Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın

TasoOoo :)

mahaLLedeki oĞLan ÇoCukLarını yener aşşaaa mahaLLeLere inerdim Çok pis oynardım bee :D

diĞerLerinin de ÇoĞunu haTırLıyorum..ÇoCuk oLmak GüzeLdi..

hey Gidi GünLer = (

Bi çoğunu hatırlıyorum ben :D

bikaç tanesi dısında hepsini hatırlıyorum en cok susam sokagını izlerdim kurabiye canavarı benim adamım dı:) bide alf var tabe simdi biçok kişi alf deyince hemen hatırlayamıyo...

Vay vay vay tasolar,alf,süper baba ne günlerdi bee.. Vallaha her bi resim aldı götürdü beni yıllar

öncesine... Hatırlattığın için çok teşekkür ederim...

hepsini hatırlıorum, abimin bilyelerini isterdim wermezdi ağlardım küçükken :( ablamla birlikte A takımını izlerdik, babama mon ami pastel boya aldırtmıştım ilkokula giderken, susam sokağı wazgeçilmezimdi, ayşegül serisini gazeteler werirdi yazları, yine abimin 1000e yakın misketi wardı gizli gizli alıp oynardım, Alf sabahları werilirdi erkenden kalkıp izlerdim keza woltranda öyle, show tw'nin o'su kırmızı olunca tuttu furitti başlardı ws. ws.

çok mu yaşlıyım ben :(

ne alakası var yaa. bende hatırlıyorum hepsini. sadece biraz olgunlarşık yok ööle yaşlanmak falan töbe töbe =P

hepsini hatırlıorum, abimin bilyelerini isterdim wermezdi ağlardım küçükken :( ablamla birlikte A takımını izlerdik, babama mon ami pastel boya aldırtmıştım ilkokula giderken, susam sokağı wazgeçilmezimdi, ayşegül serisini gazeteler werirdi yazları, yine abimin 1000e yakın misketi wardı gizli gizli alıp oynardım, Alf sabahları werilirdi erkenden kalkıp izlerdim keza woltranda öyle, show tw'nin o'su kırmızı olunca tuttu furitti başlardı ws. ws.

çok mu yaşlıyım ben :(

ne alakası var yaa. bende hatırlıyorum hepsini. seni bilmiyorum ama ben sadece birazcık büyüdüm. yok yaşlanma falan töbe töbe=)

1yi hatırlamadım.2.babamdan kalan bir ateri hala war :) diğerlerinide hatırlıyorum.Konuyu açana teşekkür ederim böyle güzel bir koun açtığı için

büyük bir kısmını hatırlıyorum....

vay be o gunler ne guzeldı taso alabılmek ıçın az para diye ağlamadım nerde o tasolar hepsinide hatırlıyorum allah razı olsun...

hemen hepsini hatırlıyorum saolsın dai

vay be büyümüşüz.geçiyor ömür su gibi :)

Hepsini hatırlıyorum.... Çok mu yaşlandım...... :D

Eline sağlık....

Geri