HaNgi MeTaL Müzİk TürünÜ DiNleRsiniZ ?

Hangi Metal Müzik Türünü Dinlersiniz ???

• Kullanılan toplam oy
    143

Ozzy666

New member
Reaction score
0
Bakalım hh de kimler ne tarz dinliyormuş..
Oylama yapanlar bir de o tarz da en çok hangi grubu seviyorlar, onu da açıklarlarsa sevinirim..

metal le işim yok.ama dinleyenlere saygım var herkesin tarzı ayrı

heavy favorım

numetal aralarında en cok dinnediim

ben rapper ım ama .. metal diyince aklıam Numetal gelior ve dinliorum :)

gothic çi 2 kişiden biriyim :)

Black metal favorim nu metal dışında hepsini dinlerim cof favorilerim arasında....

gothic :) ozy nın halt yemesı....

melodic death metal, death metal, heavy metal, black, nu metal (arada hard rock)
in flames , cob, metallica, favorim

herkese ii metaller

blackkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tabekideeeeeee

FLeTCh®' Alıntı:
black
cradle bi de bodom favorim

bodom derken children of bodom dan bahsediyon deil mi bodom ne zamandan beri black metal sorayim burdan neyse ben nu metal basta olmak uzere her tarz metali dinlerim

sound' Alıntı:
bodom derken children of bodom dan bahsediyon deil mi bodom ne zamandan beri black metal sorayim burdan neyse ben nu metal basta olmak uzere her tarz metali dinlerim

nu metal dinleyip bunu bana anlatıcaksan ok diil :D

anlatirim istersen sen tabi nu metale takilip kaldin deil mi nu metali ayri severim ama otekilerden de vazgecmem bodom un nasil black yaptigini aciklarmisin

sound' Alıntı:
anlatirim istersen sen tabi nu metale takilip kaldin deil mi nu metali ayri severim ama otekilerden de vazgecmem bodom un nasil black yaptigini aciklarmisin

bodom un black metal yapmadığını biliyorum arkadaşım neyi göstermeye çalışıyosun anlamış diilim onu da severim yazdım itirazın niye?

Geri