hangi okuldasınız hangi okulda olmak isterdnz

Benim HayaLim Hep Odtü Gıda MühendisLiğiydi Ama Şimdi Marmara EczacıLık Son Sınıftayım. AkLımda Bir Sürü Proje Vardı Ama Öss Hepsini YerLe Bir Etti. :vur

erciyes tıptayım

ODTÜ bilgisayar da okumak isterdim

selçuk okul önc öğrt. deyim istanbul ünv uluslararası ilş okumayı isterdim

Karedeniz Teknik Üniversitesi. Bilgisayar Öğretmenliği 1-2-3. sınıf :)

Bahçeşehir Üniversite'sndeyim.. İstedigim yerdeyim... // İngilizce Hazırlık okuyorum ;)

İst. üni biyomedikal tek. okul cok güzelde dersler cok zor bu bolumu yazıcaklara tavsiyem sakın yazmayın.burdan cevo'ya sevgilerimi gonderiorm

es-es eskişehir anadolu üniversitesindeyim iktisat fakültesi böle güzel bi yer var mı ya ancak bilgisayar mühendisliği okumayı çok isterdim

Marmara üni. Almanca isletme enformatigi okuyorum, isletmenin is kimsi ve ea dan cikip bilgisayar mühendisliginin bütüün derslerini almak demek bu bölüm ve okuyan bile hala enformatik kisminin anlamini manasini bulamiyor, güzel dediler girdik, hayirlisi, memnunum ama, bilg mühendisligi hic fena olmazdi

Gaziantep Üni. Makine Mühendisliğindeyim ama
Ege Üni. Makine Müh.'ü çok istedim ama şans olmadı :S

OXFORD üniversitesinde okumak istiyordum kısmet olmadı :) :)

bahçeşehir üniversitesindeyim elektrik-elektronik okuyorum.başka bi bölümde değilde sağlam bi devlet okulunda okumayı isterdim...

hacettepedeyim çok da mutluyum aynı zamanda da odtuden de ders alıyorum kafam rahat ama burda olmasaydın nerde olurdun dersen ytü görsel yada marmara end tas olurdu sanırım ama seviyorum beytepeyi güzel yer

Cumhuriyet Üniversitesi Makine Mühendisliği okuyorum. KATÜ İnşaat müh. okumak isterdim.

oldum olası üniversite seçemiyorum :s
ama bölüm olarak adam gibi fizk okumak isterdim ...
ormanda bile okurum :D

Balıkesirde bilgisayar öğretmenliği okuyom koca okuldaki tüm öğrenciler ve öğretmenler pc kullanmaktan herhangi bi sorunun neden kaynaklandığını bulmaktan bile aciz:(
Adam gibi öğretseler fiziği bende ormanda bile okurum ama fizikte ekmek yok diye tercih ettirmediler:sneaky2:

aksaray ünv si kurtulduk zamanında iyi oldu :D

Geri