Hangi Leptop

Hangi Marka Diz üstü

• TOSHIBA

Kullanılan: 15 27.8%
  • HP

Kullanılan: 10 18.5%
  • ACER

Kullanılan: 6 11.1%
  • SONY

Kullanılan: 13 24.1%
  • VESTEL

Kullanılan: 0 0.0%
  • SAMSUNG

Kullanılan: 2 3.7%
  • CASPER

Kullanılan: 3 5.6%
  • APPLE

Kullanılan: 10 18.5%
  • LG

Kullanılan: 0 0.0%
  • DELL

Kullanılan: 3 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    54

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0

Önümüzdeki Aylarda Bi Diz Üstü Almayı Düşünüyorum Marka Takıntım Var Acaba
Siz Hangisini Tercih Edersiniz?

ACER
APPLE
CASPER
DELL
HP
LG
SAMSUNG
SONY
TOSHIBA
VESTEL

hp de hic bir sıkıntı cekmedim... hala nx 9030 surumu var canavar gibi calisiyor

suan onun ustune lenovo da var elimde bunda da hic bir sorun yasamadim... yani benim terchim hp - lenovo yada toshiba

anket açıldı oylayın bakem

..:.. sırasıyLa sony, Toshiba, Hp, deLL dıGerLerını bosver dostum bence ...:...

paraya kıyıp alacaksan dell al derim teknik servis konusunda sıkıntı vermeyen ve birebir ilgilenen tek firma f/p oranında ve kalite açısından da samsung derim

Tek kalemde Toshibayı tek geçerim en iyi laptop markası

toshiba bence en iyisi beş yıl kullandım şimdi sony kullanıyorum ama aklım tashibada

herkes toshibayı bu kadar övüyor ama 5 para etmez bi kere teknik servisi tam bir rezalet isteyen şikayetimvar.com dan toshiba yazıp baksın ayrıca çok fazla ısınıyor ve çook pahalı.Teknik servis konusunda en iyisi dell adamlar hiç uğraştırmıyor direk evine gelip tamir ediyorlar.Samsung ise son yıllarda kendini bayağı geliştirdi ayrıca led hd de onun ekranı muhteşem ve f/p oranıda bayağı iyi.

herkes toshibayı bu kadar övüyor ama 5 para etmez bi kere teknik servisi tam bir rezalet isteyen şikayetimvar.com dan toshiba yazıp baksın ayrıca çok fazla ısınıyor ve çook pahalı.Teknik servis konusunda en iyisi dell adamlar hiç uğraştırmıyor direk evine gelip tamir ediyorlar.Samsung ise son yıllarda kendini bayağı geliştirdi ayrıca led hd de onun ekranı muhteşem ve f/p oranıda bayağı iyi.

toshibanın hangi servisine yolluosun meseLa pc yi =) + bazı modelleri ewet cok ısınıo + fan taqviesi yaptırabilirsin sevisine + ücret aLmıoLar =)))

neden asus ve toshiba diorum onu da acıklım...

coqu pc 6 ay sonra ses cıkartmaya basLar =) ben yıllardır asus kullanırım laptopta hangi serisi olursa olsun hiç sorun yasamadım...

bi cok pc markası eLimden gecti... tecrübeLerime dayanaraq sölüorum bunLarı =)))

görünümde kalite istiosan toshiba... yok görünüm önemLi deiL işLevi ii olsun diosan asus :)) toshibada sadece görünüme para verirsin ; )

qosmio f50-10g sahibiyim çok ısınıyo diyenler benimki de bi ara sıra ısınma sorunu çıkartıyordu fanı temizlettim servise şimdi gpu boştayken 43 oyunda en fazla 88 son ayarlarda unutmadan söyleyim adaptör geçenlerde sorun çıkardı 2 gün içerisinde sıfırını verdiler ses+oyun keyfi istiyorsan TOSHIBA not
makine çok kir tutuyor

Asus'u Tek Geçerim Onurcum

toshibanın hangi servisine yolluosun meseLa pc yi =) + bazı modelleri ewet cok ısınıo + fan taqviesi yaptırabilirsin sevisine + ücret aLmıoLar =)))

neden asus ve toshiba diorum onu da acıklım...

coqu pc 6 ay sonra ses cıkartmaya basLar =) ben yıllardır asus kullanırım laptopta hangi serisi olursa olsun hiç sorun yasamadım...

bi cok pc markası eLimden gecti... tecrübeLerime dayanaraq sölüorum bunLarı =)))

görünümde kalite istiosan toshiba... yok görünüm önemLi deiL işLevi ii olsun diosan asus :)) toshibada sadece görünüme para verirsin ; )

dai valla bilmiyorum şikayetimvar.comda öyle şikayetler var ki =) adam laptopunu yollamış 2 aydır haber almıyormuş.Değiştirme kararını sallamıyolarmış falan filan hepsinden var.Ama dell le ilgili bir olay anlatayım adamın ekranı çizilmiş mi bişey olmuş teknik sevisi aramış adamlar eve gelip hiç bişey sormadan ekranı değiştirip gitmişler ben hp yi hardiskten ses gelio diye 6 defa gönderdim defanın 2 snde bişey yok dediler 2 sinde hdd değiştirip dandik ve arızalı hardisk taktılar 2sinde de abuk sbk parça değiştiler her servisten gelişinde laptopun orası bursı daha da çizildi yanda menteşeleri çıktı kargo hatası dediler.Herkes toshiba diyor ama o kadar paraya ne bilgisar alınır dai. adamlarda f/p oranı die bişi yok.Ekstra fan taktır diosunda dai üretirken bunların akli nerde =) hp de çok fazla ısınıo samsung hiç ısınmıo asus u denemedim ama 2 yıldır sorun çıkarmayan tek laptop muş diye duydum ama servisi nası bilmiyorum

bende 5 yıl boyunca hp kullandım ve hala kullanıyorum.değiştirip mini book almayı düşünüyorum sanırım o da hp olur :)

Geri