Hastalarına hakaret eden 'devrimci' doktora soruşturma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diyanet isleri baskanligi vatandaslarin rahat rahat soru sorabilmesi icin telefon hatti acti, bundan haberi yoksa gitsin muftuluge sorsun,

hastalar oraya, onu bilgilendirmeye mi geliyor, sifa bulmaya mi?

Türkiye'de Başını Örten MiLyonLarca İnsanın DevLete Ödediği VergiLerLe Maaş ALıyorsun EmbesiL Adam.
Doktor OLmuşsun Ama En ÖnemLisi İnsan OLamamışsın.
Yemişim Senin DoktorLuğunu da DevrimciLiğini de...

bikaç kendini bilmez yüzünden bakıyorum da devrim düşmanlarının hemen ağzının suyu akmış..

o zaman ben de zamanında imam hatip hocası kız öğrencisine kırmızı iç çamaşır hediye etti diye vay Türkiyemin imam hatipleri diye iç çekseydim

nasıl bir zihniyet bunu inkar eder anlamıyorum ama şuan bir vatanım var özgürüm diyebiliyorsanız devrimler sayesinde gençlik...

herkes kendi üzerine düşen görevi yapsa Türkiyenin hali bu olmazdı.

sen doktorsun hastanla hastahanede siyaset sayılan konulardan ne konuşursun. sen muayene ve tedavine bak. sanane annemini ablamın başının örtüsünden. bir de buna devrimcilik demiş, göz altına alınmayı onur saymış.

allper' Alıntı:
bikaç kendini bilmez yüzünden bakıyorum da devrim düşmanlarının hemen ağzının suyu akmış..

o zaman ben de zamanında imam hatip hocası kız öğrencisine kırmızı iç çamaşır hediye etti diye vay Türkiyemin imam hatipleri diye iç çekseydim

nasıl bir zihniyet bunu inkar eder anlamıyorum ama şuan bir vatanım var özgürüm diyebiliyorsanız devrimler sayesinde gençlik...
insanları provake edeceğine aradan çekilsen nasıl olur

allper' Alıntı:

belki bazi daha imani tam anlamamis ender imamlardan böyle seyler sizabilir .. bunlar hemen zaten isten alinmasi lazim ve cezaya carpitilmali ... cogu devrimciler bu doktorun zihniyetini tasiyor .. dine karsi veya antipatik bir duygu tasirlar ..

Aysar' Alıntı:
belki bazi daha imani tam anlamamis ender imamlardan böyle seyler sizabilir ..

insanların dini inancını yorumlama hakkını kendinde nasıl buluyorsun anlamak zor

olayla ilgili olarak
biraz bekleyelim konu ortaya çıkacaktır net olarak
ilk gördüğümüz haberlere balıklama atlamayalım
eğer ki durum anlatıldığı gibiyse doktor efendi halt etmiş
ama
ya olay böyle değilse diye de düşünmeden edemiyorum açıkçası

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
insanların dini inancını yorumlama hakkını kendinde nasıl buluyorsun anlamak zor

fletch dostum eger bu imam bir kiza kirmizi ic camasir hediye ediyorsa ben ne diim ki bundan haric .. bir imam olarak birde ... bir siradan insan degil bu .. bir vatandasta degil .. bu pak olan islam dinini temsil eden bir kisiden bahs ediyoruz .. bak bundan dolayi yukardaki arkadasta baskalarini örnek gösterebiliyor ... ... bilmem anlatabildim mi ..

Aysar' Alıntı:
fletch dostum eger bu imam bir kiza kirmizi ic camasir hediye ediyorsa ben ne diim ki bundan haric .. bir imam olarak birde ... bir siradan insan degil bu .. bir vatandasta degil .. bu pak olan islam dinini temsil eden bir kisiden bahs ediyoruz .. bak bundan dolayi yukardaki arkadas gibi birileri cikipta sonra islami karayabiliyor ... bilmem anlatabildim mi ..

hadi bana islamı karaladığım tek bir satır göster

cok özür dilerim öyle birsey yok

allper' Alıntı:
hadi bana islamı karaladığım tek bir satır göster

kusura bakma özür diliyorum .. bir daha olmamasina dikkat ederim .. hizli okuyup cevap verdigimden olsa gerek ..

Ya ben anlamadım Ne oluyor Adamın Biri Saplantılarını Böyle yumuşatmaya egosunu böyle tatmin etmeye çalışıyor bu belli değil mi?? demekki adamı kimse dinlemiyor hiç kimse kaale almıyor (doktor olmuş ama ) kimse düşüncelerini sallamıyor oda hastalarına bilgiçlik yapmaya ne biliyim saçma olmaması gereken şeyler söylüyor bunun sawunulacak bi yanı yok .....Bunu hangi amaç için yaparsan yap öyle.... Bizde adam saymışız tartışıyoruz.....

Adam değilki...

Vay be hem Musluman olup hem de Allah'in CC emirlerine KARSI olmak nasil birsey acaba?!!Yoksa siyasi muhalefetteki sapkinlik dine de mi sicradi??!

Kimse ben devrimciyim diyerek ona buna sallamaz.
Devrimciyse faaliyetleri ile bunu göstermeli millete saldırarak degil.
Bence bu adamın akli dengesinde bir problem var.
Ama konuşmaları gizli kamera ile kaydetmiş gibi bire bir yazmışlar.
Habere biraz şüphe ile yaklaşmamak elde degil.

1 poşet elmanın içinden çürük elbet çıkar bunu bütün poşet'e mâl edemezsiniz buda çürük işte

ishynum846' Alıntı:
Vay be hem Musluman olup hem de Allah'in CC emirlerine KARSI olmak nasil birsey acaba?!!Yoksa siyasi muhalefetteki sapkinlik dine de mi sicradi??!

Onu sana sormak lazım.Sapkınlık asıl "Siyasal İslam" safsatasının ardında koşan dini milleti sömürmek için kullanan asıl felsefesi cukka şişirmek olanlara sormak gerek.

Milletin imanını ölçen imanmetre felan mı var elinde forumda boyuna milletin inancına,imanına laf söylüyorsun.Her mevzuyu getirip din eksenine oturtmaya ne meraklısın.Allah ıslah etsin.

Ahirette her kul kendi hatasından sorumlu olacaktır.Sen de.

Osiris "ben asla baş örtüsü taraftarı olmadım" ne demek? bu tip bi inanış ne zamandan beri takım tutar gibi taraftar edinilmiş? işte sizin bu taraftar matığıyla giden bu mantıktaki dar görüşlü insanlar böle ayrımcılık yapmaya başlıyor...
inançlara saygılı olmayı öğrenememiş bir sürü insan var bu Atatürkçülüğede osmanlı geleneğinede islamada hepsine ters insanlık dışıdır
geçen bir gurup insancık çıkıp "cumhuriyeti biz kurduk,cumhuriyet bizim eserimizdir,laiklikte biziz" gibisinden konuşunca verilen cevaba benzer bi cevapta benden
devrimcimisin? sevsinler seni.....

Bu insany dewrimcy - üLqücü weyahut türk die yorumLayamıyacaım bn ... bunu yapan ne oLursa oLsn insan oLamas ... !!.. tabiiki haber doğruysa ..!!

bu arada da DewrimciLere saLdırmak we B*k atmak içn hazırda beqLeyen we kendi egoLArını tatmin etmek isteyen ne coq qendini biLmes oLduunu da anLamıs oLduq ..

eer bu haber hastaLArına hakaret eden ' üLkücü ' doktora sorusturma oLsayydı ya haberin kaynaı yaLancı denicekti ..

ya da en büyük ihtimaL

BİR KENDİNİ BİLMES YÜZÜNDEN BÜTÜN ÜLKÜCÜLERİ SUCLAMAK HİÇDE DOĞRU OLMAS DEĞİLMİ MUHTEREM KARDESLERİM !..

deniceqti deiLmi .. yazık size (:)

Not: yazık size derken aLınmak isteyen aLnabiLir (:)

bu haber doğruysa doktorun yaptığını onaylamak mümkün değil,
ama bu haberin doğruluğunu düşünmek lazım,
zaman içinde haberin doğru olup olmadığı belli olur,
eğer haber doğruysa, bir dengesizin yaptığını,
tüm devrimcilere maledilemez,
ve gereken cezayı türk adeleti vereceğine inancım tamdır
saygılarımla

olimpiyat' Alıntı:
Osiris "ben asla baş örtüsü taraftarı olmadım" ne demek? bu tip bi inanış ne zamandan beri takım tutar gibi taraftar edinilmiş? işte sizin bu taraftar matığıyla giden bu mantıktaki dar görüşlü insanlar böle ayrımcılık yapmaya başlıyor...
inançlara saygılı olmayı öğrenememiş bir sürü insan var bu Atatürkçülüğede osmanlı geleneğinede islamada hepsine ters insanlık dışıdır
geçen bir gurup insancık çıkıp "cumhuriyeti biz kurduk,cumhuriyet bizim eserimizdir,laiklikte biziz" gibisinden konuşunca verilen cevaba benzer bi cevapta benden
devrimcimisin? sevsinler seni.....

daha dün ülkemizi 28 şubat sürecine giden günlerde fatih caminden çıkan binlerce yobaz değilmiydi senin dediğin gibi taraftar misali sloganlar atıp "şeriat isteriz" diye bağıran siyasete kan bulaştıran kimdi söylemleriyle?o kitleye devrimi kanlımı kansızmı yapalım diyen erbakan hocalar değilmiydi siyasi islamcılara amigoluk yapan...
ayrıca haddini bil elinde mezurayla gezip milletin düşünce kapasitesini ölçmek sana mı kaldı forumda?
ayrıca aç tdk nın sözlüğünüde taraftar kelimesinin neleri karşıladığına bir bak hatta zahmet etme söyliyim ben sana taraftar yandaş demektir aynı fikir aynı düşüncede olan insan topluluklarına verilen addır.burada osirisin taraftar sözüyle ne anlatmak istediğini umarım anlamışsındır nihayetinde ha hala anlamdıysan yapabilcek birşey yoktur zaten...
Bende TÜRBAN'a karşıyım gel banada dar görüşlü de çekinme "memleketin dahili bedbahlarına" karşı olmak onurdur benim için ne de olsa milletin memleketin geleceği ile ilgili konularda sizler kadar "GENİŞ" olamadık varsın dar olalım anlayana hadi bakiim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri