HaNgi MeTaL Müzİk TürünÜ DiNleRsiniZ ?

Hangi Metal Müzik Türünü Dinlersiniz ???

• Kullanılan toplam oy
    143
Grindcore ve Death( melodik ve vikink olanı tavsiyem) Ayrıca Pure Black :) Türkish scenelereden cenotapth adamımdır batuhan cok samimi bir dostum ayrıca six feet under,cannibal corpse gercekten death de Mezar tasları Ayrıca Tarzım dısında Epica(bayılıorm), Draconian, Darzamat, Ajattara, Astarte, Bloodflowerz, Slipknot Dinlerim

Ayrıca Nu Metal ve HardCore Hala Metal Tarzlarından mı Sayılıyormuş? Cok İlginc biz O Tarzları Eminem Gencliğine Bağışladığımızı Sanıyorduk :D

COF (Cradle Of Filth) Hakkında Gercekleri Anlatan Bir Yazı Yazıcam İnşallah Okursunuz :)

:) yaw ben şimdi metal dinlemem ama Fade To Black var bi tane bide öyle slowmuş gibi olanları dinliyom..!

Onlar hangi gruba giriyo bilmiyom :)

Heavy Fade To Black Metallica
Slow Dediklerinde Tahminimce Gothic Ten Bahsediosun :)

Trash ten vazgeçmem aga. hoş bu sıralar dinnemiyomda. körpeykene :D değişmezdim hiçbirşeye:sigara:

trash metalden şaşılır mı bea....en sevdiğim grublarsa GNR ve Metallicabi de Slayer

slipknot-soulfly-killswitch engage-CHİMAİRA-machine head-devil driver-

hard metal gibisi yok...slipknot dinleyin gercek grubu tanıyın...

Bafone' Alıntı:

Ayrıca Nu Metal ve HardCore Hala Metal Tarzlarından mı Sayılıyormuş? Cok İlginc biz O Tarzları Eminem Gencliğine Bağışladığımızı Sanıyorduk :D

ne demeye ukelalık yapıyorsun.... sen turkıyede dınlenen pıyasa olan 3-4 nu metal hardcore grubu tanıyabılırsın .. ama bıde ısın dıger kısmı var senın bılmedıklerın kafanın basmadıgı kısmı.... hardcore konusunda bılıp bılmeden konusma... cenotapth ı da gorduk yılaarca fu.ck black metal dıye bagırdılar ondan sonra hıc utanmadan sıkılmadan bır black grubuyla sahne aldılar.. eger bı bıyere bok atacaksan once kendı bıldıklerınden basla.. dınlemedıgın muzıklere ve onu dınleyenlere saygılı ol.. ben black metal hıc sevmem ve bugune kadar hıc bı yerde black cıler soledır boledır dıye laflar soylemedım aksıne onların konserlerıne gıttım onlara destek oldum.. işinıze gelemdıgı zaman turkıyedekı pıyasanın boku cıktı dıye yazabılıyosunuz saga sola bu pıyasanın bokunu sen ve senın zıhnıyetınde olanlar cıkarıyo.....

bu arada hardcore denilen tarzı metal grubuna koymuş olmana tesüf ediyorum.

toplum içinde adımızı köüye çıkaranlar bu heriflerdir çünkü.

system of a down,nirvana,red hot chilli papers,radiohead,coldplay...dinliyorum ve enazından systemi tüm rock severlerin bian önce dinlemesini öneriyorum..

vasya' Alıntı:
bu arada hardcore denilen tarzı metal grubuna koymuş olmana tesüf ediyorum.

toplum içinde adımızı köüye çıkaranlar bu heriflerdir çünkü.

radical noise sana ne yaptı.. annene karına mı kufrettı.. hardcore sıyasaldır anlıyormusun..ole sallama sozlerle yapılmaz bu ıs.... ben hardcore dınlıyorum ve turkıyede hardcore muzık yapıyorum senın gb lerle cok karsılastım.. bıseyı bılıyorsan uygularsın eger senın devletın kotuyse senın halkın ezılıyorsa dunya boktan bı rayda ılerlıyorsa bunları bı sekılde dıle getırırsın... bugun turkıye de hardcore dınleyıcısı cok azdır ve senın takıldıgın mekanlara takılmazlar senın ve senın tarzındakılrle ılgılenmezler .. ozaman nasıl olurda bunların sorumlusu hardcore olur.. bos bos konusmayın bana ozentı coluk cocuk geyıklerıde yapmayın... bır muzık turu hakkında bılgın yoksa konusma..... once gıt hardcore gruplarını arastır sonra o kıt ıngilızcenı zorla ve sozlerının ne olduguna bak .. ve en son kullandıkları ses setup ını ıncelersın....

bilgin yoksa konuşma diyene bak :D

Benim Favorim Linkin Park... Slipnot ve Korn da seviyorm + children of bodom + +++++ aaaa ama ayrım yapamıyom sabaha kadar yazamam ben metalin hertürünü dinliom kardeşim :D

princeofdarkness' Alıntı:
ne demeye ukelalık yapıyorsun.... sen turkıyede dınlenen pıyasa olan 3-4 nu metal hardcore grubu tanıyabılırsın .. ama bıde ısın dıger kısmı var senın bılmedıklerın kafanın basmadıgı kısmı.... hardcore konusunda bılıp bılmeden konusma... cenotapth ı da gorduk yılaarca fu.ck black metal dıye bagırdılar ondan sonra hıc utanmadan sıkılmadan bır black grubuyla sahne aldılar.. eger bı bıyere bok atacaksan once kendı bıldıklerınden basla.. dınlemedıgın muzıklere ve onu dınleyenlere saygılı ol.. ben black metal hıc sevmem ve bugune kadar hıc bı yerde black cıler soledır boledır dıye laflar soylemedım aksıne onların konserlerıne gıttım onlara destek oldum.. işinıze gelemdıgı zaman turkıyedekı pıyasanın boku cıktı dıye yazabılıyosunuz saga sola bu pıyasanın bokunu sen ve senın zıhnıyetınde olanlar cıkarıyo.....
ben bu yazıyı görmedim şimdi baslıyayım kardesim bu yazıyı abim yazmıs ve kendisi cok uzun suredir nete girmio abimi cok hafife almıssın turkşyedeki okduun tum fanzine ve webzinedeler kritik yazı gönderip editörlük yapan bi adam yani sölle sölim senin 10 katın bir bilgi sahibi engin adam başka bişi sölememe gerek yok ewet burada black tarsh death ve ben gibi grindcore dinneyenlerin hepsinin hem fikri nu mu bu mu neyse bence metal deildir bence rap baska bişi deildir saga sola saldırma cenotaph denilen grubu arastır o zmn senin turkiyedeki numetal grupların parklarda bahcelerde sarkı sölerken bu adamlar almanyaya feste özel davetli ve vıp sanatcı olarak cagırılıor senin gittiğin yolları biz 5 kere turladık be şimdi burada gelip bana rapi savunma rapi savunacaksan bu baslığı okuma yada forumu kullanma gel pm e oradan konus konusacak bişeyin varsa bu arada sen bilmessin antisilence grubununda 4 yıl caldı abim baska bişi sölemeye gerek yok galiba sen git önce metal müzik ne demek getirdiği gereklilikler nedir neden metal müzik ilk olarak ne cıkmıstır bu müzik türlerinin öncülerini ögren ve rap söleyen arkadaslarına öret sonra gel buraya nu metal tarzıdır de ok mi ? kardesim piyasada zebellak zeballak geze geze biz gibi gercekten metal dinleyen adamların adını cıkardınız kendinize metalci demeyin benimde tepemi attırmayın uzun oldu ama saygını takın önce bu adamın eski postlarını okursan kimseye kötü söz sölemediğini görürsün yargısız infaz yapma

Geri