insanları provake edeceğine aradan çekilsen nasıl olurallper' Alıntı:bikaç kendini bilmez yüzünden bakıyorum da devrim düşmanlarının hemen ağzının suyu akmış..
o zaman ben de zamanında imam hatip hocası kız öğrencisine kırmızı iç çamaşır hediye etti diye vay Türkiyemin imam hatipleri diye iç çekseydim
nasıl bir zihniyet bunu inkar eder anlamıyorum ama şuan bir vatanım var özgürüm diyebiliyorsanız devrimler sayesinde gençlik...
allper' Alıntı:bikaç kendini bilmez yüzünden bakıyorum da devrim düşmanlarının hemen ağzının suyu akmış..
o zaman ben de zamanında imam hatip hocası kız öğrencisine kırmızı iç çamaşır hediye etti diye vay Türkiyemin imam hatipleri diye iç çekseydim
nasıl bir zihniyet bunu inkar eder anlamıyorum ama şuan bir vatanım var özgürüm diyebiliyorsanız devrimler sayesinde gençlik...
Aysar' Alıntı:belki bazi daha imani tam anlamamis ender imamlardan böyle seyler sizabilir ..
Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:insanların dini inancını yorumlama hakkını kendinde nasıl buluyorsun anlamak zor
Aysar' Alıntı:fletch dostum eger bu imam bir kiza kirmizi ic camasir hediye ediyorsa ben ne diim ki bundan haric .. bir imam olarak birde ... bir siradan insan degil bu .. bir vatandasta degil .. bu pak olan islam dinini temsil eden bir kisiden bahs ediyoruz .. bak bundan dolayi yukardaki arkadas gibi birileri cikipta sonra islami karayabiliyor ... bilmem anlatabildim mi ..
allper' Alıntı:hadi bana islamı karaladığım tek bir satır göster
ishynum846' Alıntı:Vay be hem Musluman olup hem de Allah'in CC emirlerine KARSI olmak nasil birsey acaba?!!Yoksa siyasi muhalefetteki sapkinlik dine de mi sicradi??!
olimpiyat' Alıntı:Osiris "ben asla baş örtüsü taraftarı olmadım" ne demek? bu tip bi inanış ne zamandan beri takım tutar gibi taraftar edinilmiş? işte sizin bu taraftar matığıyla giden bu mantıktaki dar görüşlü insanlar böle ayrımcılık yapmaya başlıyor...
inançlara saygılı olmayı öğrenememiş bir sürü insan var bu Atatürkçülüğede osmanlı geleneğinede islamada hepsine ters insanlık dışıdır
geçen bir gurup insancık çıkıp "cumhuriyeti biz kurduk,cumhuriyet bizim eserimizdir,laiklikte biziz" gibisinden konuşunca verilen cevaba benzer bi cevapta benden
devrimcimisin? sevsinler seni.....