Hangi Leptop

Hangi Marka Diz üstü

• TOSHIBA

Kullanılan: 15 27.8%
  • HP

Kullanılan: 10 18.5%
  • ACER

Kullanılan: 6 11.1%
  • SONY

Kullanılan: 13 24.1%
  • VESTEL

Kullanılan: 0 0.0%
  • SAMSUNG

Kullanılan: 2 3.7%
  • CASPER

Kullanılan: 3 5.6%
  • APPLE

Kullanılan: 10 18.5%
  • LG

Kullanılan: 0 0.0%
  • DELL

Kullanılan: 3 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    54
toshibanın hangi servisine yolluosun meseLa pc yi =) + bazı modelleri ewet cok ısınıo + fan taqviesi yaptırabilirsin sevisine + ücret aLmıoLar =)))

neden asus ve toshiba diorum onu da acıklım...

coqu pc 6 ay sonra ses cıkartmaya basLar =) ben yıllardır asus kullanırım laptopta hangi serisi olursa olsun hiç sorun yasamadım...

bi cok pc markası eLimden gecti... tecrübeLerime dayanaraq sölüorum bunLarı =)))

görünümde kalite istiosan toshiba... yok görünüm önemLi deiL işLevi ii olsun diosan asus :)) toshibada sadece görünüme para verirsin ; )

Arkadaşım inan mesajını okumak için baya bi uğraştım.Güzelim türkçeyi ne hale getirmişsin canım acıdı gerçekten.Moderatör arkadaşlardan rica ediyorum türkçeyi düzgün kullanalım ve kullanmayanları uyaralım.Hatta yönetim olarak bu konuyla ilgilenmenizi öneriyorum.Lütfen dikkate alınız.

Teşekkürler.

APPLE derim sana vericek paran varsa hiç acımadan ver çok pahalı ama üstüne hiçbi alet kullanmadımm

apple ı diğer markalarla karşılaştıramazsın ki!...
kategori bile farklı.diğerleri PC ..
ayrıca bi tane alsan dönüp arkana bakmazsın...

Çok paran varsa Apple al, yeterince paran varsa Toshiba al,biraz paran varsa Asus al, bi arkadaşım dell kullanıyordu onun servis sıkıntısı vardı galiba..

acer derim :) neden dersen..

Toshiba 500 $ marka parası
Hp 450 $ marka parası
Sony 600 $ marka parası..

bence casper :) kim yogurdum ekşi derki dun aldım leptopu bende tabi param olsa sony,toshiba,dell,hp alırdım ne yapayım 900 liraya bu uygun geldi yazdıgım markalar en az 12500den baslıor

sanırım toshıba ile sony arasınsayız muhtemelen zamanı gelince yani toshıba olacak

herkeze teşekkürler. önerileriniz için sağolasınız.

sony desek çok pahalı ... Thosiba fiyatı da normal sağlamda ... ve servis yelpazesi çok geniş

onur toshiba ve sony den şaşma.

bak ben şaştım hp aldım makinada sorunlar bitmiyo.

aman diyim onur.acer,hp,vestel,casper bunlardan uzak dur.

asusta alabilirsin.son çıkan ürünlerini gördüm yakından çok ii...

servis olarak da en ii asustur.

ama kalite diyosan toshiba ve sony kesinlikle...

toshiba bence en iyisi beş yıl kullandım şimdi sony kullanıyorum ama aklım tashibada

5 yıl sony kullanıp şimdi toshiba alsaydın,belki yine aynı şekilde söyleyecektin.ilk göz ağrısı başka olur.

Sony'in hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

Geri