Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tasoların ucundan bastırıp ters çevirmeye çalışıyorduk galiba öyle hatırılyorum, bide TOTO ydu galiba, futbolcu resimlerinin olduğu küçük kağıtlar vardı...pişti gibi yere tek tek atardın,son rakamı tutarsa yerdekilerin hepsi senin olurdu.......süperdi yaaaaaaaaaaaaaa
ya bunlar tam benim çocukluk yıllarım. o su tabancasını görünce bi acayip oldum :S içine suyu doldurmak bi dertti. küçücük bi delik, suyu yavas yavas akıtıp ya da suya batırıp doldururduk. bi taraftan akarken bi taraftanda bir oynardık (pek sağlam değildi yani).
o tasoların da hepsinden vardı bendeeee. yaa çok çok sağol beni eskilere götürdün...
o tornetlere az mı bindik. yokuş olmazsa sırayla birbirimizi iterdik. süper günlerdi yaaaaaaaaaaa
vay be sabah sabah hiç iyi gelmiyo insanı alıp eskilere götürdü burukluk hissettim helede şu cinali serisi en sevdiğim cinali ve berber fildi teşekkürler paylaşım için.