Hastalarına hakaret eden 'devrimci' doktora soruşturma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olimpiyat' Alıntı:
Osiris "ben asla baş örtüsü taraftarı olmadım" ne demek? bu tip bi inanış ne zamandan beri takım tutar gibi taraftar edinilmiş? işte sizin bu taraftar matığıyla giden bu mantıktaki dar görüşlü insanlar böle ayrımcılık yapmaya başlıyor...
inançlara saygılı olmayı öğrenememiş bir sürü insan var bu Atatürkçülüğede osmanlı geleneğinede islamada hepsine ters insanlık dışıdır
geçen bir gurup insancık çıkıp "cumhuriyeti biz kurduk,cumhuriyet bizim eserimizdir,laiklikte biziz" gibisinden konuşunca verilen cevaba benzer bi cevapta benden
devrimcimisin? sevsinler seni.....

Bıdı bıdı bıt bıt bıt hep aynı terane sen hala benim mantığımı düşüncemi kavrayamadıysan kusura bakma o senin ayıbın.Zahmete giripte daha önce bu konu hakkında neler düşündüğümü beyan ettiğim konuları okursan tam bir fikre sahip olabilirsin.

Ben sadece devrimci değilim.Kemalistim.Kemalizmin ne olduğunu biliyorsan benimde ne düşündüğümü anlarsın bu konuda.İnançlarada saygım var.Ayrıca inançlarda takım tutar gibi tarafgirlik olmaz benim orada bahsettiğim olay tamamen farklı e insan bikere bi-idrak olunca kavraması zor oluyor haliyle.Sana tavsiyem birine cevap vermeden önce ne demek istediğini anlamaya çalışman.anlamadığında 2. hatta 3. kez okuman.

osiris_cemo' Alıntı:
Onu sana sormak lazım.Sapkınlık asıl "Siyasal İslam" safsatasının ardında koşan dini milleti sömürmek için kullanan asıl felsefesi cukka şişirmek olanlara sormak gerek.

Milletin imanını ölçen imanmetre felan mı var elinde forumda boyuna milletin inancına,imanına laf söylüyorsun.Her mevzuyu getirip din eksenine oturtmaya ne meraklısın.Allah ıslah etsin.

Ahirette her kul kendi hatasından sorumlu olacaktır.Sen de.

Bir kere din hakkinda yeterince bilgiye sahip ol da oyle
benim dine olan bakis acim hakkinda yorum yap. Allah'in emirlerini
yerine getirmesen bile kabullenmek Islam dininin en temel basamaklarindandir.
Ayrica sen ne diye ustune aliniyorsun ki mesajlari?
Allahin emirlerine saygi duyan ve destekleyen bir insansin sen?
Nedense konulari alakasiz yerlere cekmeye calisip
rant saglamaya calisman cok komik geliyor. Ben burada ne siyasi bir yorum yaptim
ne de politikayla alakali bir sey yazdim. Yarana basilmis gibi yazmissin, sasirdim..

Dinime kufreden Musluman olsa misali. Burada bas ortusune yapilan
hakaretler ve Allahin emirlerini sanki bir kanunmus gibi degerlendirenlere
bir cevap yazdim. Nasibini aldiysan ne guzel. Ahiret hayatini bana sen mi
ogreteceksin.

"Asil felsefesi cukka sisirmek olanlara sormak gerekir" ise gider onlara sorarsin. Bu
yaptigin yorumla benim yazdigimin ne alakasi var. Genel olarak yaptigim
yorumlara gereksiz yerlerden kopru kurmaya calismissin ama laf kalabaligindan
baska bir sey degil. Beni bazi konulari din eksenine oturtmakla suclamisin
ama kendinde her konuyu siyaset eksenine oturtmakta cok meraklisin.

Ben hayatimdaki her unsuru, yaptigim her seyi, attigim her adimi DIN EKSENINE
oturturum cunku bu benim hayattaki amacim. Bu dunyadaki sinavimiz da
zaten bunu ne kadar iyi yaptigimizdan gecer.

Getir onume bir kimsenin imanini olctugum bir cumle.. Lafinin arkasinda dur!
Allah'in CC emirleri bir Musluman icin tartisilmazdir. Ne bir peygamberim ne de
kimsenin amel defterine not dusen bir melegim. Ama 6 yasindaki cocuk kadar
din bilgisine sahip olan birisi bile bilir ki Musluman bir insan Kuran da yazan
Allah'in CC sozlerini kabullenmek zorundadir. Hem Allah'in emirlerine karsi cikicaksin
hem de Musluman olacaksin. Buradaki sapkinligi anlamak icin ne alim olman
gerekir, ne de bir imanmetreye sahip olman gerekir.

:)
gerizekalının biri çıkıo dioki ben devrimciyim...
tamam topla bütün devrimcileri kellesini vur zaten bizde böle bişe beklioduk...
bakın size kendi düşüncemden bir örnek vereyim:
biri eğer şeriatı tam anlamıyla getirecekse şeriat gelsin... ben bunu gerçekten isterim...
bilmem anlatabildim mi?.. yani adam devrimciyim dedi die bütün devrimcilere laf atan örümcek beyinliler size diyorum... üzerine milli gömleği giyip altına şort giyen birinin ............. olduğu bir ülkede yaşıyoruz...

ishynum846' Alıntı:
Vay be hem Musluman olup hem de Allah'in CC emirlerine KARSI olmak nasil birsey acaba?!!Yoksa siyasi muhalefetteki sapkinlik dine de mi sicradi??!

ishynum siyaset yapmışmısın yapmamışmısın? yapmamışsan siyasi muhalefet sözüyle kimleri hedef aldın öğrenebilirmiyim...

nestor' Alıntı:
ishynum siyaset yapmışmısın yapmamışmısın? yapmamışsan siyasi muhalefet sözüyle kimleri hedef aldın öğrenebilirmiyim...

Aaa kardeşim onlar yapınca siyaset olurmu hiç :D kuştur o kuş.Muhalefet bir çeşit çorbadır o yüzden siyasete girmez.Ama biz yapsak siyaset olur.

osiris_cemo' Alıntı:
Bıdı bıdı bıt bıt bıt hep aynı terane sen hala benim mantığımı düşüncemi kavrayamadıysan kusura bakma o senin ayıbın.Zahmete giripte daha önce bu konu hakkında neler düşündüğümü beyan ettiğim konuları okursan tam bir fikre sahip olabilirsin.

Ben sadece devrimci değilim.Kemalistim.Kemalizmin ne olduğunu biliyorsan benimde ne düşündüğümü anlarsın bu konuda.İnançlarada saygım var.Ayrıca inançlarda takım tutar gibi tarafgirlik olmaz benim orada bahsettiğim olay tamamen farklı e insan bikere bi-idrak olunca kavraması zor oluyor haliyle.Sana tavsiyem birine cevap vermeden önce ne demek istediğini anlamaya çalışman.anlamadığında 2. hatta 3. kez okuman.

kemalizm senin tekelinde değil güzel kardeşim senden başka kemalistlerde var burda meraklanma şükür BENDE KEMALİSTİM ARAMIZDAKİ FARK şükür hem kemalistyim hem hümanistim sen bez parçası kimin kafasında die adam fişileyip ben takanlardan taraftar olmadım derken biz içindekininde kendi inanışları doğrultusunda giynen insan olarak saygı duyuyoruz kulağı küpeli, burnu hızmalı adamada saygımız var örtülü bayan kardeşlerimizede yeterki buna göre ayrımcılık sebebi olmasın BİZ KEMALİZMİ BÖLE ÖĞRENDİK! bu tür ayrımcılığa tarftarlığa sonuna kadarda karşıyım ırkçılıktan farkı yok bunun! ayrıca sevsinler derimciliğinid erken seni kastetmedim ben devrimciyim die örtülü bayanı reddeten şahsiyeti kastettim sen bi 5 kere daha oku yazdığımı...

nestor' Alıntı:
daha dün ülkemizi 28 şubat sürecine giden günlerde fatih caminden çıkan binlerce yobaz değilmiydi senin dediğin gibi taraftar misali sloganlar atıp "şeriat isteriz" diye bağıran siyasete kan bulaştıran kimdi söylemleriyle?o kitleye devrimi kanlımı kansızmı yapalım diyen erbakan hocalar değilmiydi siyasi islamcılara amigoluk yapan...
ayrıca haddini bil elinde mezurayla gezip milletin düşünce kapasitesini ölçmek sana mı kaldı forumda?
ayrıca aç tdk nın sözlüğünüde taraftar kelimesinin neleri karşıladığına bir bak hatta zahmet etme söyliyim ben sana taraftar yandaş demektir aynı fikir aynı düşüncede olan insan topluluklarına verilen addır.burada osirisin taraftar sözüyle ne anlatmak istediğini umarım anlamışsındır nihayetinde ha hala anlamdıysan yapabilcek birşey yoktur zaten...
Bende TÜRBAN'a karşıyım gel banada dar görüşlü de çekinme "memleketin dahili bedbahlarına" karşı olmak onurdur benim için ne de olsa milletin memleketin geleceği ile ilgili konularda sizler kadar "GENİŞ" olamadık varsın dar olalım anlayana hadi bakiim...

Bu vecizeler belki size tanıdık gelir ..... belki biraz daha görüşürünüz "geniş" ler

Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!
Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.

.....

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl;
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet,
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl!
(Mehmet Akif Ersoy))

Milletimiz din ve dil gibi kuvvetli iki fazilete maliktir. Bu faziletleri hiçbir kuvvet, milletimizin kalb ve vicdanından çekip alamamıştır ve alamaz.
(1923 M.Kemal Atatürk)

Cumhuriyet ahlak üstünlüğüne dayanan bir ülküdür;Cumhuriyet erdemdir.
( M.Kemal Atatürk)

Din Ve Ahlak düşmanlığını Cumhuriyetçilik zanneden bu şekilde prim yapmaya çalışan insanları gördükçe üzülüyorum ve şiddetle kınıyorum!

Din,Ahlak,Cumhuriyetçilik,Laiklik ayrılmaz bir bütündür ve bu bütün bizi ayakta tutucaktır...

Bunları Birbirinden ayıran,ben Atatürkçüyüm deyip imanında olan insanlara dil uzatan yada ben Dinciyim deyip Atatürke dil uzatan insanlar Gericiliğin başını çekenlerdir ve bunlara en güzel cevabı bizzat Mehmet Akif Ersoy ve Mustafa Kemal Atatürk gerekli cevabı vermiştir...

Kimse ben Atatürkçüyüm siz dincisiniz gericisiniz die aşık atmaya kalkmasın!
İmanımız ,vatan aşkımız,dinimiz ve dilimiz bir arada bu vatanı korucaktır...

"Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm! (1920 M.Kemal Atatürk)

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=149049

Konuya Fazla YaklaŞmak İstemİyorum ÇÜnkÜ Bİlİrİm Kİ Çamur Atmak Kolaydir
O Doktorunda Yaptiklarini Takdİr Etmİyorum Bİrde Unutmayalim Kİ İŞÇİ Partİsİ De Kendİsİnİ Solcu Olarak Nİtelendİrİr Ama Fisss Bİr Partİdİr

Merak Ederİm

Bİrİ Gİdİp ÜlkÜcÜler Ya Da Dİncİler Aleyhİne Bİr Konu AÇsaydi Bu Konu Ne Kadar Dayanirdi...
Sİyaset Yasak Deyİp Kapatilirdi

Bu Konuda Sİyaset Yok Mu ??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri