küçük emrah fiLmLeri çeker oLmuşsun Türk adı aLmışLarmış faLan fiLan..OnLara biz yaLvarmadık geLin burda yaşayın diye ama madem burda yaşamayı tercih ettiLerse biz gibi yaşayacakLar..

Ve ermeniLeri savunur gördüm seni..Kendince ermeniLere küçük emrah fiLmLeri çeker oLmuşsun Türk adı aLmışLarmış faLan fiLan..OnLara biz yaLvarmadık geLin burda yaşayın diye ama madem burda yaşamayı tercih ettiLerse biz gibi yaşayacakLar..

---------------
Tek birşey : kimse onları burada yaşamak için çağırmadı, onlar taaa selçuklu döneminden beri buradalar
Emrah Filmi ise çoktan çekildi birdaha çekilmez herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri