Küçük Kadınlar dizisinin beğenilen oyuncusu Hande Soral, diziden sonra Türk halkını daha iyi analiz ettiğini söyledi. İşte Soral'ın analizi...
Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı Armi karakteriyle büyük beğeni kazanan güzel oyuncu Hande Soral, bu diziye başladıktan sonra Türk halkının ne kadar acılı olduğunu anladığını belirtti. Soral konuyla ilgili şöyle konuştu: "Diziye başladıktan sonra, Türk halkının ne kadar yaralı olduğunu gördüm. Bir çok insan 'Artık ağlamayın, ne zaman güleceksiniz?' diyor. Bazıları da beni görünce ağlamaya başlıyor.
'Biz de sizin gibiyiz' diyerek ağlıyorlar. Bunları bize söylerken o kadar içten söylüyorlar ki ben de duygulanıyorum. Aslında bizim kızların yaşantısı insanların yaşantılarını ve zorluklarını birebir anlatıyor. Böylece insanlar da izlerken ağlamayı seviyor."
Ağlayanlardan birinin de Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi olduğunu söyleyen Soral, "Bizim dizimiz başlayınca peçetesini hazırlayıp 'Ben hazırım ağlamaya' diyormuş. Dizinin müptelasıymış" diye konuştu.