Hani analar ağlamayacaktı?

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Hani analar ağlamayacaktı?

Samsun’daki yumruk olayından sonra “Bizim tepkimiz CHP’nin Van’daki saldırıya tepkisi gibi olmaz” demişlerdi, arkasından Samsun’da iki polis teröristler tarafından şehit edildi. Birkaç gün sonra Hakkari’de PKK teröristleriyle saldırıda 2 askerimiz daha şehit oldu. Son olarak Cuma gecesi Tunceli’de Sarıyayla Jandarma Karakolu’na kalabalık bir terörist grubunun saldırısında 4 şehit verdik, 2’si ağır 7 yaralı var.

Gün geçmiyor ki terör örgütünün askerî araçlara saldırmasıyla, mayın döşemesiyle arka arkaya şehitler vermeyelim.

Öte yanda ses sanatçılarıyla, tiyatro-sinema sanatçılarıyla, edebiyatçılarla çaylı “açılım partileri” düzenleniyor, sanki çözümü sanatçılar bulacakmış gibi gösterişli sohbetler yapılıyor.

3 şehit daha, 1 sohbet daha...

2 şehit daha, 1 çay partisi daha...

Bu gidişle yakında mutlaka çözümü bulurlar ve artık analar ağlamaz!!

Terörün bulunduğu hangi ülkede bugüne kadar teröre böyle çözüm arandığı görülmüştür. Gerçekten varsa açıklasınlar, nerede görüldü?

Ülkenin gencecik evlatları kundakta bebeklerini, arkalarında gözyaşları hayat boyu dinmeyecek analarını, babalarını, kardeşlerini bırakarak, hayatlarının ilkbaharında kahpe kurşunlarla yaşamlarını yitiriyorlar.

Öte yanda, kendi çocukları refah içinde, dizinin dibinde yaşayan, bir ihtişamlı davetten, seyahatten diğerine koşanlar acil önlem peşinde filan değil.

Onlar için varsa yoksa; elde kalan son özgürlük kırıntılarıyla kendini avutanlara, hâlâ “bugünkü şartların devam edeceği” gafletine düşenlere de yakında gerçeği gösterecek Anayasa değişikliklerini “ne pahasına olursa olsun” bitirmek...

Hani PKK liderlerinden Karayılan’a bile bakan gönderilip “açılım” konuşulmuştu? Hani ABD uyduyla bize saldırıları önceden haber verecek, işbirliği yapacaktı? Hani karanlıkta görebilecek kızıl ötesi dürbünler verilecekti karakollara? Hani karakollar daha iyi korunacaktı?

HAYDİ LAĞVEDİN!

Bir önceki karakol saldırısından bu yana hangi yeni imkânlar sağlandı? Neden yine yardım “aradan bir uzun ve çatışmalı gece geçtikten sonra” ulaşıyor?

Ve tabii öte yanda hayatını terör mücadelesine adamış, bir karakoldan diğerine koşarak yokluk içinde mücadele etmiş komutanları “darbeci, terörist” muamelesi gören, cezaevlerinde süründürülen, morali sıfırlanmış bir orduyla (onlar aksini söyleyip dik duruşlarını bozmasalar da) ne kadar terör mücadelesi yapılabileceği meselesi var.

Kim olduğu, ne olduğu belirsiz, vaat karşılığı, para karşılığı ifade değiştirdiği ortada olan sözüm ona gizli tanık, ihbarcı ifadeleriyle orgenerallerinin, komutanlarının hapse tıkıldığı, görevini yapamaması için her şartın bulunduğu bir ordu terör mücadelesini eskisi gibi yapabilir mi?

Geçen akşam yine iktidara göbeğinden bağlı biri TV’de bir öğrencinin sorusuna karşılık; sanki iddialarla ilgili kesinleşmiş mahkeme kararı varmış gibi, daha önce de söylediğini tekrarlıyor “Elbette ordunun lağvedilmesini istiyorum. Darbe plânlamaktan başka bir şey düşünmeyen ordu lağvedilmeli” diyordu.

Ama işte terör saldırıları arttı, orduya ihtiyaç doğdu yine... Haydi lağvedilsin de onların yerine oturdukları köşelerden orduya hakaret yağdıran bu beyler gitsin sınıra, operasyona (onu da istemez bunlar, operasyon masum teröristlere (!) zarar veriyordur).

Aylardır, yıllardır TSK ile düşmanlaşılıp boğuşulacağına oturup “terörün nasıl önleneceğine dair” taktikler, yöntemler geliştirilseydi belki o zaman analar, babalar ağlamazdı.

Şimdi ağlıyorlar, hem de feryat figan yeri göğü inleterek! Bakalım ne zamana kadar?

Ruhat Mengi

Adam sadece Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı ve özel bir gücü yok.
Nasıl Efendimiz(sav) yanındakiler şehid olduysa olmama gibi garantiler yoksa tabiri caizse Allah'tan başka kimse kimseye hayat garantisi veremez beklemeyin...
Allah yanına şehid alıyor üzülmeyin gurur duyun keşke bende şehid olsam.
Doğudaki tabirle bir oğlum olsun bir tane daha veririm.
Ama bu olaylar bir zamana kadar gidecek benim anladığım Türkiyenin yükselişiyle paralel gidiyor şu an...

Ruhat Mengi mengi ve yandaşları ve yalakaları gidin kumda oynayın
laf cambazlığınızı anca yandaşlarınız yer

analar anlamasın diyen biziz
ağlasında bize ekmek çıksın diyen sizsiniz

Birincisi milli birlik ve kardeşlik süreci hala devam ediyor...İkincisi süreci baltalamak isteyenler elinden geleni ardına koymuyor..Ve üçüncüsü bu süreci baltalayanlar sayesinde bazıları(ruhat mengi vb.) kendi fikrinde olan partilere aklınca pay çıkartıyor.

Eğer analar ağlamasın diyorsanız bırakında bir an önce bu proje gerçekleşsin.Her safhada önümüze bir taş atmaya veya bir çukur kaymaya çalışmayın.

NEYİN SAVAŞI VERİLİYOR YILLARDIR NE YAPMAYA ÇALIŞILIYOR BÖYLE AÇILIMLA OLACAK İŞ DEĞİL BU

BAK BEN SAMSUN'LUYUM SAMSUN'DAN BU ÜÇÜNCÜ ŞEHİT BİLEREK YAPILIYOR BUNLAR ...

KARAKOLDA BEKLEYEREK BU İŞ ÇÖZÜLMEZ SAVAŞACAKSIN BAK BAKALIM KÖKÜ KAZINMIYORMU ?

TÜRKİYE DEVLETİNİN 3 5 ÇAPULCUYA GÜCÜ YETMİYORMU ZANNEDİYORSUNUZ

BU İŞİ BİTİRMEK İSTEMİYORLAR YOK AÇILIMMIŞ YOK BAŞKA BİŞİ

BENİM ASKERİM BENİM DEVLETİM BUNU YAPACAK EN BÜYÜK GÜÇDEDİR

ENGELLEYEN OLMAZSA TABİ ...

şu an o kadar lanet okuyorum ki bana bile fırsat verseler gerçekten seve seve çarpışırım ...

TÜRKİYE DEVLETİ OKADAR BÜYÜKTÜRTÜR Kİ BU OYUNLARINDA ÜSTESİNDEN GELECEKTİR ..

BEN NEDEN APTAL BİR "LAZ" IM??
Benim Ülkemde Benim Askerime Kurşun sıkılıyor ve Ben buna sesimi çıkarmıyorsam,
Kurşun Sıkanlara güllerle karşılık verip birde onları affediyorsam,
halen Her Türk Vatandaşı gibi vergimi verip Devletime Karşı Gelmiyorsam,
Sayaç okumaya gelen tedaş görevlisini satırla kovalamıyorsam,
Türkiye de Türk dilini konuşup Türk gibi hareket ediyor ve bayrağı yakan hainle aynı apartmanda oturuyorsam.

sonsuza kadar .....meye mahkumum ve

KUSURA BAKMAYIN AMA diğer koyun soydaşlarım gibi BENde ÇOK APTAL BİR "LAZ" IM:angry:

NEYİN SAVAŞI VERİLİYOR YILLARDIR NE YAPMAYA ÇALIŞILIYOR BÖYLE AÇILIMLA OLACAK İŞ DEĞİL BU

BAK BEN SAMSUN'LUYUM SAMSUN'DAN BU ÜÇÜNCÜ ŞEHİT BİLEREK YAPILIYOR BUNLAR ...

KARAKOLDA BEKLEYEREK BU İŞ ÇÖZÜLMEZ SAVAŞACAKSIN BAK BAKALIM KÖKÜ KAZINMIYORMU ?

TÜRKİYE DEVLETİNİN 3 5 ÇAPULCUYA GÜCÜ YETMİYORMU ZANNEDİYORSUNUZ

BU İŞİ BİTİRMEK İSTEMİYORLAR YOK AÇILIMMIŞ YOK BAŞKA BİŞİ

BENİM ASKERİM BENİM DEVLETİM BUNU YAPACAK EN BÜYÜK GÜÇDEDİR

ENGELLEYEN OLMAZSA TABİ ...

şu an o kadar lanet okuyorum ki bana bile fırsat verseler gerçekten seve seve çarpışırım ...

TÜRKİYE DEVLETİ OKADAR BÜYÜKTÜRTÜR Kİ BU OYUNLARINDA ÜSTESİNDEN GELECEKTİR ..

Sen nerde yaşıyosun?.:):):):)

Sen TÜrkiyenin 30 yıldır terörle mücadele ettiğini ve bu 30 yılda teröre 300 milyardolar harcadığını biliyor musun?

30 yıldır şehit veriyoruz üstüne bide para harcıyoruz...Senin kökünü kazımak dediğin şey Türkiye'nin kökünün kazınması gibi birşey...Bunu da hiç bir türk vatandaşın istemeyeceğini temenni ediyorum...

Sen nerde yaşıyosun?.:):):):)

Sen TÜrkiyenin 30 yıldır terörle mücadele ettiğini ve bu 30 yılda teröre 300 milyardolar harcadığını biliyor musun?

30 yıldır şehit veriyoruz üstüne bide para harcıyoruz...Senin kökünü kazımak dediğin şey Türkiye'nin kökünün kazınması gibi birşey...Bunu da hiç bir türk vatandaşın istemeyeceğini temenni ediyorum...

BEN BİREBİR TERÖRİSRLERLE ÇARPIŞMIŞ BİR İNSANIM ....BUNLARI TABİ Kİ BİLİYORUM AMA BİLİNMEYEN GERÇEKLER ÇOK ...

ÜÇ BEŞ BİN ÇAPULCU BUNLAR

BUNU BİTİRMEK İSTEMEYEN ÇIKARCILARIN İŞİNE GELMEZ TABİKİ ...

ASIL BENİM İSTEDİKLERİMİ İSTEMEYENİN TÜRK VATANDAŞI OLDUĞUNDAN ŞÜPHE EDERİM ...

ateş düştüğü yeri yakar .....

BEN BİREBİR TERÖRİSRLERLE ÇARPIŞMIŞ BİR İNSANIM ....BUNLARI TABİ Kİ BİLİYORUM AMA BİLİNMEYEN GERÇEKLER ÇOK ...

ÜÇ BEŞ BİN ÇAPULCU BUNLAR

BUNU BİTİRMEK İSTEMEYEN ÇIKARCILARIN İŞİNE GELMEZ TABİKİ ...

ASIL BENİM İSTEDİKLERİMİ İSTEMEYENİN TÜRK VATANDAŞI OLDUĞUNDAN ŞÜPHE EDERİM ...

ateş düştüğü yeri yakar .....

SEn açılımdan ümitsizsin ama bu terörrü açılım bitirecek ve buna inş hep birlikte şahit olacağız.

SEn açılımdan ümitsizsin ama bu terörrü açılım bitirecek ve buna inş hep birlikte şahit olacağız.

Ben terörist Açılıma en başından beri karşıyım .
Türkiye Cumhuriyeti Devletinde , hiçbir Etnik gruba Ayrıcalık yapılamaz !

AÇILIM = SAÇMALIK !

Terör açılıma HAYIR !
Teröristlerin Haburdan Girişine HAYIR !

Hepsinin kafasına SIKILMASINA EVET !

Ben terörist Açılıma en başından beri karşıyım .
Türkiye Cumhuriyeti Devletinde , hiçbir Etnik gruba Ayrıcalık yapılamaz !

AÇILIM = SAÇMALIK !

Terör açılıma HAYIR !
Teröristlerin Haburdan Girişine HAYIR !

Hepsinin kafasına SIKILMASINA EVET !

Bu faşist yaklaşımı bırakmalısın..Kafalarına sıkmak bitseydi terör bende isterdim öyle yapalım ama hayır kafaya sıkmakla olmuyor bu işler..Olsaydı zaten terör 30 yıl sürmezdi...

Şşşşşştttt.....açılıyoruz susun....Nerde boğulcaz onu Allah biliyor ama fazla uzak görünmüyor....

Açılalım açılalım....

Durmak yokkkk, açılmaya devam!!!!

Şehitler mi?O da ne ?

Kelle demişti ya haşmetbaab.....

Anaların ağlamasından hoşnut olan asıl teröristler
rahatsız oluyor baştan beri açılım sürecine. Bu bir süreçtir.
Süreç devam ederken anaların ağlaması muhtemeldir.
Özellikle anayasa değişim sürecine denk gelmesi
ile bu iki sürece darbe vurmak istendikçe daha fazla
şehit haberleri yüreklerimizi elbet dağlayacaktır.
Bundan dolayı ki birlik olarak artık bu ayrımcılığa
son nokta konması gerekiyor. Yoksa onun bunun kışkırtması
ile neler düzelecek? Askere kuzey Irak'a girme izni
verildi ve ne oldu? Sonuç aynı.. Sanki açılım yapıldı da
şehitler arttı gibi bir yoruma ulaşmak bu süreci
baltalamaya çalışanların acizliğidir. Ruhat'ın yaptığı
programlar ele aldığı konuklar ile zaten Ergenekon'un
ekmeğine yağ sürmektedir. Yılmaz'ın yumruk ile ortaya
koyduğu isminin ırkçılık olduğu mantığa destek
verdikçe daha çok analar ağlar. Yıllardır bir tek
açılım yapılmadı ve nereye varıldı? Elde var binlerce
şehit. Neyin peşindesiniz belli değil. Şehit aileleri
bile ETÖ şerefsizlerine karşı çıkıp açılımın sonuçlanmasını
ve anaların ağlamasına son verilmesine isterken satılmış
medyanın ortaya koyduğu saçmalıklar ile bakıyorum da
ırkçılık damarlarınız kabarmış.

analar ağlamasın derken
sanırım kastedilen terorist anaları....

artık asker müdahale etmesin hiç bir şey yapmasın olduğu yerde beklesin , hedef olarak dursun
böylece terorist anaları ağlamasın

Her lafa verilecek bir cevabım vardır aslında... Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye!

Bu faşist yaklaşımı bırakmalısın..Kafalarına sıkmak bitseydi terör bende isterdim öyle yapalım ama hayır kafaya sıkmakla olmuyor bu işler..Olsaydı zaten terör 30 yıl sürmezdi...

her lafa verilecek cevabini goruyoruz..bide bir ata sozu uydurmussun orada... cevap verdigin kisi sana adamligin kralini yapmis.. efendi gibi yorumunu yapmis... sende bir adamlik gosterde saygisiz olma..!!! once bir aynaya bakacaksin sonra ise karsindakine bakacaksin... kendinde olmayan birseyi baskasina mal etmeyeceksin...

30 yilda istense bu olay biterdi... terorist falan kalmazdi... yapilacak tek sey kuzey iraga tamamen girip mermi manyagi yapacaksin... bak ozaman teror kaliyormu... ama iktidar gibi satilik insanlar hep teror olmasini istiyorlar... neden ? acilimla goz boyayip oy kazanmak icin... oy neden lazim ? ulkeyi daha cok bolmek icin... daha cok soymak icin... bugun star tv de cok guzel bir program vardi... anayasayi bu olaylari tartistilar... adamlar okadar guzel acikladilar ki herseyi... inan bana izlesen tayyipin neyi ne amacla yaptigini sen bile anlardin....

BUNLARI KAZIMAK İÇİN İYİ BİR ORDU LAZIM GELİR ...
ORDU VATANSEVERSE ORDUDUR ....
ORDU MİLLİYETÇİ İSE ORDUDUR ...
BU GÜN PKK NIN BI KOLU ERGENEKONUN 2 KOLU ORDUDAN ÇIKIYORSA , KUSURA BAKMAYIN O ORDU İLE 2 ÇAPULCUYADA GÜÇ YETMEZ .....
DEVLET TEK BAŞINA BIRAKILDI ........ EVET ASKERİ ANLAMDA DEVLET TEK BAŞINA BIRAKILDI .....
İhraç edilen bir yüzbaşının direk ağzından : PKK TÜRKİYENİN ŞU AN SAHİP OLDUĞU ORDU KADROSU İLE HORDLAR YİNE TEMİZLENEMEZ , ŞU ANKİ PKK YI TEMİZLEYECEK TEK UNSUR İMANLI ASKERLERİMİZ OLACAKTIR ..... Bu gün inançlı askerler ordudan ihraç edildiğine göre bu ordu bu zihniyettte olduğu sürece daha çok analar ağlacak ....

Adam sadece Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı ve özel bir gücü yok.
Nasıl Efendimiz(sav) yanındakiler şehid olduysa olmama gibi garantiler yoksa tabiri caizse Allah'tan başka kimse kimseye hayat garantisi veremez beklemeyin...
Allah yanına şehid alıyor üzülmeyin gurur duyun keşke bende şehid olsam.
Doğudaki tabirle bir oğlum olsun bir tane daha veririm.
Ama bu olaylar bir zamana kadar gidecek benim anladığım Türkiyenin yükselişiyle paralel gidiyor şu an...

sen ne diyorsun yahu??

Madem bekliyordun neden önlem almadın paşam?..

MADEM BEKLİYORDUN NEDEN ÖNLEM ALMADIN PAŞAM?..

BAŞBUĞ'A CAN ALICI 5 SORU:

1- Anayasa reformunu önlemek için kaos yaratma amacıyla belirli yerlerde saldırı yapılacağı gazetelerde yazıldı. Niye Giresun, Tunceli ve Lice’de önlem almadınız?

2- Tunceli’de saldırı ihbarı varken alarm verdiniz mi? Karakollar hazırlık yaptımı?

3- Niye baskına uğrayan karakola yardım 12 saat sonra ulaştı? Neyi beklediniz?

4- Yağmur sebebiyle yardım gitmedi dediniz. Tunceli’yi Bodrum mu sandınız siz?

5- Yılın büyük bir kısmının yağmurlu, karlı fırtınalı geçtiği bölgedeki karakollarımız Allah’a mı emanet? Onları korumak için her önlemi almak göreviniz değil mi?

Önce Bu Sorulara Cevap Ver!!! | Aktif Haber

Analarının ağlamaması için birilerinin görevlerini iyi yapması gerekir.askerliği bırakıpta siyasetle uğraşırsan darbecilik peşinde koşarsan ,günler öncesinden Tuncelide saldırı olacağı gazetelerde bile yazılmışken gerekli önelmleri almayıp "biz zaten bekliyorduk" dersen ve beklediğin saldırıda onlarca şehid veririrsen tabiki analar da ağlar babalarda ağlar

analar ağlamasın derken
sanırım kastedilen terorist anaları....

artık asker müdahale etmesin hiç bir şey yapmasın olduğu yerde beklesin , hedef olarak dursun
böylece terorist anaları ağlamasın

katılmamak elde değil bu adam zamanında tetörislere şehit

askerede kelle demişti

Şşşşşştttt.....açılıyoruz susun....Nerde boğulcaz onu Allah biliyor ama fazla uzak görünmüyor....

Açılalım açılalım....

Durmak yokkkk, açılmaya devam!!!!

Şehitler mi?O da ne ?

Kelle demişti ya haşmetbaab.....

açılımın tam ortasınsa 30 ağustos zafer bayramında bile 4 şehit verirken bunlar açılım denen zırvaya devam ettiler.

Orduya güvenmiyom bedelli askerlik istiyorum.

Bu yaşımıza kadar okuduk ettik onca eziyeti zahmeti bir ihmal uğruna ziyan ediceğimizi sanıyorsa yanılıyor Başbuğ.

Tahmin etmekle işler çözülmez cahil edebiyatından başka bişey yapmıyor bu paşa bence hemen istifayı verip çekilmeli böyle rezalet olmaz.

Geri