HaNgi MeTaL Müzİk TürünÜ DiNleRsiniZ ?

Hangi Metal Müzik Türünü Dinlersiniz ???

• Kullanılan toplam oy
    143
death le black hariç dinnerm... fav: nightwish, lacuna:sigara:

daha çok gothic ve death olmak üzere her tür dinlerim :D

blackkkkkk sodom dimmu bende yapacam black desteklerinizi beklerim ama her zaman kalbimde kurt cobain yatar sonsuz saygı duyuyorum adama

Aslında benim dinlediğim tarz black sayılır ama biraz daha farklı mesela etnik folk metal diyebiliriz...

metal olsunda ne olursa olsun her türlüsünü dinlerim ama hardcore ve nu nun yeri ayrıdır her zaman mesela chimaira-hatebreed-coal chamber-soulfly veeeeeee DEVİL DRİVER :D

trash ten şaşmam. şaşana da ŞAŞARIM ehehehe

valal o anki ruh halime bağlı ama genelde poıwer metal dinlerim ıced earth , blind guardian , gamma ray, helloween, kamelot .. black metal olarak da behemoth,dark funeral, mayhem ,burzum, black olduğu tartışılır ama bu grupların cradle of filth rotting christ ve dimmu borgir iyidir. dark tranquillity de güzel grup . yani nu - metal den hariç her metal türü kabulumdur hepsinin ayrı bi tadı var diye düşünüyorum

bodom ve dark tranquility favorim. in flamesi de uzaktan seviyorum ama dinlemedim şu ana kadar bulduktan sonra dinleyeceğim ama temeli olan bi gruba benziyor. onun dışında arada sıkıldığımda judas, metallicanın eskilerini dinlerim. :D gerisini pek sevmiyorum yani bana hitap etmiyor daha doğrusu.

ve şunu da söylemeliyim ki bence nu metalden sayılmamalı. o çok ayrı bir tür. yani o metal olduğu kadar rap de olur techno da olur. o daha arada bir tür ve bence sırf gitar bateri baskın duyuluyor diye onun adı metal olmamalı. metal ondan çok farklı bir şey bence.

HRM' Alıntı:
bodom ve dark tranquility favorim. in flamesi de uzaktan seviyorum ama dinlemedim şu ana kadar bulduktan sonra dinleyeceğim ama temeli olan bi gruba benziyor. onun dışında arada sıkıldığımda judas, metallicanın eskilerini dinlerim. :D gerisini pek sevmiyorum yani bana hitap etmiyor daha doğrusu.

ve şunu da söylemeliyim ki bence nu metalden sayılmamalı. o çok ayrı bir tür. yani o metal olduğu kadar rap de olur techno da olur. o daha arada bir tür ve bence sırf gitar bateri baskın duyuluyor diye onun adı metal olmamalı. metal ondan çok farklı bir şey bence.

salla gitsin nu metali ya..:eek:ut: boş iş.. in flames dediğin gibi temeli olan bi grup..ve temeli şu andan çok daha güzel :goz:

Kesinlike Amon Amarth'ın Üstüne grup tanımam.

nu-hardcore metal slipknot, korn faln yani:)

Black,death,viking metal...
live for this!

Long live BLACKMETAL!

heavy, gotic. metallica, iron maiden, iced earth, nightwish. nevarsa eskilerde var:cool:

black - gothic - trash

cradle of filth - children of bodom - slayer - vs..

Numetal gothic metal heavy Metal....
En cok Metallica, Evanacence, Drowning Pool, Pentegram, Limp Bizkit....

Geri