ırkçığı savunmak gibi bir niyetim asla olmadı ama sayın Yazıcıoğu'na yakın biri olaraktan bu sataşmaların ve çamuurların önümüzdeki günlerde BBP'ye katılacak olan Ülkücü hareketin önemli isimlerinden olanların adlarını ve gelişlerini karalamaktır.bunu bir kenara koyalım siyaset benim işim değil diyenler kaile bile almasınlar.
bayagı bir cümle değil tc kimliği taşıyan herkesin kaygı duyması gereken bir olay!
Irak'ın kuzeyi yerleştirilen peşmergeler tarafından benim Türkmen kandaşım orda öldürülüyor ve yüzyıllardır yaşadıkları topraklardan sürülüyor ve sonrada bunu sıradan haber olarak geçiyoruz öylemi!
meclisteki gizli oturumda kuzey ıraka girme mevzusu konuşulacaktı peki nerde veya ne oldu,son durum nedir? ha regal şimdi onlardan bana ne de diyecektir çünkü arkadaş bu konuların adamı değil.senin tc vatandaşı kimliği taşııdığın ne malum.Trabzonda sivil giyimli kişilerle neden anons yapıldı? sende o sivil kimlikli misyondamısın? tabi değilde olabilirsin ama bu senin veya benim değil hepimizin ortak yarası.ne yarana tuz basabilirsin içine atabilirsin nede kabuk tutmasını bekleyebilirsin.
Tabi bir osmanlı torunu olduğunu kabullenmen lazım değilsen zaten bu konuya devam etme sen.Milli ve manevi değerlere sahip çıkan bizler elbet birgün milletin uyanışına tanık olacağız.ne muhsin yazıcıoğlunu savunuyorum nede alperenleri öncelikle kendi hassasiyetimi ve ata yadigarı misyonumun bilincindeyim.sonrada bu misyonda olanların tek bilek olarak gerekene yumurugun kafasına inmesinde bir tesir olabilirsem ne mutlu bana.
son olarak şu senaryodan Sayın Muhsin yazıcıoğluna destek verdiğimi bildiriyorum.önce BBP-gp-sp ittifakı ile BBPler ile hırsızlar bir kefeye konmak istendi ve çamur atılmak istendi.bu başarısız olunca şimdide önce BBP ye yakın olan Alperenlere ve davası oladugu Nizam-ı Alem bilincine leke sürülmek istendi,anadolu insanının yegane temsilcisi olan her gittiği yerde dükkanını kapatıp yazıcıoğlunu korumak isteyenlerin arasında bir tane konuyla sözde ilişkisi olan biriyle resmi çıkınca günah keçisi haline getirilmek isteyen BBP.ve bunların hepside N.kemal zeybek sadi samoncuoğlu gibi ülkücü hareketin önemli isimlerin BBP'de toplanmasının arifesinde sizce garip değil mi ?
değilse ihbar ediyorum resimdeki çocugunda olayla ilişkisi vardır ve suçludur (anlayana) :
http://www.bbp.org.tr/fotogalary/kurultay18.jpg