osiris_cemo' Alıntı:
Bıdı bıdı bıt bıt bıt hep aynı terane sen hala benim mantığımı düşüncemi kavrayamadıysan kusura bakma o senin ayıbın.Zahmete giripte daha önce bu konu hakkında neler düşündüğümü beyan ettiğim konuları okursan tam bir fikre sahip olabilirsin.
Ben sadece devrimci değilim.Kemalistim.Kemalizmin ne olduğunu biliyorsan benimde ne düşündüğümü anlarsın bu konuda.İnançlarada saygım var.Ayrıca inançlarda takım tutar gibi tarafgirlik olmaz benim orada bahsettiğim olay tamamen farklı e insan bikere bi-idrak olunca kavraması zor oluyor haliyle.Sana tavsiyem birine cevap vermeden önce ne demek istediğini anlamaya çalışman.anlamadığında 2. hatta 3. kez okuman.
kemalizm senin tekelinde değil güzel kardeşim senden başka kemalistlerde var burda meraklanma şükür BENDE KEMALİSTİM ARAMIZDAKİ FARK şükür hem kemalistyim hem hümanistim sen bez parçası kimin kafasında die adam fişileyip ben takanlardan taraftar olmadım derken biz içindekininde kendi inanışları doğrultusunda giynen insan olarak saygı duyuyoruz kulağı küpeli, burnu hızmalı adamada saygımız var örtülü bayan kardeşlerimizede yeterki buna göre ayrımcılık sebebi olmasın BİZ KEMALİZMİ BÖLE ÖĞRENDİK! bu tür ayrımcılığa tarftarlığa sonuna kadarda karşıyım ırkçılıktan farkı yok bunun! ayrıca sevsinler derimciliğinid erken seni kastetmedim ben devrimciyim die örtülü bayanı reddeten şahsiyeti kastettim sen bi 5 kere daha oku yazdığımı...
nestor' Alıntı:
daha dün ülkemizi 28 şubat sürecine giden günlerde fatih caminden çıkan binlerce yobaz değilmiydi senin dediğin gibi taraftar misali sloganlar atıp "şeriat isteriz" diye bağıran siyasete kan bulaştıran kimdi söylemleriyle?o kitleye devrimi kanlımı kansızmı yapalım diyen erbakan hocalar değilmiydi siyasi islamcılara amigoluk yapan...
ayrıca haddini bil elinde mezurayla gezip milletin düşünce kapasitesini ölçmek sana mı kaldı forumda?
ayrıca aç tdk nın sözlüğünüde taraftar kelimesinin neleri karşıladığına bir bak hatta zahmet etme söyliyim ben sana taraftar yandaş demektir aynı fikir aynı düşüncede olan insan topluluklarına verilen addır.burada osirisin taraftar sözüyle ne anlatmak istediğini umarım anlamışsındır nihayetinde ha hala anlamdıysan yapabilcek birşey yoktur zaten...
Bende TÜRBAN'a karşıyım gel banada dar görüşlü de çekinme "memleketin dahili bedbahlarına" karşı olmak onurdur benim için ne de olsa milletin memleketin geleceği ile ilgili konularda sizler kadar "GENİŞ" olamadık varsın dar olalım anlayana hadi bakiim...
Bu vecizeler belki size tanıdık gelir ..... belki biraz daha görüşürünüz "geniş" ler
Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!
Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.
.....
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl;
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet,
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl!
(Mehmet Akif Ersoy))
Milletimiz din ve dil gibi kuvvetli iki fazilete maliktir. Bu faziletleri hiçbir kuvvet, milletimizin kalb ve vicdanından çekip alamamıştır ve alamaz.
(1923 M.Kemal Atatürk)
Cumhuriyet ahlak üstünlüğüne dayanan bir ülküdür;Cumhuriyet erdemdir.
( M.Kemal Atatürk)
Din Ve Ahlak düşmanlığını Cumhuriyetçilik zanneden bu şekilde prim yapmaya çalışan insanları gördükçe üzülüyorum ve şiddetle kınıyorum!
Din,Ahlak,Cumhuriyetçilik,Laiklik ayrılmaz bir bütündür ve bu bütün bizi ayakta tutucaktır...
Bunları Birbirinden ayıran,ben Atatürkçüyüm deyip imanında olan insanlara dil uzatan yada ben Dinciyim deyip Atatürke dil uzatan insanlar Gericiliğin başını çekenlerdir ve bunlara en güzel cevabı bizzat Mehmet Akif Ersoy ve Mustafa Kemal Atatürk gerekli cevabı vermiştir...
Kimse ben Atatürkçüyüm siz dincisiniz gericisiniz die aşık atmaya kalkmasın!
İmanımız ,vatan aşkımız,dinimiz ve dilimiz bir arada bu vatanı korucaktır...
"Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm! (1920 M.Kemal Atatürk)
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=149049