HEPAR (Hak ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

arkadas sanırım biraz yasının verdiği gazla fazla acılmıssın. mesela kullandıgın uslup bile bu partinin bir işe yaramadıgını gosteriri.siyasette bir kelimede g..t kullanılmaz once biraz işi ogren piş.gelelim yarı hakaret yar ısı dusunce fikirlerine.

tek tek bakalım...

asker ulkeyi yonetemez cunku askerin işi askerliktir.siyaset bir sanattır.nasılki bir siyasetci bir orduyu teknik bakımdan yonetemezse siyasette medyada boy gosterip ona buna hakaret etmek degildir.ki osman pak-mukoglunun ben bir projesini duymadım hep eleştiri(sadece su 20 bin kişiyle pkk yı temizlerim var onda da emekli olmadan o askerler emrindeydi nye temizlemedi garip)

asker demokrat degildir.cunku askerin mantıgında demokrasi yoktur.bakın emekli askerlere tv lerde sanki kendileri kıslada diger misafirler emir eri gibi uslupları var.o yuzden askerde emir komuta zinciri vardır ve emre itaat zorunludur dolayısıyla demokrasi yoktur.kimse kendini kandırmasın.
askerden siyasetçi oluruda yukarda bahsettik.o yuzden herkes kendi alanında işini gorecek.

Ülkeyi küllerinden halkıyla omuz omuza kuran, askerdi. Ülkesini onca fakirlik,imkansızlık içinde yöneten, askerdi...Şuanki en büyük hediyeyi bize ilelebet koruyalım diyen ,askerdi.

bu cumle baslı basına garabet ne demek kuran.boyle bişey yok uylke vardı verilen mucadelede milletin mucadelesiydi asker bu milletin askeriyse neden ayrım yapıp halk ve asker diyorsunuz askerler uzaydanmı geldi.bu milletin evlatlarıydı.ayrıca ulke kimsenin babasının malı degilki baskasına hediye edilsin.bu ne demek....boyle bir mantık yoktur.ulke bu miletindir askerde o milletin emrindeki ordudur.

Asker, bu ülkenin 86 yıllık Cumhuriyet tarihinde, Vatanına ve Milletine alçaklık,şerefsizlik,hainlik,yalakalık yapmamış olan tek yüce kurumdur.

peki arkadasım bu ulkede 27 mayısta 38 subay (bunlardan 5 i general gerisi subay rutbesinde ) darbe yapmadımı ulkeyi kurtarmak içinmi darbe yapıldı.bu alcaklıktan baska alcaklık ben tanımıyorum. 80 de yine aynı seyi yapmadılar mı. ve abd dışişleri bakanının mustesarı bizim cocuklar yonetim el koydu demedi mi. e şimdi birilerini hainlikle sucla ama abd li bir gorevli benm ordum için bizim cocuklar desin.

kendini ataturkcu diye tanıtan bu darbeciler 1960 darbesinde ki gerekce anayasayı ihlal ama gel,n gorunku darbe yapanlar sonradan anayasayı toptan cope atmıslardır. ve bir darbe doneminin onunu acmıslardır.

bunlar yalanmı...

Öyleki ; her Türk asker doğar diye boşuna denmez. Çünkü, her Türk evladı o kurumun, o yüce ocağın ölene kadar ferdidir - askeridir.

buda millete yutturulan yalandır.ne demek her turk asker dogar yok boyle bişey ben asker dogmadım ben sivil bir bireyim gorevimi yaparım ulkem tehlikeye girince gider paşa paşa savasırım ama her turk asker dogar ve ordu kutsaldır ifadeleri millete yutturulan zokalardır.ulkede birilerinin yaptıgı işleri eleştiriden uzak tutumak için denetimsiz olmasını saglamak için bu millete yutturulmus.birisi orduyu eleştirdimi vay bakın orduyu yıpratıyor. suan goruyorsunuz ne oluyor ne var kimse bilmiyor.bırakın askeri bilgileri sivil biri ulkenin yetkili kurumları bile bilmyr bunları nato uzernden ogreniyor...

goruyorsunuz tv lerde heronları dusurun diyenler bu ordudaki subaylar degilmi veya son cete opersayonlarında ulkenin streateji projelerini dısarı sızdıranlar...

7-8 sene evveline kadar ordunun silah kapasitesnde yerli uretim %24 idi 2012 de bu rakam %46 ya cıkıyor.mlli tank insansız ucak yerli uydu bunlar eger askerlerin işiyse 80 kusur senedir nedne devleti yemekten bunları yapamadılar...

hala yok eşit askerlik yok tek tiplik diye millete zulmediyorlar... abd ordusu 17 saatte seferberlk haline gecerken tsk 90 saate yakın bir zaman dilimine ihtiyac var...biz hala kahraman ordumuz su bu bırakın bu ayakları...

ordu profesyonel hale getirilmedikce ergenekon yapılarıda cuntacılarda birilerinin işbirlikçileride cirt atar ...lütfen kutsamayın dunyada en kutsal varlık insansdır....her kurum insana hizmet etmelidir...grevleri budur..

arkadas sanırım biraz yasının verdiği gazla fazla acılmıssın. mesela kullandıgın uslup bile bu partinin bir işe yaramadıgını gosteriri.siyasette bir kelimede g..t kullanılmaz once biraz işi ogren piş.gelelim yarı hakaret yar ısı dusunce fikirlerine.

tek tek bakalım...

asker ulkeyi yonetemez cunku askerin işi askerliktir.siyaset bir sanattır.nasılki bir siyasetci bir orduyu teknik bakımdan yonetemezse siyasette medyada boy gosterip ona buna hakaret etmek degildir.ki osman pak-mukoglunun ben bir projesini duymadım hep eleştiri(sadece su 20 bin kişiyle pkk yı temizlerim var onda da emekli olmadan o askerler emrindeydi nye temizlemedi garip)

asker demokrat degildir.cunku askerin mantıgında demokrasi yoktur.bakın emekli askerlere tv lerde sanki kendileri kıslada diger misafirler emir eri gibi uslupları var.o yuzden askerde emir komuta zinciri vardır ve emre itaat zorunludur dolayısıyla demokrasi yoktur.kimse kendini kandırmasın.
askerden siyasetçi oluruda yukarda bahsettik.o yuzden herkes kendi alanında işini gorecek.

Ülkeyi küllerinden halkıyla omuz omuza kuran, askerdi. Ülkesini onca fakirlik,imkansızlık içinde yöneten, askerdi...Şuanki en büyük hediyeyi bize ilelebet koruyalım diyen ,askerdi.

bu cumle baslı basına garabet ne demek kuran.boyle bişey yok uylke vardı verilen mucadelede milletin mucadelesiydi asker bu milletin askeriyse neden ayrım yapıp halk ve asker diyorsunuz askerler uzaydanmı geldi.bu milletin evlatlarıydı.ayrıca ulke kimsenin babasının malı degilki baskasına hediye edilsin.bu ne demek....boyle bir mantık yoktur.ulke bu miletindir askerde o milletin emrindeki ordudur.

Asker, bu ülkenin 86 yıllık Cumhuriyet tarihinde, Vatanına ve Milletine alçaklık,şerefsizlik,hainlik,yalakalık yapmamış olan tek yüce kurumdur.

peki arkadasım bu ulkede 27 mayısta 38 subay (bunlardan 5 i general gerisi subay rutbesinde ) darbe yapmadımı ulkeyi kurtarmak içinmi darbe yapıldı.bu alcaklıktan baska alcaklık ben tanımıyorum. 80 de yine aynı seyi yapmadılar mı. ve abd dışişleri bakanının mustesarı bizim cocuklar yonetim el koydu demedi mi. e şimdi birilerini hainlikle sucla ama abd li bir gorevli benm ordum için bizim cocuklar desin.

kendini ataturkcu diye tanıtan bu darbeciler 1960 darbesinde ki gerekce anayasayı ihlal ama gel,n gorunku darbe yapanlar sonradan anayasayı toptan cope atmıslardır. ve bir darbe doneminin onunu acmıslardır.

bunlar yalanmı...

Öyleki ; her Türk asker doğar diye boşuna denmez. Çünkü, her Türk evladı o kurumun, o yüce ocağın ölene kadar ferdidir - askeridir.

buda millete yutturulan yalandır.ne demek her turk asker dogar yok boyle bişey ben asker dogmadım ben sivil bir bireyim gorevimi yaparım ulkem tehlikeye girince gider paşa paşa savasırım ama her turk asker dogar ve ordu kutsaldır ifadeleri millete yutturulan zokalardır.ulkede birilerinin yaptıgı işleri eleştiriden uzak tutumak için denetimsiz olmasını saglamak için bu millete yutturulmus.birisi orduyu eleştirdimi vay bakın orduyu yıpratıyor. suan goruyorsunuz ne oluyor ne var kimse bilmiyor.bırakın askeri bilgileri sivil biri ulkenin yetkili kurumları bile bilmyr bunları nato uzernden ogreniyor...

goruyorsunuz tv lerde heronları dusurun diyenler bu ordudaki subaylar degilmi veya son cete opersayonlarında ulkenin streateji projelerini dısarı sızdıranlar...

7-8 sene evveline kadar ordunun silah kapasitesnde yerli uretim %24 idi 2012 de bu rakam %46 ya cıkıyor.mlli tank insansız ucak yerli uydu bunlar eger askerlerin işiyse 80 kusur senedir nedne devleti yemekten bunları yapamadılar...

hala yok eşit askerlik yok tek tiplik diye millete zulmediyorlar... abd ordusu 17 saatte seferberlk haline gecerken tsk 90 saate yakın bir zaman dilimine ihtiyac var...biz hala kahraman ordumuz su bu bırakın bu ayakları...

ordu profesyonel hale getirilmedikce ergenekon yapılarıda cuntacılarda birilerinin işbirlikçileride cirt atar ...lütfen kutsamayın dunyada en kutsal varlık insansdır....her kurum insana hizmet etmelidir...grevleri budur..

Pamukoğlu'nun fikirlerine odaklansan daha iyi olur.Konuyu açan adam da bişeyler yazmış çizmiş.Oturup tek tek cümlelerini yargılayacağına açta bak, araştır! Hepar nedir? Projeleri nelerdir?Bu kadar uğraşıp yazdığın yazıda tek bir düzgün eleştiri göremedim.Neyi var şimdi Pamukoğlu'nun? Sen orduyu katma, adam bıraktı üniformayı.Bu kadar konuşuyorsun,demekki sen "mükemmel insan"sın.Kolay gelsin sana o zaman...

Pamukoğlu'nun fikirlerine odaklansan daha iyi olur.Konuyu açan adam da bişeyler yazmış çizmiş.Oturup tek tek cümlelerini yargılayacağına açta bak, araştır! Hepar nedir? Projeleri nelerdir?Bu kadar uğraşıp yazdığın yazıda tek bir düzgün eleştiri göremedim.Neyi var şimdi Pamukoğlu'nun? Sen orduyu katma, adam bıraktı üniformayı.Bu kadar konuşuyorsun,demekki sen "mükemmel insan"sın.Kolay gelsin sana o zaman...

sen okumussun ama algılama soruun var.ben orada kendini hepar resmi sitesinde olan yazıya karsılık yazdım.

ben bilmiyorum sen soylede bilelim.ne projesi varmıs....

de bakalım.

osman pamukoglu uzaylımı oda o ordunun içinden geldi boş boş konusmussun baska bşey degil

sırf birilerinin savnmak için konusma o yazımı iyi oku.

askerden yönetici olsaydı asker başkası olurdu

daldan dala atlamak askere yakışmaz

tadında bırakmak lazım ve gül dalında güzel ...

Amaaan askerden siyasetcimi olurmus.

Bakiniz : Ataturk :smile:

Daldan dala atlayip ulkeyi kurtardi ya birilerinin hosuna gitmedi tabi bu olay :smile:

Cokyonlu adamlar bircok is yapabilir, bu kismi goremeyen arkadaslara sevgilerimi sunuyorum :sneaky2:

Bir not daha ekleyeyim : Siyaset nasil orduyu yonetemezmis? Kim demis bunu??

Jerma Betkar dagina cikarken bu ordu siyaset nasil bir telefonla orduyu geri cekmis?

Dunyaya gunes gozlukleriyle bakan insanlara sadece aciyorum!

Humy61 cevap bekliyorum senden merak ediyorum ne yazacaksin?

Amaaan askerden siyasetcimi olurmus.

Bakiniz : Ataturk :smile:

Daldan dala atlayip ulkeyi kurtardi ya birilerinin hosuna gitmedi tabi bu olay :smile:

Cokyonlu adamlar bircok is yapabilir, bu kismi goremeyen arkadaslara sevgilerimi sunuyorum :sneaky2:

Bir not daha ekleyeyim : Siyaset nasil orduyu yonetemezmis? Kim demis bunu??

Jerma Betkar dagina cikarken bu ordu siyaset nasil bir telefonla orduyu geri cekmis?

Dunyaya gunes gozlukleriyle bakan insanlara sadece aciyorum!

Humy61 cevap bekliyorum senden merak ediyorum ne yazacaksin?

Benden ne cavabı bekliyorsun.Asker üniformasını çıkarır,siyasete girer.Olaya asker olarak değilde Osman Pamukoğlu olarak bakın dedim.Burda mı sıkıntı var?

Benden ne cavabı bekliyorsun.Asker üniformasını çıkarır,siyasete girer.Olaya asker olarak değilde Osman Pamukoğlu olarak bakın dedim.Burda mı sıkıntı var?

Senin yazin oldugunu sandim tarayicimda problem varmis kontrol ettim kusura bakma

Muhattabim enderun69mus megersem

Sorun surda ;

Yazdigin uzere askerin gorevi askerlikmis ve askerlik yapmaliymis, siyaset baska bir sanatmis ve siyaset yapanlar orduyu yonetiyorlarmi gibi aptalca, sacma sapan bir yazi yazmissin.

Bende diyorum ki jerma betkar dagina cikan orduyu durduran suleyman demirel degilmiydi? suleyman demirelin asker oldugunu hatirlamiyorum :smile:

bilmeden gormeden sallayarak yorum yapmayalim lutfen.

Senin yazin oldugunu sandim tarayicimda problem varmis kontrol ettim kusura bakma

Muhattabim enderun69mus megersem

Sorun surda ;

Yazdigin uzere askerin gorevi askerlikmis ve askerlik yapmaliymis, siyaset baska bir sanatmis ve siyaset yapanlar orduyu yonetiyorlarmi gibi aptalca, sacma sapan bir yazi yazmissin.

Bende diyorum ki jerma betkar dagina cikan orduyu durduran suleyman demirel degilmiydi? suleyman demirelin asker oldugunu hatirlamiyorum :smile:

bilmeden gormeden sallayarak yorum yapmayalim lutfen.

aptalca yorum yazan sensin kocum.orada bir daga cıkn orduyu geri cekmek orduyu yonetmek degildir.o bir stratejidir ve demirel muhakkak o emri t basına degil dnısmanlarından aldıgı bilgilere gore vermiştr.

ben teknik manada askerlikten bahsediyorum. bırak siyasetcinin askerlik yapmasını eger oyle olsaydı neden askeri okullar var o zaman alsınlar direk askere sen komutansın sen susun desinler olsun bitsin. sacma sapan aptal aptal yazı yazıyorsunuz brilerini savunmak için. kıbrıstada ecevit orduya dur dedi askerlig bildigindenmi yoksa baska seylermi vardı bilmediğimiz. bir seyi agzınıza pelesenk yapıp kullanmayın.. asker asker olacak. asker burnunu siyasete sokmayacak. 1960 da ulkeyi yonetecegiz deyip ortaya cıkan sonra 1 yıl içinde birbirine dusen guruhta siyasetci degildi veya 80 de ne oldu ulkenin hali. knan evrenin ilk icraatı nedir biliormusun.veya 60 darbesinde 14 ler neden tasfiye edilmiştir. bu

su akıl vren gaiban yaratıklar osman pamukoglunun bir tane adam akıllı projesini yazsınlar suraya. oyle saga sola ip atmakla olmuyor. bahceli gibi asma sonra deki al sana ip. simdide elde silah varken pkk yı bitirme gel deki bana 20 bin asker versinler bitiririm e nerdeydin o zaman...

bunlar garip garip seyler.... ayrıca uslubunu aynen sana iade ediyorum....

sallayarak yorum yapan belli. demirel bir emir vermişte ee askermi oldu....

:)))) millet agzıyla bile gulemiyor bu soylediğine...

aptalca yorum yazan sensin kocum.orada bir daga cıkn orduyu geri cekmek orduyu yonetmek degildir.o bir stratejidir ve demirel muhakkak o emri t basına degil dnısmanlarından aldıgı bilgilere gore vermiştr.

ben teknik manada askerlikten bahsediyorum. bırak siyasetcinin askerlik yapmasını eger oyle olsaydı neden askeri okullar var o zaman alsınlar direk askere sen komutansın sen susun desinler olsun bitsin. sacma sapan aptal aptal yazı yazıyorsunuz brilerini savunmak için. kıbrıstada ecevit orduya dur dedi askerlig bildigindenmi yoksa baska seylermi vardı bilmediğimiz. bir seyi agzınıza pelesenk yapıp kullanmayın.. asker asker olacak. asker burnunu siyasete sokmayacak. 1960 da ulkeyi yonetecegiz deyip ortaya cıkan sonra 1 yıl içinde birbirine dusen guruhta siyasetci degildi veya 80 de ne oldu ulkenin hali. knan evrenin ilk icraatı nedir biliormusun.veya 60 darbesinde 14 ler neden tasfiye edilmiştir. bu

su akıl vren gaiban yaratıklar osman pamukoglunun bir tane adam akıllı projesini yazsınlar suraya. oyle saga sola ip atmakla olmuyor. bahceli gibi asma sonra deki al sana ip. simdide elde silah varken pkk yı bitirme gel deki bana 20 bin asker versinler bitiririm e nerdeydin o zaman...

bunlar garip garip seyler.... ayrıca uslubunu aynen sana iade ediyorum....

sallayarak yorum yapan belli. demirel bir emir vermişte ee askermi oldu....

:)))) millet agzıyla bile gulemiyor bu soylediğine...

:)

Guldurdun beni aksam aksam tesekkur ettim :smile:

Demirelin telefonundan sonra yaptigi aciklamayi da biliyoruz. Siyasetciler kendi isini yapacaksa o zaman ordu da kendi isini yapsin karismasinlar.

Kendi kendini rezil eden aciklamalarin icinde ayrica tesekkur ederim :smile:

Ben unutmustum ecevit ve erbakan olaylarini da :smile:

Stratejiyi siyasetcilermi yapar askermi yapar? ordaki pkk grubunun bastigi karakoldan ordumu suclu yoksa siyasetci abilermi?

demirel gibi daha operasyon gormemis birinin strateji yapmasi ne derece dogrudur? stratejiymis peeh.. korktu demiyorlarda strateji diyorlar..

korkaklik stratejisi :smile: van minut :smile:

demekki siyasetciler orduyu yonetirse yonlendirirse ordudan herhangi birisi de siyaset yapabilir.

Turkiye'de herkes siyaset yapabilir ozgurdur, birinin asker menseinden gelmesi siyaset yapamayacagi anlamina gelmez..

yetmez ama evet diyorum hala gulerek, kenan evren soyledi maasi yetmiyormus biraz daha zam istiyor :smile:

yav gene zırvalamıssın...

bak dunyada su var siyasetciler ordunun emrinde degil ordu siyasetcilerin emrindedir.

bunu unutma angut.sen ve senin gibi postal parlatıp sonra o postalı yalayanlar orduyu yere goge sıgdırmayanlar her haltı yer ama mantıktan yoksun cumlelerin var... ki ordu siyasetcilerin emrinde olmalıdır.cunku ordu hiçbir devlette kendi savas acma yetkisine sahip degildir turkiye de de boyle.turkiye de savas acma yetkisi meclisin yetkisindedir. meclis tatildeyse o zaman cumhurbaskanı bunu yapabilir.

ayrıca sunuda unutma sen yetkiyle gorevi karıstırıyorsun.

benm yzıma bakarsan siyasetci olmaz demedim olamaz dedim...

bunların farkını anlayacak zeka yoksa o zaman bosver kapat konuyu.

sana bir soz soyledim bir proje yaz buraya.... bıraktım pamukoglunu bir tane askerin projesni yaz...

yok olamaz...cunku dusunce yapıları buna elverişli degil...

biraz arastır kocum...kafadan konusma sonra yankı yapıyor

sen pkklimisin? savas acmak falan demissinde biz it avliyoruz savas acmiyoruz be canim..
uzuldum hakaretlerinden oturu ceza alma durumuna da :smile:

siyasetci olmasina sen karar veriyormussun bakiyorumda olamaz!! :smile:

farkini anlatta engin bilgilerinden faydalanalim pasam?

askerin projesi derken ne diyosun sen anlamadim turkce konussan?

arastirip yazdim zaten sana siyasetcilerin nasil orduyu yonettigini gosterdim. ki senin deyimine gore ordu kendi isini siyasetciler kendi isini yapmali :smile:

buyuyunce abisi tekrar bi muhabbet ederiz seninle..

biliyorum bu cevaplar sana yetmez, evet :smile:

su kismina ozellikle ayri bir cevap vermek istedim.. e o zaman neredeydi biliyormusun? dagdaydi.. sagolsun o zamanki cumhurbaskanimiz arayipta 400 tane teroristi o sogukta o kadar yol yurup sarip geri biraktirmasaydi.. belkide biterdi teror he nerden bileceksin.. siyasetciler terorun bitmesini istermi? ceplerine para nerden girecek o zaman??

arastirdim yaziyorum iste.. hala cevap alamadim ben jerma betkar daginda olanlara.. cunku hicbir akla mantiga sigmaz o.. sen git 350 400 tane teroristi bir dagda koseye kistir, sonra bi telefon gelsin birakin gitsinler.. teroru boyle mi bitireceksin..

senin gibi dusunen siyasetciler yuzunden teror bitmiyor ya bu ulkede.. herkes once cebine bakiyor. bana 60 lari 70 leri hic anlatma o zamanin siyasetcilerini de biliyoruz.. proje konusunu biraz daha ac ben proje de sunayim sana..

aktutun karakolunda sehit olan o askerlerin tek sebebi o zamanki cumhurbaskanidir.. sonra birde pismis pismis oraya gidip bu teroristlerin jerma betkardan geldigini ispatlayabilirmisin gibi aptalca bir cumle kullanmistir.

teroristin uzerinde de yaziyor ya zaten nerden geldigi. sagol biz postal yalatmiyoruz postal ayagimizda cok tepemiz atarsa gerekene yalatiyoruz :smile:

hadi selametle er gec anlar bu ulkede neler olup bittigini..

Askerden siyasetçi olmaz diyenler en büyük hakareti Atatürk'e yapıyorlar !!!! Sonuna kadar Osman Paşa'nın arkasında olacağız Türkçü ve Atatürkçü gençler olarak. Bu ülkenin vatansever Türk bir lidere ihtiyacı var. Ne idiği belirsiz ermeni, kürt, arap bozmalarına değil !!! Onların ellerine bırakırsak ülke böyle batmaya devam eder ...

genel_baskanimizdan.jpg

İnsanları inceleyiniz. Kökleri nereden geliyorsa, dalları da oradan fışkıracaktır.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) | Resmi Websitesi

HEPARTV_2.jpg

HeparTV - Hepar TV

Hak ve Eşitlik Partisi / Osman Pamukoğlu | Facebook

OSMAN PAMUKOGLU (OPamukogluHepar) on Twitter

hepar_logo2.jpg

Ben de artık Türkiye’nin yönetiminde söz sahibi olmak istiyorum diyen yurt içi ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarım;

Hak ve Eşitlik Partisi’nin 2’nci Olağan Büyük Kurultayı 16 Ocak 2011’de Ankara’da yapılacak ve bu çalışmada Parti Meclisi’nde görev alacaklar belirlenecektir.

Milletvekili genel seçimleri 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak ve Türkiye genelinde 550 milletvekili seçilecektir. Seçim takvimine göre, partilerin milletvekili aday listelerini Şubat 2011’de Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etmesi zorunludur.

Hak ve Eşitlik Partisi Parti Meclisi'nde görev almak isteyen adaylar ile milletvekili aday adayı olmaya talip olanların, kimlik ve iletişim bilgilerini en geç 25 Aralık 2010 tarihine kadar Genel Merkez’de bulundurmaları gerekmektedir.

Hak da karar da sizindir…

Saygı ve sevgilerimle.

Osman PAMUKOĞLU
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı

Başvurularınızı [email protected] e-posta adresinden de yapabilirsiniz.

Dünya tarihine bakın hemen hemen tüm devletleri Asker kökenlilker kurmuştur tüm milletleri yok olmanın eşiğinden yine askerler kurtarmıştır...

Askerden Siyasetçi olur mu sorusuna cevabım şoyle olur.Atatürk gibi üstün yetenekleri olur.Doğuştan yonetmeye yetenekli olur.Bu şekilde olabilir.

Başkanın hedeflerini ve ilkelerini okudum.Benim düşüncelerimle neredeyse aynıdır.Desteklenmesi gereken bir partidir.

Siz Neyin Tartışmasını yapiyorsunuz Ulu Önder Atatürk Herşeydi Bir Türkiye Kurdu Bizde Onun Kurduğu Bu Devlette Yaşıyoruz Kendisinin Neler Yaptığını Tarih Yazar Siz Neleri Değiştirmk istiyorsunuz.Onun Ne Olduğunu Bütün Türkiye Bilir. Sizin Ne düşündüğünüz önemli değil.

16 Ocak 2011 Cumartesi günü bütün Türkiye'nin gözü Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda olacak. Liderimiz Osman Pamukoğlu yine çok önemli mesajlar verecek. Tüm Türkiye yine nefesini tutacak. Tarihe tanıklık etmek ve ben de oradaydım diyebilmek için bu önemli günü kaçırmayın.

ULAŞIM: Ankara dışındaki illerden kurultayımıza katılmak isteyenler yaşadıkları illerdeki il ve ilçe başkanlıklarımız ile iletişim kurmaları önemle rica olunur. Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) | Resmi Websitesi - İl - İlçe Başkanlıkları - 1

NOT: Hak ve Eşitlik Partisi Parti Meclisi'nde görev almak isteyen adaylar ile milletvekili aday adayı olmaya talip olanların, kimlik ve iletişim bilgilerini en geç 25 Aralık 2010 tarihine kadar Genel Merkez’de bulundurmaları gerekmektedir.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) | Resmi Websitesi - İl - İlçe Başkanlıkları - 1

Pamukoğlu BDP'ye Fena Saydırdı

hepar_htsansursuz.jpg

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Türkiye'de kendisine Kürt siyasetçi olarak tanımlayan kişilerin şoven olduğunu ve demokrasi maskesiyle ülkede Kürt milliyetçiliği yaptıklarını söyledi. PKK bitirilmeden bölgede huzurun sağlanamayacağını söyleyen Pamukoğlu, partisinin 2011 seçimlerinde barajı aşacağını iddia etti.

Osman Pamukoğlu, Habertürk'te gündemi değerlendirdi, "iki dil" önerisine tepki gösterdi. İsim vermeden BDP'li milletvekilleri eleştiren ve bu isimlerin bölge insanını temsil etmediklerini söyleyen Pamukoğlu, PKK bitirilmeden bölgede demokrasinin hakim olamayacağını ifade etti. Pamukoğlu, canlı yayında şunları söyledi:

"Eğer dağdaki yani Kuzey Irak’taki eşkıyayı yok edip, oradaki insanlar kendini iyi hissetsinler bunlar oy falan alamazlar. O bölgede güneş çarığı, çarıkta ayağı sıkıyor. O bölgede eşkıya dağdayken bana kimse demokratlıktan, seçimden bahsetmesin. Asla, yok böyle bir şey. Ben yıllarca oradaydım, üsteğmen olarak daha rütbeliyken de oradaydım. Ben onların içindeyim, kültürlerini kendilerini bilirim. Mezrada ayrı ayrı evler. Silah geliyor ve ensenize dayanıyor. Burada demokrasi falan olmaz. "

"DEMOKRASİ ONLARIN MASKESİ"

Kürt siyasetçilerin, bölgede etnik ayrımcılık yaptığını söyleyen Pamukoğlu, isim vermeden BDP'li milletvekilleri eleştirdi, şovenlikle suçladı. Pamukoğlu şunları ifade etti:

"Onların söyledikleri demokrasi, özgürlük değildir. Doğrudan doğruya yaptıkları etnik bölücülük ve milliyetçilik yapıyorlar. Yani Kürt milliyetçiliği yapıyorlar. Şoven bunlar, demokrasi lafları ise bunların maskesi. Oradaki halkın iki şeye ihtiyacı var: Huzur ve ekmek. O birinci bölüm sağlanamayınca öbür ki ikinci ayakta çalışamıyor. Yolları kesiyorlar, yardımları engelliyorlar. Oranın gelişmelerini istemiyorlar. O bölgedeki halkı korkutarak bölgedeki varlıklarını sürdürüyorlar. Dağdaki eşkıyayı kaldırmadan bu sorunlar çözülemez."

PAMUKOĞLU KİMLERDEN OY ALIYOR?

Pamukoğlu, seçimler için de iddialı konuştu. Partisinin şu anda 3.5 milyon oya sahip olduğunu söyleyen HEPAR lideri, 2011 seçimlerinde bu oy miktarının 4 milyona ulaşacağını iddia etti. İşte Pamukoğlu'nun seçimle ilgili iddialı sözleri:

"Bizim şu andaki oyumuz, 3,5 milyon (yüzde 9-10) civarında. Bizim, 400-500 bin oya ihtiyacımız var. Onu da önümüzdeki altı ay içerisinde alacağız. Partimiz bu noktaya geldi. Bize gelenler CHP, DSP, MHP ve bir dönem AK Parti’ye oy vermiş ama fanatiği olmayan seçmenler. Bize gelen bunlar. Bunların toplamı 862 bin kadın ve erkek. Bu rakamın yüzde 56’sı 30’un altındadır. Bizim asıl dayandığımız kitle gençlik ve kadın. "

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) | Resmi Websitesi - Pamukoğlu BDP'ye Fena Saydırdı

63574_486027113149_298367038149_5657347_7143157_n.jpg

Geri