Hangi Müzik Aletini Çalıyorsunuz

Hangi Müzik Aletini Kullanıyorsunuz?

• Gitar

Kullanılan: 184 43.6%
  • Saz

Kullanılan: 100 23.7%
  • Bateri

Kullanılan: 38 9.0%
  • Ud

Kullanılan: 14 3.3%
  • Diğer(Lütfen Belirtiniz)

Kullanılan: 86 20.4%

• Kullanılan toplam oy
    422
7 yaşımdan beri gitar çalıyorum 2 haftaya kadar benimde bir grubum vardı ama ayrıldım bide çello ve keman çalmaya çalışıorum.

yan flüt çalıyorum onu çok seviorum sesi de harika ama daha 1 ay oldu öğrenmeye başlayalı ve sanki zorlanıorum of ya yani zor işte çalması=)

Abi ben iyi bağlama çalıyorum ama onu yazmamışsınız (!):hhuzgun
Aynı zamanda gitar ve bateri çalıyorum...
Saygılarımla................

Baglama perküsyon(darbuka-bendir-kasık- ....) calioz bikac tane calismamızda var ufak caplı bı grup olarak yanı cok fazla profesynl olmasa da sımdıkı bıcok sarkıya tas cıkartr dıe dusnuom

Ben bir keresinde orta okuldayken zili çalmıştım...tabi okulun zilini çalınca da öğrenciler teneffüse çıktı doğal olarak...

darbukaya heves saldık ya bakalım hayırlısı artık...

ya arkadaşlar bi yanlışlık var saz dediğiniz sanırım bağlama.

ben konservatuvar öğrencisiyim ve derslerimizde hiç bağlama saz die geçmedi . ayrıca bende bağlama çalıyorum.

gıtar calıyorum sımdı baterıye merak sardım onu ogrendıkten sonra belkı pıyanoya gecerım ama kesın degıl

yaw 10 sene olmuş
dile kolay

electro acustik---->sx-fender
electo guitar------>fender-ibanez
bas---------------->gitar kadar olmasada klavye uzerinde ii yururum

Ben baglama caliyorum ayrica ankete yanlis yazilmis sazin anlami enstrumandir baglamada cogu kisinin saz olarak bildigi seydir.

saz dediğiniz enstrüman bağlama olsa gerek
Bildiğiniz gibi hepsi sazdır(keman yaylı saz)
Müzisyen olduğunuzu söylüyorsunuz ama bu hatayı yapıyorsunuz
komik

o mu benı ben mu onu calıyorum suphelı fakat bass gıtarım war ıns bı gun ben onu calıcam

Gitar çalıyorum çok iyi olmasada bişeler oluyo bence gitarda son die bişe yok :)
Giatrımı seviyoruuumm ehehe

nirimnimni' Alıntı:
o mu benı ben mu onu calıyorum suphelı fakat bass gıtarım war ıns bı gun ben onu calıcam

herkes çalıyo bi yerlerden
gun gelir sende çalarsın

Geri