Harmonica (Mızıka) Teknikleri...

paylaşım için çok teşekkürler abi.bendekinde 24 delik var swan diye bir marka nedir nasıldır

Selam bende HOHNER Silver Star (A) La Major Diatonic bir mızıka var ve çalmaktan çok hoşlanıyorum hatta My Lady D`Arbanville şarkısının mızıka notalarını da buldum ama tek sorun La Major olduğu için nota sırasını bilmiyorum. Dostum bu konuda bana yardımcı olursan çok sevinirim. elinde başlangıç için pratik yapabileceğim şarkı yada şarkı notaları varmı?

Walla araştırdım ama bulamadım :) ama bakınmaya deva edeceğim. bulursan sende paylaşırmısın bilgilenelim..

Rock Ve Blues Dediğiniz Mızıka Sadece Rock Parça Ve Hızlı Parçalarımı Çalar? En Rahat Hangi Tür Parçalar Çalınır Mızıkada ? Rock'mı Yoksa Klasik Müzikler Ve Türkülermi. Rock Ve Blues İçin Yeni Başlıyan Bir Kişi İçin Hangi Markayı Önerirsiniz ? Vede Klasik Müzik İçin Hangi Markayı Önerirsiniz... Şimdiden Teşekkürler.

Blues çalmak istiyosan Alman markası var "Hohner". Bence fiyat olarak güzel. Diatonic Harmonica. Zaten rock veya blues çalmak istiyorsan diatonic alman gerek. Chromaticler biraz çalması diğerine göre karışık ve zordur. Çünkü genelinde pompa vardır. Ve pompa ses farklılıkları yaratır. Ve seni daha çok uğraştırır. Chromatic için "Swan" diyebilirim sana çok iyi bir ürün değildir ama işini görür. Bende var azda olsa beni tatmin ediyor.

Geri