Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın

Süperler hepsini hatırladım ilkokula gidiyodum vayy be ne güzeldi 90 lar

Tasoların ucundan bastırıp ters çevirmeye çalışıyorduk galiba öyle hatırılyorum, bide TOTO ydu galiba, futbolcu resimlerinin olduğu küçük kağıtlar vardı...pişti gibi yere tek tek atardın,son rakamı tutarsa yerdekilerin hepsi senin olurdu.......süperdi yaaaaaaaaaaaaaa

Çim adam hiç yetiştirmedim. Cartel'den hoşlanmazdım. Fenerbahçe'nin öyle günleri var mıymış. Çok gzel hatıralar.

ya bunlar tam benim çocukluk yıllarım. o su tabancasını görünce bi acayip oldum :S içine suyu doldurmak bi dertti. küçücük bi delik, suyu yavas yavas akıtıp ya da suya batırıp doldururduk. bi taraftan akarken bi taraftanda bir oynardık (pek sağlam değildi yani).
o tasoların da hepsinden vardı bendeeee. yaa çok çok sağol beni eskilere götürdün...
o tornetlere az mı bindik. yokuş olmazsa sırayla birbirimizi iterdik. süper günlerdi yaaaaaaaaaaa

çoçukLugumun her bır anısında wardır bunlar e.saglık o guzel gunlerı hatırlatman ıyı oLdu :(

20q11ld.jpg

Para Verip ALıp iLk ALßüm Hiç Unutamam :-(

Büyüme çocuk büyüme hayat senide harcar.

Söyleyen ne güzel söylemiş valla=)

vay be sabah sabah hiç iyi gelmiyo insanı alıp eskilere götürdü burukluk hissettim helede şu cinali serisi en sevdiğim cinali ve berber fildi:D teşekkürler paylaşım için.

hatırlamammı yaw bi anlıkta olsa zamn tüneline girdim sanki hepsinin bir anısı var zihnimde hatırlattığın için teşekkürler

fenerbahçe yardımı hariç hepsini hatırlıyorum

:clap Aralarından bir kaçı hariç diğerlerini dün gibi hatırlıyorum :clap

Nerden nereye show tv nin simgesi falan :-\

Harika resimler, geçmişe bir yolculuk oldu.Teşekkürler.

Geri